[Multi] Dark Souls [PC, PS3, 360, PS4, Xbone, Switch, Nokia 3310]

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
For min egen del driver jeg og KOZER meg med Sen's Fortress om dagen, redda Logan med den svære hatten og gode greier. Ja, og da jeg ENDELIG fiksa meg forbi sverdhallen (altså, den første), fant jeg etter hvert ut at joda, det hender det er feller i Sen's Fortress, ja (byttet ut det jeg egentlig skrev med noe mer generelt for å unngå SPOILERZZZ). Uansett er punchlinen at i går kveld klarte jeg, etter mye om og men, endelig å komme meg til topps i den sverdhallen. Var skikkelig møysommelig og forsiktig, og gløtta godt rundt før jeg gikk ut på den veldig, veldig tynne bjelken... og, siden jeg gløtta akkurat litt for lite til venstre, var jeg plutselig helt på bånn av sverdhallen igjen. Fun times. ^^
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Stalltips: den partikkeleffekten forteller deg ingenting om de respawner eller ikke.
 
Yeti: Vet hvilken felle du snakker om, og det er et av de beste eksemplene på hvordan spillet alltid har en eller annen overraskelse på lager :D Mengden med forskjellige triks designerne bruker for å lure deg inn i en følelse av kontroll for så å rive bort teppet under deg når du blir cocky er mildt sagt imponerende. Ingen andre spill pirrer nysgjerrigheten på samme måte.. Hvordan når jeg looten jeg ser der opp? Hva er ned denne brønnen? Hvorfor angriper ikke denne bossen? Prøver denne beskjeden som sier "Try jumping off" å lure meg?
JA
 
Jepp, nå kan man spille med 60fps.

Jeg har ikke testa modden selv og gidder nok ikke heller da jeg venter en stund til etter den er ute av alpha, men uansett hvor ustabilt/buggete det er så er det kult å se at det er mulig, og at det bare blir forbedret herfra.

Kilde.

edit: her kan man laste ned et filmklipp på ca 70mb som viser spillet med 60fps, (Youtube-filmer er låst til 30 fps, så glem det)

edit2:

Til de som vil teste ut: følg instruksene i beskrivelsen i denne tuben,
Jeg spilte såvidt litt med den selv nå, og fikk iallfall mye bedre enn det vanlige jeg pleier å få i Blightown, vil tippe kanskje 40-45fps(jeg hadde faktisk under 30fps der før), og jeg har ikke så kraftig PC heller, så dette lover bra. :)
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Må nok stille meg bak SHDR her, de eneste fiendene jeg har sett med akkurat den partikkeleffekten når de dævver er fiender som ikke har respawnet. Med mindre det kommer noe greier seinere, da, jeg veit ikke men JA. Skjønner iallfall hva du mener.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Jeg kan heller ikke si at jeg har lagt merke til den partikkeleffekten på respawna fiender.
 

Scary Paladin

Ukjent herremann
Til de som lurer på hvor man kan hoppe ned uten å dø: kjøp mange prism stones! Hvis du kaster en over en kant og du hører et pling kan du fint hoppe ned, men hvis du hører et skrik så er det bare død som venter.

Selges av undead merchant dama i kloakken og patches(?) for 10 souls.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
De kan også brukes som markører for oss som går oss lett bort. Brukte dem mye i mørke områder og skoger hvor du har lite å orientere deg etter. De timer ikke ut, men du kan bare ha 7 oppe ellerno.
 

demake

Seksuelt godteri
Fire konger :penga: Mine humanities :penga:
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Fire Konger er null stress. Denne bossen i de nye områdene som jeg er på nå derimot. Oneshotter meg. Jeg gjør 153 skade med det treigeste våpenet mitt, usle 70 med våpenet jeg ellers sønderknuser fiender med.
 
@Buggz, nå må du ikke være slem og si at kongene ikke er kjipe. Har selv dødd x antall ganger på de så jeg føler med deg demake( så lenge du er lvl 1, hvis ikke, stop your whining bimbo )
 

demake

Seksuelt godteri
Altså, med forrige figur så svidde jeg ned den ene kongen før den neste dukka opp (og de lot jaggu vente på seg også) og syntes det var litt i enkleste laget. Nå derimot blir jeg skrudd i pompen av tre-fire konger samtidig. Og jeg kan ikke helt fatte det, for jeg gjør definitivt mer skade med denna figuren enn den forrige. Kanskje spillen buggzet sist gang?

Der ja, en gang til, nå har jeg nesten ingen humanity igjen. Jeg legger meg i badekaret og griner litt.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Burna gjennom the depths igår, fikk ringen ved basiliskene, drepte alle basiliskene uten å bli cursed, men døde desverre i første fprsøk på gaping dragon grunnet kløning. Tok han på neste forsøk og fikk også kappet av han halen. Alt dette tok godt under en time. Felt good. Er jaggu ikke altfor lenge til jeg er ferdig med blighttown heller gitt. Feels goodman.