[Mobil] Pokémon GO

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Tjah, har endelig hatt anledning til å ta en runde i grenda her i dag (bare en unge hjemme) og det var slett ikke ille, fikk vel fanga en sju-åtte mons. Null Pokestops da, har tenkt å sende inn ett Stop på oksesædfabrikken som ligger rett borti høgget her og - hvis det går an - be om at kirka blir en Gym. Som seg hør og bør. Bare å vente på at den muligheten blir tilgjengelig, da. :/
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Nå kommer vel trading snart og? Har så smått begynt å samle to av hver for å ha noe valuta. Litt som Noah før regnet.

For øvrig står ikke Risør noe særlig tilbake for Oslo når det gjelder styrke på monsa som har gymmene. Tre gyms og 7-8 stops i gåavstand fra sentrum/havna. Ute i skogen hvor vår hytte ligger er det ingenting.
 
Sist redigert:
Kjørte storebror heimatt ikveld etter hyggelig besøk, så ein samling biler eit litt uvanlig sted og slengte meg til siden så eg kunne starte pokemongo. Jaggu, fem stop og to gymmer like i nærheten av kvarandre langt fra butikker, by og særlig folk. Talte 20 biler, masse folk og hauger av 'mons til innsanking. Fekk jaggu meg Pikachu også! Er no tom for baller siden det regnet rosa fra alle stoppene og eg ikkje fekk spinne dei fort nok til å sanke inn nye. Pluss at eg sløste no jævlig på ein som var litt vanskelig å sanke inn. Akk ja. Veldig sosialt, hyggelige folk å prate med og ikkje minst artig å sjå på nært hold kor vanvittig populært dette var!

Så no må eg ikkje ødelegge det for meg ved å spele for mykje, spele mens eg kjører eller er i sosiale lag med folk som ikkje jakter på digitale liksomdyr eller spele på jobb. Det kommer til å dabbe av litt snart, om ikkje det kommer oppdateringer som huker med enda fleire folk, da. Trading for eksempel. Da blir dette den nye datingfronten.

Forretningsidé: Selg powerbanks, vafler, pølser og brus på pokestop!
 
Da har jeg rundet level 20, tror jeg begynner å ta det litt mer med ro mtp lucky eggs og slikt. Tenker jeg begynner å tenke mer på å ta over gyms da jeg begynner å få et utall med potions og revives i baggen (som jeg forøvrig har klart å oppgrade 5 ganger ved et uhell).

Min CP1353 Clefable troner den lokale svømmehallen, bare 19timer til så kan jeg sanke inn prisen igjen der altså, men med tanke på hvor mye angriper er i favør så kan jeg vel bare håpe på at ingen spillere tusler forbi i løpet av den tiden :sukk:

Kun 2/59 egg har foreløpig vært 10km. Noen andre som også finner få av de?

Har forøvirg gått 38,5km og vært innom 292 pokestops :yoshi:
 
Skuffelsen var stor da jeg kom hjem fra Oppdal og oppdaget at Løten sentrum hadde nøyaktig null pokemonrelaterte plasser. Foreløpig kun sett på stops på kirka og brenneriet. Har lyst til å foreslå et gym på Løtenhallen og kanskje stadion, om de ikke er for nære. Og div andre statuer og steiner til stops. Men siden der man kan sende inn forslag virker ikke.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
De har ikke åpnet for den muligheten ennå, men det kommer nok snart.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Litt fakta: Max level er inntil videre 40. På level 30 får man ville 'mons med høyest CP, på level 20 når man taket på CP på egg. 10 km-eggene bør mao spares til man er på level 20.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Har sett denne fem ganger på facebook i dag. Episk :D

 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
10/10 finner meg en annen gym, evt tar åsså sletter appen (på Jordal).
image.png


Det er 20 mill XP på veien mot level 40 for øvrig.
 

Sofie

Like my body?
Skal si sentrum/Grünerløkka er Mystic county, jajjamenn. Og den gymmen på Sinsen t-bane?? Level 7, 7 pokeymans og alle har cp over 1000. Ikke verdt å prøve engang.
 

demake

Seksuelt godteri
Tok 3 gyms i lønsjen i dag og casha inn 30 pokedollars på det :riffa: