Vi spiller Minecraft sammen! NY SERVER!

Neida, var Mojang som hadde problemer med serverne sine. Jeg satte en støkk i Dinnerbone da :)
 

Jante

privileged CIS shitlord
Leste at de hadde litt problemer med sertifikatene på loginserverne sine (login.minecraft.net) i går, så de som har hatt problemer rådes å bytte passord kun for sikkerhets skyld.
 
Ja, de ble, som alle andre i går, rammet av Heartbleed-bugen. Men det er en separat hendelse fra det som nettopp foregikk.
 
Siden jeg driver og bombarderer denne tråden med oppdateringer akkurat nå kan jeg like greit opplyse om følgende også:

Jeg har nå gått over til å kjøre backup hver time, og en uke bakover i tid. Tidligere gikk det backup hver natt, fem dager bakover.
 
Wops, sorri, min feil, jeg var litt ivrig i flytting av filer i forbindelse med nytt backupsystem, og endte opp med å flytte på filene for det forrige mapet, det likte ikke kart-generatoren. Er fixa nå.
 

Maraj

Ålø- og energiminister
Det meldes herved om at jeg er på.

Her er forøvrig et knippe nøye selekterte bilder fra ting vi lager på serveren.


"Gamalborgen". Om tusen skalder fikk tusen år hver, kunne de likevel ikke fange den kamp som en gang ble kjempet på denne slagmarken. I dag står kun et brennende minne igjen - i våre sinn og hjerter så vel som på marken.


Borg(arting lagmannsrett).


Sheep herder Agradula. Sjekk det fårete smilet!


Utbedring av tårn i borgen.


Broen bort til Aslaks sandtempel.


Agradulas komplette og skjødesløse amazement idet han innser at dersom man ser på bygningen han har laget fra den rette vinkelen, ser et gapende monsteransikt.


Sneaky entrance til borgens "fjøs". Her blir man ofte skrudd i sin "sneaky entrance" av creepers og pilskjeletter.


Et av tårnene i borgen er sperget ut helt ned til bedrock. Gir awesome frihetsberøvelse.


Fortryllende nattbilde av borg og vanntempel.


"Luftbroen 3.0". Denne deilige krabaten er 6000 blokker lang og tar deg på et kvarter i cart, til dit samme netherportalsnarvei tar deg på 2 minutter.
 
Mulig å bli whitelistet her? Vært inne i en Minecraft-tørke den siste tiden, men disse bildene ga meg blod på tann. Brukernavnet er Mouchette.
 
Nå er du whitelistet :)
 
Til info, serveren kommer til å være nede hele førstkommende lørdag, da vi skal gjøre noe alvorlige operasjoner på nettverket på jobb.