[Multi] Dark Souls III [PC, PS4, XO]

Hvem maskin skal du ha donk snouls 3 på


  • Totalt antall stemmer
    29

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
PS4 ja! Mulig det blir litt mindre mulighet ikveld men skal se hva vi får til!

Kom til første bossen med noen kompiser istad og ble banka og daua :( Ellers har vi hatt noen kjempeartige invasjoner, bl.a. en fyr mot tre av oss som var dritflink til å aggroe finder på oss og sånn, artig!
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
(Are we human, or are we) Danser'n fra Borrelåsdalen da dere, beste fight i spillet så langt for spenna mine iallfall. Vanskeligste også, jeg ble konstant satt ut. Elsker hvordan samtlige komboer potensielt kan chaines inn i en liten "gotcha" som fullstendig vræker meg. Dette er uansett Souls på sitt beste, hvor det handler om å lese og tolke angrepsmønstre og bygge opp en forståelse sånn at du kan lage dine egne. Hatten av, dette var en maktdemonstrasjon.

Døde selvfølgelig på den første vanlige fienden etterpå, sånn bare for å understreke hvilken spillserie dette er.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
I andre nyheter har jeg gjort andre ting i helgen enn PC-komponenter tråden, nemlig hengt med en hel haug med randoms som phantom, og det var virkelig artig. Har egentlig bare spammet hvite runes ved det andre bålet i Highwall, for det passer bra å gjøre det området og ta en pause/henge med noen andre/RL-greier og kjøre en runde til. Dette har jeg gjort så mye jeg har blitt godt kjent med hele området fra bålet tom. bossen ooooooog blitt level 35 i prosessen :3 Så nå skal jeg snart ta motet til meg å gi bossen et forsøk selv i min egen verden etter jeg har vært med på å drepe han mange ganger. Vi har også blitt invadert masse av slemminger og det er også kjempeartig, når vi er minst to føles det så mye greiere enn når jeg blir ganket alene i min egen verden som bare er dritt så masse tomler opp.
 
Er på fjerde runde nå og ting blir bare bedre. Syns ng+ er veldig svakt sammenlignet med scholar of the først shiss men det er vel det eneste negative jeg kan si.

Men sist gang nå har jeg startet som Deprived og virkelig kost meg. 15 timer ish med Mound Makers rundt omkring uten å levle er sinnsykt morsomt.

Nå har jeg brukt guide for å få den hemmelige endingen, og det hadde jeg aldri i livet klart uten guide.

Også vet jeg ikke om det er nevnt, men det er en covenant som heter Aldrich Faithful som er gull.

Hele området etter Pontiff skal du vokte for inntrengere, AKA folk som ikke har tatt bossen der enda. Holder du deg innenfor Soul level 50-70 med 6+ på våpenet blir du autosummona med alle mobsa på laget ditt såklart.

Hadde en koselig i går som hadde meg seg to sunbros. De var veldig selvsikre til de begynte å nærme seg trappa. Det er trolling til tusen.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Det skremmer meg litt hvor lite jeg forstår av den posten etter hvor mange timer jeg har lagt i denne spillserien siden jeg kjøpte Demons Souls på en EB Games i Amrika for mange mange år siden, før det kom til europa.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Mike har sendt ungene på anstalt til Souls 3 er unnagjort, skjønner jeg.

Selv driver jeg og soser rundt i Klodrik Castle, var en tur nede i en hage også men den ble ganske fort plassert i kategorien "tar det seinere". Dvs. etter at jeg knæser den første bossen i borga, som er snart. Hehe.

Så langt liker jeg godt borga, genistreken er at det ikke egentlig er noe spesielt som skjer der, du har sett alt før, men det er ganske klart at nå er det slutt på å kødde rundt. Alle de gangene man har tenkt at "ok, dette var jo grei skuring, men det hadde vært skikkelig krise HVIS..." - dette er den HVIS-en.

Men jo, en ting da. To bestemte fiender møtte jeg på en gang, rett etter det andre bålet i borga, dere som har vært der veit hva jeg snakker om, og... æh. Alt jeg trengte å gjøre var å plante meg ved enden av brua og cheese i vei med det jeg tifeldigvis hadde på meg av magi og piler. Skuffings. ENDELIG, liksom, wow, store greier, og så bare... næh. Men men.
 
Jeg har fulgt Yetipants urovekkende eksakt når det gjelder fremgang i spillen, og i går gjorde jeg akkurat det samme som deg før jeg tok kvelden. Litt skuffings ja, men regner med at det er andre mer mannlige måter å gjøre det på ved neste gjennomspilling.
Ellers så spiller jeg jo offline som er festlig nok. Det medfører at det er lett å løpe forbi usynlige vegger og slikt, men jeg har såpass OCD at jeg blant annet har funnet Aldritch covenanten og no Blade of the Darkmoon greier ved å sjekke stabiliteten til nesten samtlige vegger.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Knæsa en boss til, gett! Den var også feit som faen! Nå skal jeg reise til hælvete (dvs. smouldering lake)!
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Invaderte litt også, da. Det er jeg ikke noe god til, selv om begge disse ble litt morsomme likevel.

 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Jeg tok knekken på drittsekken i sumpen og fsrter rundt i katakombene. Det har hittil vært det letteste stedet jeg har vært. Har lunta rundt der, funnet noen hemmelige dører, gått forbi den rullende haugen. Ned til de magiske krukkene og litt til. Men så måtte jeh gå opp noen levler kjente jeg, så jeg bet i det sure eplet og gikk opp fire levler i går kveld, aka nå er jeg i level 46 eller 47. Husker ikke helt.
Men katakombene er en lek sammenlignet med katedralen ijaffal. Også fikk jeg en dex-ring som gjør at jeg også blir gjennomsiktig når jeg ruller. Weeeeeeeeee
 
Jeg er heeeeelt i endgame nå, så da var det å besøke alle steder jeg hadde gjort et mentalt notat om å komme tilbake til som resulterte i at jeg endelig fant den første estus ringen :$ (har to nå). Jeg fikk også tak i 4 slabs i går og ingen av de fra random drops, noe jeg var temmelig fornøyd med.

Her er hvordan jeg ser ut:



Og her er noe cosplayings jeg gleder meg til bruke når jeg forhåpentligvis kommer meg hjem i morgen:



Jeg antar at bildet snakker for seg selv. Jeg har ikke bestemt meg for alt jeg skal trolle med enda, men dere skjønner tegninga. Hvis noen vil ha hjelp av denne karen så stakkars de.
 
Dobbelpoast!

Noen av dere husker kanskje når James fra Gamefront spilte igjennom Dark souls 1? For de uinnvidde så er gjennomspillingen hans noe av det mest underholdende jeg har sett noensinne. Jeg spurte han nylig om han var interessert i å lage en let`s play av DS3, og han sa at han vurderte det i løpet av sommeren!

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Tusla tilbake og tok Smouldering Lake i kveld. Noen vil kanskje si det er juks å vente til man har levla forbi området, men Old Demon King gikk altså i dørken på første forsøk. Renska ut Demon Ruins også, mye fett der for oss som har spilt eneren da.
 

demake

Seksuelt godteri
Jeg er fortsatt keen på SG's store Slåss Klubb.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Har gått slag i slag i kveld, Hagen til den Oppspiste Kongen med dertil hørende sjelden praktfull konge er unnagjort, det er også Untended Graves og Trine Skei Grande Archives. Lukter vel at jeg nærmer meg slutten, spesielt siden jeg har kryssa ei viss bru. Skal ikke være for tidlig ute med å slå fast det, da. Men læll: Dette greiene her, de områdene og bossene jeg har spilt gjennom i kveld, det er faenmeg prima Souls. Det er så sjukt bra. Elsker'e.

E: Jada så neida

 
Sist redigert:

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Vil bare informere om at jeg er best i Dark Souls 3: For første gang kjørte jeg igjennom Highwall i min egen verden (har gjort den en del som phantom), og kom igjennom på første forsøk! At jeg er level 35 og hadde hjelp av to sunbros gjør det bare enda mer imponerende!

Edit: Alle disse covenenatene... Jeg fikk jo et item som lar meg henge med Way of Blue-gjengen som virker hyggeig nok, men hvor mye muligheter har jeg for å bytte senere om jeg skulle ønske det, og kommer jeg til å ønske det? Ser artig ut å være sunbro da, men.
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Du kan bytte som du vil, når som helst. Samme som i Bloodborne.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Er så koselig i Highwall, bestemte meg for å renske ut hele greia før jeg dro videre så kvittet meg med dragen, samlet opp alle tingene der oppe OG drepte mime-skattekisten som er i det lukkede rommet i bygget dragen sitter i, følesgodtmann! Men nå er det ikke mer å gjøre der så på tide å traske videre, nå må jeg bare bestemme meg for hvilke våpen jeg skal satse på videre... Har samlet opp både en Claymore, Deep Battle Ax og en Uchigatana. Mangler litt i dexterity for å få brukt først og sistnevnte så får ikke testet de helt ut men tanken min har jo vært å bygge en tanky chick med et svært skjold så vet ikke helt hvilken retning jeg skal gå i ettersom jeg godt liker hvordan longsword og broadsword funker sammen med skjold men får kanskje grinde noen sjeler, men føles litt dust å "kaste vekk" points nå som hvert level koster litt. Jeg er vel den eneste som ikke spiller all-out-dex-ninja-type så kanskje få erfaringer med den stilen?
Vet jeg får et fett sverd som er i ca samme stilen i Undead Settlement som jeg skal starte på nå snart tror jeg, Irithyll Straight Sword, men har samlet opp ganske mye av våpenoppgraderingsitems så gira på å få brukt de snart! Kanskje jeg skal buffe Lothric Knight Shield isteden kanskje og krysse fingrene jeg ikke får nytt på en stund siden tank, men ikke like "artig" kanskje!