Forslagskasse Forslagskasse Forslagskasse

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Det er sikkert så enkelt som at facebook har endret litt på url-er, og forumet er ikke blitt oppdatert på en stund. Det er faktisk noe jeg allerede hadde planer om å fikse temmelig snart.
 

demake

Seksuelt godteri
Det finnes en RPDR gif for en hver anledning.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Vi har hele tiden hatt muligheten til å lage langvatarer, grunnen til at det ikke er gjort er fordi størrelse og fyllmåte for avatarer er hardkodet, det samme gjelder konverteringen som skjer når du laster opp en ny avatar. Det vil si: hvis vi lager langvatarer vil det føre til at alles avatarer blir strukket ut og det vil se helt jævlig ut og du vil til og med måtte prøve fire-fem ganger for å få til langvataren ordentlig. Hvis den pluginen håndterer det er det jo gull, men han skriver ingenting om det så i utgangspunktet ser det ikke ut som han har satt det opp som en opt-in for hver enkelt bruker og da er vi tilbake til kvadrat én.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
men... Men alle vil jo ha langvatarer, også sier du nå at vi ALLTID har hatt muligheten? Jeg... jeg forstår ikke.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Ha muligheten != lett. Og det fører med seg et hav av problemer som er uforståelige for brukere.
 

demake

Seksuelt godteri
Langvatarer i 2006: mulig
Langvatarer i 2016: et uoverkommelig hinder

Godt teknologien går fremover, eller hva, gutter?
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Synes langvatar høres stress ut, orker ikke finne ny avatar osv.

Men det er meg da.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
XenForo clusterfucket opp behandlingen av avatarer og har aldri gjort noe med det siden, det er greia.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Er det mulig å mekke en forumsandbox hvor det går an å herje litt sånn at man kan teste ting? Hvor kanskje andre som enten liker å programmere eller har lyst til å lære seg kan få tilgang? Sånn at man kanskje kan mekke noe som ville vært kult i forumen og kanskje kunne legges inn på hoveddelen etter hvert? Bare et forslag forslag forslag liksom.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Det har vi, men jeg tenkte å bruke den til å lage en helt ny installasjon og se om det fikser problemene jeg har med plugins som bare ikke dukker opp i sidene selv om alle templates tilsynelatende er i orden (bookmarks). Deretter kan vi sette en kopi til slik ræling om du vil.
 
Sist redigert:

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Og den hadde blitt fubar'd om vi hadde påtvunget langvatarer på forumet.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg har heller ikke prøvd å ta snarveien ut av vinduet her i fjerde etasje for å komme meg kjappere ned til Oslo S, men jeg vet at det går til helvete.

Hvorfor er det så vanskelig å se poenget her? Absolutt alle må fikse avataren sin, og det vil kreve flere forsøk for alle. Og alle som ikke gjør det eller får det til kommer til å ha en avatar som ser grønnjævlig ut, og alle nye brukere vil tenke at dette var den største dritten i historien hva faen foregår her hadetbra. Husker du styret da vi først byttet til XenForo? Det kreves en avatar på minst 200x200 piksler. Noen prøvde med en 192x192 fordi langvatarene var på 192 før i tida, og fikk en feilmelding i trynet. Deretter fulgte mange uker og flere tråder og flere som trengte hjelp til å fikse opp avataren sin fordi de ikke greide det selv. Jepp, ikke alle er som deg og meg.

Det vi ikke har prøvd er den pluginen du linket til, men når han ikke nevner den utfordringen med ett ord BETALER JEG IKKE PENGER FOR SÅ Å TESTE DET LIVE! Gi meg den minste lille cred for at jeg ikke bare prater piss, faen heller. Vi har andre ting å prioritere.