Gamestop vinner aldri/puler oss alltid

TheNormalGeek

også kalt Anders
#42
Eneste jeg kjøper på gamestop/game er konsoller og kontrollere, resten tar jeg online. Orker ikke tukle med å bestille konsoller/kontrollere online.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#43
Det jeg lurer på, er hvor mange prosent bransjen vokser på at jeg venter til blåkkbøsterne koster €19,99 i UK og så bestiller dem derfra.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#44
Denne tråden venter bare på at Hakara skal sette oss på plass igjen. Jeg venter ihvertfall fortsatt på noe mer enn vag synsing.

Og jo angående
På verdensbasis gjør trade in currency spillindustrien 17% større.
Mener du at av pengene man mottar for innbytte av spill går 17% til nye spill?

(Mitt andre forslag var at av pengene som brukes til å kjøpe nye spill kommer 17% fra bruktsalg)


Edit: Og jo Hakara, kan avsløre jeg har oppfølgingsspørsmålet klart så tenk deg gjerne om før du svarer. Dette er ment hyggelig, ikke slemt.
 

Lodin

Der Waaaah
#45
Lol, aksjen til Gamestop i USA ble ægd med fem prosent som følge av ryktet om Sony sitt nye dill. Beviser vel egentlig bare at aksjer er no svada.
 
#46
Aksjer kan dra til helvete. Ein kollega fortalte meg kor selvfølgelig det var smart å eie aksjer siden det var penger rett i lomma, kjøp billig og selg dyrt. Men klarte ikkje forklare ordentlig korleis dei fungerer, berre at banken årner det. Sånt blir for enkelt.
 

Jante

privileged CIS shitlord
#47
Aksjemarkedet har lite med rasjonell økonomisk tenkning å gjøre og mer med menneskelig psykologi å gjøre. Det er derfor helt fullstendig bajas og hit-and-miss 90 % av tiden. Er du lur går du inn i de store gigantselskapene på et tidspunkt da hele markedet er i en lusen situasjon (i 2007 og 2009 f.eks.) og venter det ut. De store selskapene klarer seg, markedet restituerer seg og aksjekursene stiger sakte men sikkert. Så, når du er sånn rimelig fornøyd med avkastningen selger du deg ut.

Daytrading tror jeg ikke er spesielt sunt for noen, men det er vel en del å tjene der om du har tid og nerver nok.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
#48
Man må ha tid, interesse og kunnskap nok til å følge med fra dag til dag for å få noe vettugt ut av aksjehandel. Hvis man kjøper like før gode kvartalstall legges ut og selger like etterpå f.eks. kan man tjene en slump. Og/eller hvis man vet hva en aksje pleier å ligge på over tid og kjøper når det er litt under det og selger når det går litt over, som jeg vet bl.a. Jørn gjør med Funcom-aksjen gjennom faren sin (altså at faren tar jobben med å følge med). En kamerat av meg på ungdomsskolen fulgte Ericsson i oppgangsperioden på nittitallet og gjorde om 10 000 til 45 000, så gikk jeg inn med 10 000 og da falt det til under 1 000 og har holdt seg der siden. Så ja. Banksparing eller aksjefond passer kanskje bedre for oss vanlig dødelige.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#49
En kompis av lillebror brukte ALLE konf-pengene sine på Funcomaksjer mens Age of Conan fortsatt var i utvikling, hadde store planer om å tjene major cash når AoC kom ut og var beste spillet ever.
Vel, han solgte jo ikke akkuratt så kjørte samme plan mot The Secret World. Han sitter på de fortsatt, foråsirresånn.
 

Lodin

Der Waaaah
#50
Slo du ham i hodet med en avis når han ikke solgte mens aksjen bygde seg opp mellom Conan og SW?
Sånn ellers har jeg alltid hatt litt lyst til å kjøpe no aksjer i amerikanske Nintendo for lulz, men det blir med tanken.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#51
Hadde tenkt å slenge meg på selv jeg, før jeg hørte ryktene fra betatestingen. Planen hans var jo å selge etter TSW så han cashet inn på den suksessen (som da ikke kom).

Anbefalte han å vente på at de gir ut Legospillet sitt, da stiger nok verdien nok til at han ikke taper SYKT mye iaffal. Får se.
 
#53
Tror det var gamle Funcom CEO som solgte alle aksjene sine 2-3 dager før release, så sa han opp release dag.
De fleste jeg kjenner som har tjent på FC akjser er de som selger få dager før release. Etter det punktet stuper jo aksjene hver gang.
 

Sheffield

Livet er for kort til å være edru
#54
I dag var jeg innom min lokale Gamestop og kjøpte meg FFXIII-2 (Det er jo tross alt den objektivt beste spillserien) til 100kr. Dette skjedde i kassa:

Meg: Hei. Jeg skal ha dette.
Butikkdust: OK. Skal du ha GP?
Meg: Nei
Butikkdust: Sikker?
Meg: Ja helt sikker
Butikkdust: 100% Sikker
Meg: JA FOR FAEN JEG SKAL IKKE HA GP PASS DEG ELLERS PENETRENER JEG DEG MED DETTE SPILLCOVERET!!!!


Det siste der var bare det jeg ønsker jeg skulle ha sagt

:penga:
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#57
Nå angrer jeg litt på at jeg gikk ut såpass hardt for sjekket og Hakara har ikke vært innom forumet og lurket engang siden siste post i denne tråden. Det var synd, men heldigvis rettferdig.
 

demake

Seksuelt godteri
#58
Svakt! Ikke at jeg forventa noen skikkelig svar, men likevel.
 

oma

Village Drunk
#59
Du må nok forhåndsbestille noe, for så kjøpe GP på det når det kommer og helst kjøpe noe brukt også før din eksistens blir erkjent.