Hva spiller du for tiden?

Shinra85

Spillegals effort emo
Men nytt i Samurai Warriors 4 er hyper attacks. Istedenfor at du har angrep som aktiveres ved å løpe, hvis du starter en combo med power attack-knappen vil du gjøre et hyper attack, hvor offiseren din gjør et lynraskt angrep som suser gjennom vanlige tropper, men spretter av folk med skjold og andre offiserer. Det er en kjapp måte å bli kvitt store mengder

[...]

Men mitt favorittillegg er nok at du nå spiller to figurer samtidig per brett. Dette kutter ned på dødtid siden den inaktive figuren, hvis du ikke kommanderer den til å gjøre noe annet, vil løpe til neste objektiv/nærmeste fiendeoffiser sånn at når du switcher mellom dem vil det alltid være action.
Detta minner meg litt om SENGOKU BASARA 4 som jeg spiller litt om dagen. Sammen kampmekanikkene, men det virker litt mer kjøttfult. Ettersom jeg har fått tydet kanjien i SB4 (ergo, jeg har ikke fått tydet noe som helst) er det ikke mulig å bytte sidefigur, men man kan kommandere de.

Hyperangreoet har noe tilsvarende man låser opp som den første oppgraderinga, en slags crowd control som funker gull.

Må sjekke ut SamWar4.

Her er forsåvidt den nydelige CGI-introen til SENGOKU BASARA 4, så herlig batshit crazy som det burde være

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
AJU REDDY GAIZ?!
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
PUT YA GUNS ON!

Ja, kanskje jeg sjekker ut Sengoku Basara 4 siden det føles litt teit å kjøpe SW4 og måtte levle opp alle de samme folka jeg allerede levla i 4-ii.

Har du forresten lagt merke til at alle figurene som framstilles som "onde" i japansk samuraihistorie (Oda Nobunaga, Kanbei Kuroda, Amakusa Shiro) tilfeldigvis var kristne?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Nioh beta demo. Jeg gleder meeg så villt til fullversjonen! Team Ninja har gjort det (uten Itagaki) for min del! Gratis underholdning og utfordringer i timevis! Jeg absolutt digger Samurai boss duellen i demoen, spiller den om og om og om .... igjen.
Dette. Foreslår at hvis du har en PS4 og liker ækksjenspill generelt eller Souls spesielt så er det lurt å dra ned denne. Tidsbegrenset fordi det er med en ikke-triviell onlinekomponent, så get on dat.

Uansett, krever litt innkjøring å spille dette for min del siden Souls-refleksene må overvinnes, men det er en smal sak. Og ellers? Vel, se for deg at Team Ninja mekka et samurai/ninja-tematisert Souls-spill, fordi... vel, Team Ninja har mekka et samurai/ninja-tematisert Souls-spill. Mye er nesten kliss likt som i Souls, inklusive at det ikke er spesielt enkelt, men masse nytt også! Du oppfordres i mye større grad til å bytte våpen siden du opptjener Mastery ved å bruke dem, noe som lar deg låse opp nye skills som er spesifikke til hver våpentype. Du har også Stances, som avgjør om du holder våpenet høyt, midt på eller lavt. Hver av dem har fordeler og ulemper; High stance gir mer angrepskraft, men du bør helst treffe siden du er vidåpen hvis du bommer. Mid stance lar deg parere og gir en grei balanse, mens Low stance gir en boost til unnamanøvre og gir deg litt guard mens du beveger deg mot at angrepene dine er litt mer sirup. Og: Du kan mekke dine egne komboer med komponenter du har låst opp, og det er et magi- og våpen-arts-system jeg ikke har sjekka helt ut ennå.

Kan iallfall si at bare demoen er helt fantastiske greier og gir den der særegne Souls-følelsen selv om det er mye som er ulikt, for eksempel at det er ganske mye kjappere enn selv Dark Souls 3 og har mer fokus på komboer og knappemosing heller enn timing (iallfall så langt). Sjekk det ut.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Men har det de typiske Team Ninja Boob Phys-x ?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Har så langt ikke møtt noen damer i spillet, så jeg veit ikke.
 
Vel, hvis det virkelig vil være som Dark Souls så sparer de det til midtveis i spillet etter den vanskeligste bossen™. Team Ninja har til nå vært spillindustriens kåteste og mest mest smakløse hva estetikk angår så jeg ble tatt litt på senga av hvor godt jeg likte stemninga og det visuelle i Nioh-betaen. Det er også digg å se et spill fra disse folka med litt målretta design som fokuserer på styrkene deres igjen. Gleder meg til det kommer og krysser fingra for en god PC-versjon senere.
 
Fant et bilde, men så heller ikke noe til henne eller andre i betaen. Hu virker mer realistisk når det kommer til boob size, så spørs om boob fysikken er fraværende. Syntes hun ser nice ut.

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Både ryktet og Devil's Third hinter vel om at det var 'n Itagaki som var størst tilhenger av noe puppefysikkings. Skal iallfall ha Nioh på release, det er ordentlig, ordentlig bra saker.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Apropos beta, betaen til Battlefield 1 har trilla igang i disse dager, og den er som man skulle ønske ganske bra greier. Fly er kult igjen, å sable folk fra hesteryggen er dritartig, stridsvogner er dritkraftige og krever litt samarbeid for å knerte, og det ser naturligvis skikkelig snop ut. Selvfølgelig den sedvanlige enorme haugen med bugs man har blitt vant med fra DICE, setter en tier på at maks halvparten blir fiksa til launch, BF4-stil.

 
Å se Nicholas drepe folk med tankgewehr er ganske fint egentlig.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Minte meg på at jeg lasta den ned i dag fordi hvorfor ikke, får ta en snurr nå.
 
The Warlock of Firetop Mountain er noe jeg har gått å venta på en stund. Orginalt var det en av de eldgamle Choose Your Own Adventure bøkene fra Fighting Fantasy. I likhet med Lone Wolf er de litt mer fancy enn lignende bøker og hadde stats og inventory. Australske Tin Man Games har de siste åra konvertert ikke bare gamle spill som dette men og nye greier som Judge Dredd til mobil og PC. Det de derimot har gjort denne gangen er å mekke et slags brettspill ut av det, ikke ulikt Heroquest. Det eier at man endelig kan se kartet fysisk og ikke trenger å knote det ned på papir.





Denne gangen har de og latt deg velge mellom en haug med eventyrere som skal prøve å ta ut heksemesteren. De slepte ut Steve Jackson og Ian Livingstone som skreiv orginalboka og fikk dem til å mekke disse nye folka. Plutselig har man en haug med flere mål enn å finne fire nøkler, drepe heksemesteren og åpne kista med skatten. Det setter jeg jævlig pris på siden det var et av de største problema med orginalen.

 
Jeg tror vi trygt kan si at min interesse for fantasy vokste seg mye sterkere takket være The Forest of Doom, som på norsk het «Hammeren i Monsterskogen».Tanken om at man kunne smelte sammen spill og bok og få noe hvor bare fantasien satte grensene for grafikken var besnærende. Dessuten var boka (og FF-serien) full av spennende illustrasjoner og livsfarlige hendelser som fyret opp under pulsen.

Er derfor egentlig i målgruppa for Firetop Mountain (og alle spill som dette)—men også litt skeptisk. Jeg lurer på om ikke 3D-kartet, til tross for å gi mye stemning—tar bort en del av «realismen». I boka føltes det litt som om hva-som-helst kunne skje, og i spillform er ofte rammene mye tydeligere. Begge deler er naturligvis illusjoner, men jeg lurer på hvordan du har opplevd det så langt Lodin.

 
Det at det nå har et visuelt kart og man får se kampene syns jeg ikke er et stort problem i seg selv. Det har fortsatt all den fantastiske teksten fra boka pluss at karakteren din nå slenger inn diverse spydige kommentarer. Det eneste som egentlig er endra i spillet er at man kan spiller som de nye folka. Pluss at det er ei gudinne med som guider deg og hu er en dick.

Og Forest of Doom er en morpuler som kan ta seg et tak. :argh:
 
Sist redigert:
Det går fortsatt mest i Uncharted 4. Er på chapter 10 og jeg elsker det. Eneste minuset er at skytinga er langt fra optimal, men det har vel mest med at det tross alt er konsollspill og jeg fortsatt er usikker på om jeg liker dual shock 4.

Ellers er det så mange detaljer og småting som er helt top notch. Også ser det helt sjukt deilig ut og. Vel vært PS4-kjøpet alene.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Må få skaffa pøppkønnschpellet No.1 når ting får roa seg, og det blir billig.
Og Uncharted har vel aldri helt klart pang-pangen
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
Har havnet på kjøret igjen med Fallout og har poop socket Far Harbor og Vault 88 DLCet og skal begynne på Nuka World straks. Om ikke det var nok så har Dødsstjerne DLCet til Stjerne Krig: Slagfront kommet ut og jeg må nok spillet det*




*jeg falt for sesongpass meme'en
 
Har begynt på Zelda: OoT, igjen.

Har aldri klart å fullføre dette spillet, og for en som har Nintendo kjær, så er det nesten noe jeg skammer meg litt over.
Har alltid beundret dette spillet litt på avstand. I min barndom var jeg med i en "Nintendoklubb" der jeg og 3 andre ukentlig samlet oss i et hjem og fyrte opp alle slags 4-spiller spill mens vi koste oss med grandis (den originale, fantes ingen andre da) og en halvannen liter Cola hver. Dette skapte noen av de mest minneverdige øyeblikkene mine fra den tiden. Alle i klubben hadde hver sin Nintendo 64, der jeg var den personen som var mest lidenskapelig og dermed hadde flest spill og kontrollere. Jeg var også den beste i spill som Golden Eye og Super Smash, selv om jeg ikke eide noen av disse spillene.
Jeg likte Mario. Jeg eide samtlige Mario Party-spill, Mario Kart og selvfølgelig storfavoritten Super Mario 64. Jeg fant fort ut at de plattformspillene Nintendo 64 hadde å by på var min type spill og gikk til innkjøp av Banjo-spillene og Conkers Bad Fur Day. Eventyrspill og jRPG-ene som Zelda og Final Fantasy var spill jeg bare beundret når mine kamerater spilte de - ah! gode gamle dager der man fikk like mye glede av å se andre spille.

Selv gikk jeg til innkjøp av både Zelda: OoT og Final Fantasy noen år seinere, men klarte bare å starte på eventyrene, aldri fullføre dem. Har aldri kommet meg inn i jRPG-spillene etter det, men har i ettertid fullført flere av 2D-Zeldaene. Det eneste 3D-Zelda jeg klarte å komme igjennom var Wind Waker, én gang på Gamecube og én gang på Wii U, elsker det spillet!

Så, nå som alle Nintendofans venter på bedre tider, der Zelda: Breath of the Wild lyser i horisonten har jeg funnet ut at det er på tide å ta litt ansvar. Zelda: OoT har blitt lastet ned for en billig penge og jeg lusker nå rundt i Dekutreet, som jeg etterhvert kan ut og inn etter tidligere forsøk på å fullføre spillet. Så gjenstår det å se om jeg klarer å fullføre denne gangen eller om den lille havfruen og de splitter like korridorene i den store fisken er siste stopp, igjen.
 
Sist redigert: