Nylig innhold av sheriffen

 1. sheriffen

  Spilltur med forumet!

  Huska du på å ta ut skrujern og andre redskap fra sekken din denne gangen @Thinaran ?
 2. sheriffen

  [PS4] PS4 bice urn unit

  Er virkelig FFSju-remaken noe som skjer? At de gidder.
 3. sheriffen

  Easy mode, yay or nay?

  Gi meg en mellomting mellom Dark Souls (ga opp etter 15 minutter) og RDR2 (dritenkelt bortsett fra at det er håpløst å kontrollere cowboyen) så snakker vi.
 4. sheriffen

  Forslagskasse Forslagskasse Forslagskasse

  Eduroam er ikke hvilket som helst nettverk. Kan ikke huske at noe var sperra i alle årene på jobb da jeg surfa for livet.
 5. sheriffen

  Google Stadia tråden.

  Tenk om jeg kan spille Civ på laptopen uten at den eksploderer etter 200 turns. Da kan man til og med leve med lag.
 6. sheriffen

  Google Stadia tråden.

  Hvis laptopen min i større grad kan brukes til spill så er det jo suverent, da kan jeg ditche PCen og ha en dings mindre. Men lag er helt klart en bekymring.
 7. sheriffen

  Røverkjøp

  Det er ganske lite knotete. Det ser faktisk ganske enkelt ut. Trenger bare USB 2.0 minnepinne (3.0 funker ikke lol) og et tastatur. Spillene kjører bedre også. Du må fortsatt spille uten DualShock (?), og hvis du likevel skal begynne å bale med dette er det vel like greit å gjøre det med en...
 8. sheriffen

  [NX] Nintendo Switch med Howie O

  Lurer på hvor engasjert Nintendofansen hadde blitt om de faktisk fikk noen nye spill å glede seg til istedenfor enda en ny utgave av noe de har spilt før , som oftest flere ganger i utallige tidligere nyutgivelser.
 9. sheriffen

  Hva spiller du for tiden?

  Har de beholdt det originale manuset? Musikken også håper jeg? Kjenner jeg får tusen ganger mer lyst til å spille det nå.
 10. sheriffen

  Spillfisletråden

  Min favorittføljetong innen gaming er Star Citizen-sagaen. Det har til nå kosta ca 193 millioner dollars å utvikle (og alt som hører til), men så har de klart å samle inn over 200 millioner over årene de holdt på, så de kan fortsatt dure på. Til sammenligning hadde GTA 5 et budsjett på $265...
 11. sheriffen

  Den store slåsspilltråden

  Street Fighter Zero 3 (japanske utgaven av Alpha) til PS1 var forøvrig min favoritt, sammen med nevnte Tekken 3 (minus Eddie-jævlene)
 12. sheriffen

  Den store slåsspilltråden

  Folk som spilte med jævla Eddie i Tekken 3, hater de fortsatt
 13. sheriffen

  Spillfisletråden

  Macaulay Culkin ser bra herja ut.
 14. sheriffen

  [PS4] PS4 bice urn unit

  Ganske meningsløst å slippe noe sånt uten THPS2 og Dual Shock.
 15. sheriffen

  [NX] Red Dead Redemption 2

  Rockstar må være de ivrigste på å gi ut gamle spill igjen og igjen (foruten Nintendo) så det er pussig er RDR1 ikke er på andre enheter. Syns teorien til Lodin er plausibel i den forstand. Ellers da. Herreguuuuud så janky kontrollene er i RDR2, det er nesten ikke til å tro. Ridinga er det...
Topp