Wii U - Nintendo vinner igjen/puler oss igjen

Lodin

Der Waaaah
Old og nei. Videoen er fra når man vinner kampanjen med Ryu. Den ble lasta opp med siste patch og noen røska den såklart ut med hax. Brettet hans fra SF2 er også med pluss en haug med remixa låter.
 

Grønn Zebra

modder fukker av verste sort
Lucas, Roy og Ryu kan nå kjøpes på eshop. I alle fall i teorien. Hele systemet driter på seg og jeg har ikke klart å validere transaksjonen enda. Vræl.

Edit: Der gikk det jaggu igjennom. Wooooooooooo!
 
Sist redigert:

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Nintendo annonserte nettopp EarthBound Zero til WiiU Virtual Console. Finnes fanoversatt på nett, men dette er første gang det kommer en offisiell utgivelse utenfor Japan. Spillet har fått navnet EarthBound Beginnings.

Nintendo World Championships foregår akkurat nå på Twitch.tv/Nintendo
 
Herlighet, skal eg sitte utover natta og sjå på Splatoon-konkurranse.. :D

edit.
SHIT, gjelder det ikkje når eg maler veggen? Eg har spelt heilt feil!

edit.2
Guttungen har gode ting å komme med, men er temmelig irriterende å høre på. Jaja.
 
Sist redigert:
Mange indiespill er tilgjengelige som demoer på eshop :D blant annet Runbow!
Runbow virket kult. Prøvde Renegade Kid og men brukte 11 liv på å komme til første checkpoint (tar rundt 30 sekunder) så er dette vanskeligste førstebrettet ever eller bare jeg/kontrollen som suger?
 
Dette er fra juni, så jeg går ut fra at de fleste andre enn meg har fått det med seg.

Men det må sies: Nintendo fortsetter å imponere her med måten de nesten virker som en kurator for et videospillkulturmuseum. Ja, ja, og ja: Jeg har aldri spilt mye Smash Bros., men de selger meg her ikke bare på Smash Bros for Wii U, men gir meg lyst til å plukke fram Tekken, Virtua Fighter, Fire Emblem, og Street Fighter igjen. Fint gjort, ikke minst fordi de viser at de forstår at videospillkultur er bredere og rikere enn utelukkende førstepartsserier.

 
Da var Super Mario Maker hentet på Komplett. Har ikke mulighet til å spille online med det ennå, men kan lage brett og det går helt fint å lure klokka slik at man åpner items fortere.

Elsker forøvrig musikken i dette spillet :D
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen

yeeeeeesssssssss
 

Lodin

Der Waaaah
Nintendo har av en eller annen grunn lagt ut kunstboka som følger med spesialutgaven på nett. Vel verdt en titt for å se noen av de sinnsyke tinga man kan mekke.
 
Nå har serverne kommet online, er stort sett japanere som foreløpig har lastet opp brett, men det endrer seg vel fort når europa våkner opp.
Mitt siste brett er pacmaninspirert og har følgende ID: 86BE-0000-0010-2C52
Ellers er det vel bare å følge meg hvis det skulle være av interesse :D