Forslagskasse Forslagskasse Forslagskasse

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Hvem mente at Sandberg i smiley-menyen var en god idé? Ganske irriterings. Plz bytt han ut med
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
:sandberg:
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
gi meg plugin-axx?? lover å ikke ødelegge noe
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Hadde plugins fungert, sure. Men slik det er nå ble bare hele konseptet plugins borte etter en oppgradering, selv om plugins selv mener de er installert. Det er blant annet derfor vi ikke har Bookmarks for tiden.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Det er ikke det som er problemet, @Agradula. Plugin og forum har versjoner som passer hverandre, dermed er plugins riktig god installert og alt virker bra. Det ser ut som noe gikk til helvete med noen templates siden ting bare ikke dukker opp på forumets sider. Merk hvordan alt inkl chat forsvant fra menyen, bare forum og medlemmer er igjen.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Firefox, dvs Mozilla, har bestemt seg for å blokkere Flash helt nå (vel, til sikkerhetsfeilen er fiksa). Men det er et eller annet som bruker Flash på SG som får en feilmelding til å dukke opp.

Embedda youtubes dukker også opp som flash (som nå ikke er spillbare) på SG selv om jeg har HTML5 som standard på youtube.com

inne før bytt browser
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Firefox er best.

Og det er en av svar-knappene som er flash, husker ikke hvilken og er på mobb men Da Veit Dere Det.

Edit: Det er "Upload a File".
 
Sist redigert:
Adblock gikk plutselig amok her, får opp haugevis med phraseprofessor-ads og popups når jeg klikker lenker. Er det jeg eller noen andre som må trekke sei?

edit: Det var nok meg. La det være en lærepenge neste gang jeg trykker meg kjapt igjennom installeringen til coretemp.
 
Går det an å fikse muligheter for embedding av video fra flere steder, f.eks facebook og twitter? Vet det står at det er støtte for facebook, men det fungerer ikke når jeg prøver.