Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ordentlig Mektige Radikalere Gransker Werdens Største Marmelade.
 
Det neste steget for Wreckfest er å døtte sjåfører i bila og disse trenger såklart ragdoll når de flyr ut frontruta. For å teste dette bedre har de såklart slengt med gressklippere som ikke virker helt stødige. Semirealistisk Mario Kart med andre ord.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Den tida igjen.

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Jeg kommer aldri til å orke å spille EVE Online, men jeg er glad for at det eksisterer. Om enn bare fordi det er moro å lese om episk trolling og sabotasjeaksjoner med ujevne mellomrom. Apropos, gjett hva som har skjedd nå'a!
 
Bare så det er sagt så har ikke Goonswarm hatt noe med SA å gjøre direkte på ca. ti år. De folka tar spillet sitt altfor alvorlig ass. Men det hindrerer ikke Shart Shitizens fra å være livredde for at forumet nok en gang skal starte en tilsvarende gruppe som ikke følger reglene.

Sånn ellers viser det seg såklart at Bolo Santosi har en cameo i JC3 alikevel.

 
Moschino er no italiensk klesfirma som lager jævla glorete klær til jævla høy pris. Fek.s har de denne Daffy Duck-genseren til 850 dollars. Den er dog old og satt ned til 425. Grunnen til det er at de nå har samarbeida med Nintendo om en ny kolleksjon.



Ikke like stilig som Super Mario Galaxy trøya jeg fikk gratis med spillet.
 

Novastrum

Feminist-elitist
Alltid tengt at det sto for Lasagne

Og M får mascarpone
 
Men hva står tegnet på Waluigi sin hatt for?

Uansett ser Dragedildo til PC fortsatt ut som et mesterverk og slippes femtende januar. Om man forhåndsbestiller får man med ei 300 siders kunstbok og et fyldig soundtrack og det eier jo. Det som ikke eier er at Into Free fortsatt ikke er med og de har også ditcha rustningene fra Berserk. Får håpe de kan moddes inn. Jo også har det option for å skru av pratinga til pawnsene, men det er det ingen som vil.
 
Spillutvikling! Chris Roberts viser oss åssen det skal gjøres. Han aner ikke åssen man styrer ting og hater chat-interfacet han ikke har sett før. Såklart kræsjer drittet hele tida og han trenger hjelp med å restarte en PC.

100 millioner dollars!!! Videoen er virkelig en ting for den viser klart hvor lite Croberts faktisk har med spillet å gjøre og at han kun vil lage kuttescener med Mark Hamill, Gary Oldman og kjerringa si.
Som bonus får snart Ben Lesnick, den største spyttslikkern til Croberts sparken. Han er en kis som lever Wing Commander så mye at han gifta seg med Pilgrimskorset fra serien rundt halsen. Det var han som foreslo at Chris burde spille spillet på stream og det er han som kommer til å måtte bøte.

 
Sist redigert: