[Multi] OVERteamWATCHfortress

#21
Ja, jeg spiller stort sett hver dag(litt mindre nå som jeg holder på med Fallout). Har vel spilt veldig casual i 4 år nå så er ikke noe høyere enn silver-nivå i ranked. Får bare hyle ut når du er online og jeg er det. Går ikke lei LoL, noe som sikkert skyldes den varierte champion-poolen. Er vel sikkert der du sliter tenker jeg, ved at du ikke kjenner til alt av abilities, svakheter og styrker. Selv sliter jeg litt med alle forandringene som har kommet i siste preseason patchen, siden den kom midt i fallout-helvete.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#22
Ny oppdatering og skins og diverse andre pokemons er såklart med. Foreløpig kan du ikke putte inn kroner for å låse opp noe, men tar det som en selvfølge at du kan kjøpe disse lootcratesene på ett eller anna tidspunkt fordi "fansen etterlyste det". Hvordan gi ut et fullpris-spill med mikrotransaksjoner uten å bli lynsja 101.


Highlight-introene ser fete ut da, og æ like at highlightsene er en intrinsisk form for belønning i forhold til xp elns. Etterlyser mer slikt i multiplayerspill generelt; hvor du fra tid til annen blir superstjerne og får være alpha af. Jeg vil påstå at det er denne belønningsmekanismen som gjorde at jeg spilte så mye UT og tribes back in the day. Du er pleb scrubnoob i 5 timer men har det ene øyeblikket du kan putte på tinderprofilen og som definerer hvor flink du egentlig er, og er noe jeg ikke får fra skytere som CS og CoD.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#23
Det er nesten algoritmisk. Hva vinner jeg?

http://www.eurogamer.net/articles/2...rouble-with-ranked-play-blizzard-on-overwatch

Now as it stands, the loot packs are unlocked with each level. But, it does look like you're thinking about selling them as well, although I know that hasn't been confirmed. Are you going to, and how would it work?

Jeff Kaplan: We were running the progression system internally for about two months before the beta came back and one of the things we saw a demand for was: "hey, this is really cool, but I'd also like to be able to buy these loot boxes". So that's something which we're very open to and it's very likely to be in the game in the future.
 

Libresse

Sharing is caring, Fisting is assisting
#24
Ikke en dritt.

Lootpacksa er jo egentlig bare litt spice - det har ingenting å si.

Uannsett så "tjener" du nok cewsira foreløpig ved å bare spille til å kjøpe favorittskinnen til favoritthelten din. Dette kommer helt sikkert til å forandre seg, men du får ingen fordel av å ha ett annet skin eller en spray eller en emote.

NÅÅÅÅ har jeg sikkert lagt ti timer i spillet og må egentlig ta tilbake mye av det jeg sa i starten:

Dette har fått meg til å spille FPS igjen, det er den perfekte blandingen av TF2 og dota. Klassene/Karakterene definerer spillestilen din, det blir litt som en blanding av alle mulige skytespill i en arcade-pakke. Liker du å spille COD/CS? Soldier76 is your man. Likte du Unreal Tournament? Tracer is your girl. Tom. support-karakterene er morsomme å spille - bortsett fra Mercy, fordi hun er Medic, og Medic er boring.

Alt i alt, så blir dette det neste store grindespillet, for men del ihvertfall.

Bottom line: This shit is hot.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#26
Release-lekking og slikt da. Ganske meaty headstart.

Hører mer og mer at det helst egner seg til kompisspilling og i større grad enn andre lagskytere, som kanskje ikke er så overraskende siden klassesynergien og ultsene trekker det hele mot dota-formatet. Gleder meg til å få laget mitt til å raege fordi jeg vil spille de gøye heltene fremfor de vi trenger.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#27
Måtte trekke i noen tråder men invitasjon til beta skal endelig være på vei til meg, om noen vil spille er jeg klar og planlegger en storstream med LOLbua snart!
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#28
Hvis du noen gang i nødverge trenger å hooke en bror opp med flere betaer så melder jeg meg foreløpig frivillig.
 
#29
Samme her, gidder ikke betale for det der om det er dritt.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#30
Bra greie og burde være sebar selv for de som ikke er så veldig innpå Overwatch. Det må sitte langt inne å kansellere et digert mmo-prosjekt som et av verdens største utviklerstudio har investert årevis av arbeid i.


E: Resten, dog mer snakk om Overwatch spesifikt og ikke like interessant som å høre om Titan-fadesen.

 
Sist redigert:

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#32
Står at de jeg bestilte fra ikke får inn før 20 mai, har ikke fått no koder via mail. That will learn me to forhåndsbestille.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#33
Jeg har mistet litt av entusiasmen egentlig :/ Får se når det kommer ut, om det blir noe mer hype men enn så lenge har jeg nok med andre Blizzard-spill.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#35
Vel, går nok på at jeg er litt bitter etter at min connection i Blizzard Nordic lovte jeg sto på beta-lista uten at jeg noen gang mottok invitasjon! :argh: Men utover det har jeg ikke fått testet det enda, så da må jeg bare se an for FPS er virkelig ikke min sjanger men det var ikke MOBA før HotS heller, så håpet Blizzard har laget noe artig men får se!
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#36
Jeg har truffet minst to personer som har brent seg ut på denne spillen bare pga årevis med hype og streams. Tror det var det som skjedde med meg ang. Spore. Var dritkeen på det før det kom ut, dritlei da det endelig var ute. Kjøpte det ikke en gang da det var på salg for 25,- elns nylig. Rart dette med spill-zeitgeists.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#38
åpen beta kan lastes ned nu. Jeg er Lars#1891 hvis noen vil være tjommiser.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#39
Har ikke tilgang til Bowser (gaming-PCen) nå så laster ned på PS4, så får vi se!