Den sosiale World of Warcraft-tråden

Relativt simpelt ja, men med en del raid wipe-mechanics om ikke alle (40) gjør som de skal, det var hovedsakelig det som var utfordringen i vanilla, at alle var relativt synkronisert, og ikke spillet i seg selv.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Yeh, Vael (andreboss i BWL) var ganske simpelt med løp ut når du får bometingen på deg (en mekanikk som forsåvidt gikk igjen mye i vanilla) MEN om én ikke gjør det er alle daue. Good times.
 
Kul reportasje justin.

Fikk veldig lyst til å starte på nytt med wow. Henger veldig langt etter for å si det sånn, så en mulighet til å lage en figur i lvl 90 med engang er ganske fristende.
 
Hadde nok aldri spilt vanilla på samme måte som i gamle dager (da måtte jeg også vært arbeidsledig). Men ser at de fleste servere ruller en pre-made option "pvp-server" hvor raids er disabla og man starter med omtrent valgfritt gear.

Husker fortsatt da vi herja på det verste med BiS i omtrent hver slot (Pre Nax'), pvp ble ganske interessant med no holds barred mtp potions og engineering. Hovedformålet var å ikke bli sprengt på et halvt sekund (om man var alt annent enn warrior), men det var utrolig fast paced og veldig, veldig moro - Særlig når omtrent alle klasser hadde minst to viable pvp-specs (om man hadde gear som tillot det) og ganske mange store variasjoner innenfor de specsa.

Men ja jøss, det er egentlig bare mimring, behøver ikke fortelle meg at wow er og var piss.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Om noen føler seg kallet spiller Kalli og jeg alliance på Emerald Dream, si ifra så har jeg en scroll of ressurection/recruit a friend til overs!
 

Javi

elsker dette landet
Fikk lyst til å teste vanilla igjen en periode og joina en privat server. Tja. Ting var jo som før, men på en måte ikke. Jeg spilte på samme server alle årene og kjente til serveren såpass godt at det kan ikke bli det samme når ulike guilds eller folk "mangler". Morsomt en liten stund for nostalgiens skyld. Ble med på noen runs i mc og bwl, men det var ikke helt det samme. Jeg tror det var en kombinasjon av folkene og at det var helt nytt som gjorde det spesielt. Konklusjonen ble at det får holde med de gode minnene.

Synes neste utvidelse virker interessant, men jeg lurer på hvordan praktisk skal gjøre det. Skal hele Outland scrappes eller skal Draenor eksistere samtidig? Outland ER Draenor, så litt merkelig er det. De sier det er tidsreising men på en måte ikke. Det kommer sikkert en bedre forklaring på det, men for øyeblikket ser jeg ikke helt greia. Har det blitt kastet en spell på Outland som reverserer tiden? Har Draenor magisk blitt regenerert samtidig som nåtidens Outland fines? Det meste går jo an i Warcraft-universet og tidsreiser er ikke noe nytt, men skulle gjerne hørt en mer detaljert beskrivelse fra Metzen. Lore-fantasten i meg synes det er en smule kjedelig at de ønsker å gjenbruke historier fordi ikke alle har fått dem med seg fra tidligere. Går Stormwind harde tider i møte nå kanskje? Vi får se...

Uavhengig av historie, ser ut som det kan være mye morro i vente. Spent på hvordan det vil fungere med garrisons. Kanskje det må børstes støv av WoW en liten stund siden man uansett får boosta en character.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Outland og Draenor vil eksistere sammen, Dark Portal vil føre til Draenor og portalen til Outland vil flyttes til Cavern of Time.
Og ja de reiser til det som er omtalt som er "tidsboble", men definitivt tilbake i tid. Skjønner ikke helt hvordan de skal forklare det de reiser tilbake i tid uten å påvirke nåtiden, meeeeen jeg er spent. De har pumpet ut veldig mye kvalitetsinnhold i det siste så om de fortsetter sånn kan dette bli veldig bra.
Ellers har Stormwind fått gjennomgå så mye den siste tiden jeg ikke tror de tør å gjenta den delen av historien ;p Tror også litt av greia er å reise tilbake til en tid i historien, men ikke forandre fremtiden. Ugh ja heavy MEN Metzen gliste fornøyd da han presenterte det så har trua ^^
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Her er noe @Javi og evt. andre




Hvordan han får flyttet tidsboblen til vår tid skjønner jeg ikke helt men han har backup av kraftfulle allierte så ja, får se!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Tror alt innholdet de produserer nå blir veldig bra, det de har gjort det siste året har vært kvalitet, de har fler folk i WoW-teamet enn noensinne og det satses åpenbart på fremover (de har sagt de har de tre neste expacene planlagt og de jobber allerede på neste etter WoD), men ikke minst vil de ikke tillate flying mounts før patch 6.1, så blir mye gammeldags utforskning av de nye områdene, blir mindre praktisk men mye mer spennende!

Ja, jeg er litt gira ;p
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
@Hagestol

Kan jeg vel!


Fant ut jeg skulle teste å gjøre det sånn, please gi tilbakemeldinger! Om interessant kan jeg seff spille inn en lenger hvor jeg sier mer om hva jeg mener, og ikke bare hva som vil skje.


Bra! Kunne godt ha en lengre versjon med mer detaljer!

Jeg har et spørsmål som er litt avgjørende for meg: Er det slik at flying mounts vil være tilgjengelig overalt når expansion kommer? Jeg liker faktisk world pvp, eller, jeg liker å måtte se meg rundt. Sekundet jeg dinga 67(?) forsvant all gleden fra det for min del.

Og egentlig vil jeg bare sprade rundt med denne
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Hehe, jeg tenkte jeg skulle holde det kort ;p Kan se på å lage en når vi har enda mer detaljer men ja, angående mounts:

I Mists of Pandaria reiste man ut til dette Pandaria hvor det ikke var mulig å fly før level 90. Det funket greit men som du nevner forsvinner mye world-pvp og utforskning ved at alle bare flyr fra A til B så Blizz gjorde noen grep for å "tvinge" spillerne til å interagere litt mer med verdenen.
For Warlords of Draenor er set nevnt de skal forsøke noe annet, det vil ikke være mulig å fly i de nye områdene før patch 6.1! Så ingen får flydd noe sted før expansionen har vært ute en stund og det er jo noe, jeg tror kanskje jeg liker det samtidig som det er praktisk å bare kunne farte overalt.

Kan jo også da nevne noe de planlegger, en egen øy/et område for world-PvP. Har få detaljer om dette enda men i siste utgitte patch fikk vi tilgang til noe kalt "Timeless Isle", en øy med litt andre regler enn resten av verden og noe lignende vil de gjøre i WoD så de som liker sånt får mulighet til det, de har innrømt world-PvP har vært ræva lenge. Så vi får se!
 
Så blir spørsmålet hvilken klasse jeg skal spille. Roguen er eldst, ellers har jeg en mage, en shaman og en death knight som jeg har spilt på. Hvordan fungerer disse klassene nå? Blir det ekstrem oppgradering av gear ala vanilla -> burning crusade eller kommer jeg til å bli griseeid av folk med epics fra ti levler under?

Spiller du horde eller alliance? Har et gammelt laug på Kazzak (Coalescence, etter Forte la ned) men setter pris på å joine andre nordmenn. Skal ikke stjele noen raideplasser!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Oooh, vanskelig spørsmål! Selv har jeg bare ordentlig peiling på mage og litt warlock men det generelt for tiden er det kjedelige "spill det du har lyst til/som du finner moro". Shamanen kan alltids offspec heale, og deathknighten er meele og kan tanke så annerledes spillestil igjen og ja, det er bra balanse blant klassene for tiden så uansett hva du velger går du ikke "feil"! Kanskje @Libresse har fler tanker.

Ellers spiller nevnte Kalli (Libresse) og jeg alliance på Emerald Dream EU, er også en og annen anonym Spillegaler på alliancesiden så vil forsåvidt anbefale det! Går nok fint å få en socialplass i guildet jeg er med i om du skulle ønske det, en hyggelig og ikke minst hjelpsom gjeng! Er en del nordmenn, dansker, noen briter og et par svensker.
 
Er litt usikker nå. Fikk en ti dagers trial så jeg skal teste litt ut. Har uansett ikke mye tid før romjula, så jeg skal loke litt rundt. Death knighten er jeg ikke særlig knyttet til, det var bare for å få oppleve hvordan det var å være warrior i "gamle dager". Mage er tøft, elemental shaman med heal spec slår alltids an, mens rogue var det jeg starta med. Jaja.

Blir å overføre en av de iallefall, så får jeg testet slik jeg har gjort med alle expansions utenom panda. Fordi, seriøst, panda?

Burde jeg forresten kjøpe MoP? Eller holder det å kjøpe neste expansion? Billig frem til i morra ish.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
One of us, one of us!

 
Og Hagestol bare - hvor er alt gearet mitt? Å jo, i postkassen ja. Hvor er banken min? I postkassen. Og hvor er alle skillsa?
...og hvorfor har jeg så mye gull, en blå drake og masse titler som insinuerer at jeg faktisk har gjort noe?

Vent litt, et talent som gjør at openers gjør at jeg teleporterer 30-40 meter uten at jeg trenger å gjøre noe for det? Hva skjer!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Rogue er grunnen til at jeg ikke PvPer!