[Multi] I'm your density. I mean, your destiny.

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato

Nabbe

Har fin hatt.
#41
Nicholas: Jeg innrømmer at jeg sukket litt tungt da du kjørte på med weekly heroic strike. Tredje gang jeg gjør det uten noen form for belønning :/ Kommer nytt + noe annet shizzle i morgen. Denne gangen gjør jeg det én gang.

Jæveltango: Gjorde det der i i ca. tjue minutter før jeg fant ut at nei fifan det får være grenser for hva jeg bruker tida mi på. Men altså...

Light er en ny stat på armor-delene du finner. Høyere light er såklart bedre. Armor med light får enten i tilfeldige drops eller som belønning for ukentlige strikes/daglige story-oppdrag eller ev. PvP. Belønninger i PvP er ikke avhengig av at du gjør det bra, så sug i vei. Hovedsaken er at om noe har høyere light enn det du allerede har, så er det mest sannsynlig greit å bytte til det. Rare items kan ha light, men legendary har selvsagt mer. Kickern er at lilla er et helvete å få tak i. Men ja, mer light = mer framgang til ny light-level.

Exotic våpen og armor kan du være heldig å få i drops enten i oppdrag/strikes/PvP, men sannsynligheten er liten. Letteste måten å få tak i dem er å tjene opp nok strange coins, som du får for å fullføre ukentlige strikes eller tilfeldig når du decoder engrams. Har også fått noen som mission rewards. Dukker opp en dude i The Tower hver helg som selger exotic stash for strange coins. Motes of light får du hver gang du får nok XP etter level tjue eller i stedet for våpen/armor når du decoder et engram.. De kan brukes til å handle av noen dicks i The Tower, ev. kan du kjøpe et exotic engram for dem i helga.

Vanguard marks er separat fra vanguard reputation. Marks får du får å gjøre ukentlige strikes/daglige story-oppdrag/strike playlist. Ting koster altfor mange marks. Reputation får du får de samme tingene, men også fra å gjøre bounties og patrol-oppdrag. Hver gang du når en ny Vanguard rank får du noe stash. ps! det tar litt tid.

Crucible marks og reputation fungerer på samme måten. Spill PvP, gjør crucible bounties, få marks og reputation. Samme dealen her med at du får noe stash når du når en ny rank, pluss at du kan kjøpe greier for merkene dine.

Du kan også ranke opp cryptarchen ved å decode masse dritt hele tiden. Han gir den en gavepakke med engrams når du når ny rank.

Tror det dekker det meste? Kanskje?
 
D

Deleted member 91

Gjest
#42
Da har Queenie dukka opp med bounties og noen oppdrag. Noen som vil nerde litt relativt sent i kveld?
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#43
Ja, ikke glem at du har andre forpliktelser!
 

Nabbe

Har fin hatt.
#44
Øh. Jeg ser bounties, men ingen oppdrag?

edit: og hun kjerringa selger jo bare dritt.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#45
Dinget akkurat lvl 21. Feels Goodman. Prøvde meg også på The Crucible for første gang. Jeg hater egentlig PvP, men dette var sjokkerende gøy! Det blir å hamstre Crucible Marks te' hælja.

Vurderte forresten å bruke mine syv Motes of Light på et emblem, men kom frem til at det er bortkastet. Spare til Vendoren som dukker opp i helgene.
 
Sist redigert:

Nabbe

Har fin hatt.
#46
Ja, gjør det, så kan du kjøpe et engram som decoder til noe fett til en annen klasse enn den du spiller.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#47
Ja, apropos det: Tok meg en økt i Loot Caven og i Strike Playlisten i går kveld, og samlet sammen en haug med blå engrams. "Nå skal det bli Legendary Armor på'n far!" tenkte jeg i all min naivitet. Endte opp med en bråte med ubrukelig søppel.

Loot-systemet i dette spillet er kreftfremkallende.
 
#48
Noen som er klare for Vault of Glass? Er et par Ascendent Shards unna fra å dinge lvl 28 og har et par kompiser på 27 og 26. Er "BlackThomas" på PSN (ikke spør hvordan jeg endte opp med den id'en).
 

Nabbe

Har fin hatt.
#50
Jeg må/vil ha bedre våpen først. Så... Vi får se.
 
#51
Dinget lvl 28 nå, men usikker på hvorvidt det var "fortjent" (sammenlignet med tiden de andre i Fireteam'et mitt har investert).

Hvilket nivå du er på i Destiny sammenfaller ikke med ferdigheter eller spilletid. Det beror på flaks, som med all annen "loot drops" i dette spillet. Det høyere nivå gir deg er potensielt to ting (så vidt jeg har skjønt): Mer "armor" – at du tåler mer skade – og mer "damage" – skaden du gir andre fiender på ditt eget nivå eller under.

Til det siste, som er litt uklart og ubekreftet, vet jeg at forsøker du deg på oppdrag som er et nivå over deg selv, gjør du 20% mindre skade. 40% mindre hvis oppdraget er to hakk over ditt gjeldende nivå. Osv. Det er da logisk at man gjør 20% mer skade på fiender som som er et nivå under deg, men riktig slik er det ikke, fordi skadestyrken på våpnene dine også spiller inn.

Hva jeg prøver å si er at selv om man klarer fort å gæli å komme seg høyt opp i nivå, vil man uansett streve fryktelig med Raidet. Og folk med ferdigheter på lavere nivå, kan potensielt klare seg bedre enn de med høyere nivå. Har møtt på flere ubrukelig folk i Crucibles med nivå 26 og 27.

Tror dog Nabbe har rett vis-a-vis våpen. Her – i Raidet, altså – er det fullt oppgradert gult eller lilla våpen som gjelder, gjerne i flere versjoner (tre secondaries og heavies hver i hver sin variant av Arc, Solar og Void damage).

*edit: For øvrig kan du bare nå nivå 30 ved å finne legendary gear i Raid som har en større Light-startgrad enn de du får kjøpt fra de forskjellige Factions i Tower'et. Disse må oppgraderes fra 21-22 Light til 30 alle sammen, og det er sånn ca en million Ascendant Shards + en billion antall diverse materialer fra de fire planetene.
 
Sist redigert:

Nabbe

Har fin hatt.
#52
Sukk. Shards.

Bungie har "fikset" et "problem" med Queen's Wrath-oppdragene. Man er garantert(?) et eller to legendary items ved å fullføre kill orders, men utvalget er ganske begrenset. Så, om man er litt heldig, som jeg var ... så har man fått alle tingene etter noen få ganger. Fått meg en hjelm og en sniper rifle. Hadde allerede legendary chest armor.

Så hva gjør man med det man ikke trenger? Vel, man dismantler det. Dismantling av legendary armor gir i alle tilfeller ascendant shards, så om ikke annet var det okay å gjøre de oppdragene selvom man er fullt utstyrt med legendary bare fordi shards er latterlig vanskelig å få tak i. Nå har Bungie rett og slett endret ting slik at Queen's Wrath-lootet ikke gir shards når du dismantler det. Hva faen? Er ikke akkurat som om det er gjørbart å utnytte dette til det urettferdige. Er begrenset hvor mange ganger man kan gjøre disse oppdragene hver dag, og man trenger 24 shards for å makse ut én legendary armor-del. Så... 96 shards for å makse ut et fullt sett. Fuck det her. Darily heroics skal liksom gi ascendant materials om du fullfører dem på level 26, men jeg tror jeg har fått shards én gang. Resten av gangene har jeg fått ascendant energy, som på sin side er langt mer vanlig enn shards. Ellers så kan man få shards ved å fullføre public events (en gang om dagen) eller i kister eller istedet for våpen/armor i legendary engrams.

Altså, vil Bungie at folk skal spille dette? Bare for å makse ut settet jeg har nå må jeg skaffe 54 shards, 26 spirit bloom og 45 helium filaments. De to sistnevnte er sånn lett å få tak i ved å finne jakte på kister og dritt, men shards? For faen. Til nå har jeg kun makset ut chest armoren. Dvs. at jeg på noe rundt 60 timers spilletid har fått 42 shards... så hva nå? Seksti timer til bare for å oppdradere tre deler armor som når som helst kan bli erstattet med noe som er bedre og krever enda flere shards for å oppgradere videre? Og om jeg nå får tak i exotic armor så må jeg skaffe enda mer, da spesielt om jeg får chest armor (som er den eneste maksa delen min). Uten at jeg gidder å google, så krever sikkert exotics enda mer for å oppgradere og.

Så ja... fint. Nå har jeg absolutt ingen grunn til å gjøre noe som helst for dronning fittetryne, for jeg gidder ærlig talt ikke grinde reputation med henne bare for å få lov til å kjøpe noen jævla shaders. Har ikke videre lyst til å kjøre på for å få tak i 54 shards heller, for så lett som de er å få tak i må jeg spille i en ny evighet før jeg i det hele tatt kan tenke på å nærme meg det antallet. Er det dette tiårsplanen er? At man må spille i ti år for å makse ut armor-settet sitt?

og jo, de har fikset den dumme hula og de andre dumme hulene og alle de andre kjente farming-stedene. Snart begynner de vel å selge deg materialer for ekte penger.

SÅ HVORFOR SPILLER JEG DENNE DRITTEN!?!?!!? Jeg er kjerringa til Destiny; får bank hver dag selvom jeg gjør det jeg får beskjed om, men jaggu smiler jeg ikke ved middagsbordet neste dag uansett fordi Destiny er jo snill på bunn.

... gnøh. Nei altså, seriøst, jeg vet ikke hvor lenge jeg vil holde på videre når jeg vet at "målet" er å fullføre et raid for å få raid armor (hahahaha, særlig, jeg hadde sikkert fått en shader) som igjen vil kreve over 9000 shards bare for å være klar til et nytt raid jeg mest sannsynlig ikke får lov til å spille med mindre jeg kjøper en expansion-pakke. Kanskje jeg bare skulle spilt mer Trials, der er det i alle fall min egen feil om jeg ikke gjør framgang, og det tvinger meg ikke konstant på kne for å suge RNG-kuk.
 

Nabbe

Har fin hatt.
#54
Synes den der gir Borderlands for mye loot-cred. Men men.

Kjøpte meg en exotic helmet. Den trenger færre shards enn legendary-hjelmen min. Hæ?
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#56
Slik som jeg tolker dette brevet fra Bungie, så skal de gjøre noe med loot-systemet.

Ellers da, spillet er fortsatt engasjerende og gøy, Loot Cave eller ei. Jeg storkoser meg i Crucible og dinget lvl 23 i går kveld. Planen for helgen er å melde meg inn i 'Dead Orbit' og skaffe no' legendary.
 
D

Deleted member 91

Gjest
#60
Sent til festen som alltid testa jeg endelig raidet i dag. Var med randoms, der to var 24 og en 25 (resten 27, inkl meg), så det gikk som det måtte gå, dvs vi wipa på første miniboss sånn tre eller fire ganger før vi kasta inn håndkleet. Fikk i det minste et par ascendant energy og no' raid gear da. Frister definitivt til gjentakelse, men hvem er det som ikke har gått lei her?