Røverkjøp

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
GOG-salget Lodin nevnte litt oppi her er i ferd med å runde av, og det betyr så klart bare en ting: Flash sales! Jeg sikra meg det jeg mangla av Ultima-hovedserien og Pathologic for tredve kroner totalt, for eksempel. Kan være en ide hvis du mangler noe å spille i helga.
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
PS4 til 3490 med GTA: V på Elkjip på svarte fredag*





*sikkert bare en pr. butikk
 
Humm, Persona 4 Golden, Rayman Legends og Sly Cooper: Thieves in Time er på salg på Vita for rundt 130 kr stykket. Desicions... Har også lyst på Nidhogg, men det er ikkje på salg akkurat no, så eg kan la det ligge litt til. Gravity Rush for 35 kr var uansett eit lett valg. Hadde det via PS+ men då eg gløymde min årlige betaling mistet eg den gitt.
 
Nå koster Skyrim 35 kroner på Steam. Det er sikkert meningsløst for meg å skrive det her, fordi du (ja du ja) har det jo fra før uansett. For en drøy 90-lapp får du med alle utvidelsene også. Igjen, ikke noe poeng for meg å skrive dette her fordi alle eier jo Skyrim, selvfølgelig. Hallo liksom, hvem har ikke Skyrim??
 
Sist redigert:
Age of Wonders 1 er gratis hos GOG siden de har enda et slag på gang. Husker det var ganske bra og ligna på Heroes of Might and Magic.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Og Monaco koster ni kroner. Enten så spiller du det aleine eller så har du det på lager til du får besøk. Bare skjøp det ok.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Drøye $93 for den 3xLPen inkludert shipping. Frister, men er for heftig
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Feil å kalle dette et røverkjøp for 60 dollar med toll og frakt blir sikkert dyrt som faen, men poster lell siden det sikkert er et par andre her som er interessert i denne:

Blei dyrt, men betalt for.. :penga:
 
De er ikke no problem å få tak i her til lands siden nordmenn ikke har falli for scammen til Nintendo. Artig å se amerikanere gå bananas etter ræva malt fysisk DLC. En kis hater Rosalina så han har kjøpt Amiiboer av henne for 3000 dollars så ingen andre skal få glede av dem.