SpillExpo 2014 7.-9. november! Fortsatt i Lillestrøm! Uten SG-stand :'(

Jante

privileged CIS shitlord
#2
Mike sverget at han skulle lage tråd. Men men, tror jeg skal prøve å få med meg lørdagen ihvertfall.
 

Terje

mostly harmless
#3
Erfaringen vi gjorde oss i fjor var at om man vil gjeste Spillexpo så er det å anbefale å prøve og ta det på fredagen om man kan ta seg fri. Mye mindre folk den dagen, mens både lørdag og søndag er det stappfullt. Dét sagt, jeg har ikke den muligheten så om jeg tar turen så blir det lørdag.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#4
Jeg har et helgepass og skal dra med noen andre Tromsø-venner, dog jeg må fikse meg overnatting i Oslo. Var ikke overraskende helt fullt på Lillestrøm sine hoteller.
 
#7
Jeg er med. Kan helst Fredag eller Lørdag. (Helst fredag da). Men kan godt ta en annen dag. Spørs når SG stiller sterke, som Loddefar nevner :)
 

Terje

mostly harmless
#8
Da er det banka at jeg kommer på lørdag. Har sansynligvis med meg de to fjortenårige gutta til søskna mine. Det var greit for foreldra så nå gjenstår det bare å høre om gutta vil. Tipper jeg vet svaret.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#10
Blir dessverre ingen tur på oss, konsert i kveld og familiegreier lørdag. Søndag orker vi ikke.
 

Jante

privileged CIS shitlord
#12
Har blitt ~sjuk~ (takk, Martin!), men ser an formen i morgen tidlig før jeg tar noen endelig avgjørelse.
 
#14
Ikke helt umulig at jeg får tatt turen dit i morgen. Har ingen umiddelbare planer, men siden berta mi har sånn gallestein og kan nårsomhelst få et anfall må jeg nesten høre legens vurdering først i morgen tidlig. Håper inderlig jeg kommer da :)
 

Terje

mostly harmless
#15
Da er jeg her ihvertfall. Helsike med bilkø inn til messa. Slapp guttungene løs og vandrer rundt på måfå foreløpig.
 
#16
men siden berta mi har sånn gallestein
Etter det jeg forstår, så gikk brodern til ultralyd og fikk påvist gallesteiner, han hadde anfall med store smerter. Han brukte heparan (8 daglig), deretter ble fri fra smerter og er det fortsatt. Ikke vet jeg hva som gjorde det, men det kan være at heparan hadde en innvirkning?
 

demake

Seksuelt godteri
#17
Kanskje det var wifien?