Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato
Folka som mekker porren er klart fans så de gir nok skuespillerne instruksjoner.
I FFXV-greia de mekka var det ganske opplagt at ingen hadde spilt det.

 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
hottest female chicks
 
Første episoden av Consolevania er ute og den eide. Døde på meg av Switch-reklamen som stort sett bestod av porr med Elsa fra Frozen. Sånn ellers kjører de samme format som før så det er masse sære sketcher hvor de bare drar ting ut av ræva. Innser at det minner meg om XL fra NRK og det er sikkert derfor jeg digger det sånn. Vel verdt grunkene.
 

demake

Seksuelt godteri
Ting som er en ting i Brazil anno i dag: Sega Master System.

:psyduck:

The number of Master System consoles on the market in Brazil, based on sales figures compiled by UOL Games in 2012 is 5 million. That’s a larger install base in Brazil than for the Genesis, the most popular Sega game system in the U.S., which sold 3 million copies during its lifetime. The website also notes a stunning fact—despite being a console that’s nearly 30 years old, it still sells around 150,000 units per year in the country. That’s a level that holds its own compared to more modern consoles like the Sony PlayStation 4.

http://www.atlasobscura.com/article...e-alternate-universe-where-sega-beat-nintendo
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
De aller færreste i Brasil har de nye maskinene, for importavgiftene er helt spinnville i det landet. Selv i Norge hadde vi gapt av de prisene, og for den gjengse brasilianer er det uoppnåelig. Det kan omgås ved å sette opp en fabrikk i landet, og det er vel noe av tanken bak avgiftene. Nintendo har trukket seg fullstendig ut av det markedet. Jeg tenker det må være noe av bakgrunnen for salget av de gamle maskinene.

EDIT: Master System solgte bedre enn NES i Europa.
 

demake

Seksuelt godteri
Hadde selv Master System. Alle andre hadde Nintendo, så jeg hadde ingen å byttelåne spill med ;_;
 
Det Buggz skriver. Også Mega Drive er populær i Latin-Amerikanske land. Felles for de fleste av dem er at elektronikk som ikke er mekka innenlands (eller ofte fra andre LA-land) får pålagt noen idiotisk høye avgifter. Sega har dog vært smarte og lar stort sett hvem som helst lisensere de gamle maskinene sine for en slikk og ingenting. En av følgene er at det er en del indie-utviklere der sørpå som mekker bootleg spill til maskinene.
En annen følge er at moderne konsoller og spill smugles sjøveien fra USA og dette slås meget hardt ned på. Faktisk er det vanlig å ta knark med seg oppover og så elektronikk ned.
Allerede ved lanseringa av WiiU annonserte Nintendo at de trakk seg ut av det brazilianske markedet siden prisene bare ble tullete. Microsoft derimot driver nå å myser på muligheten til å bygge Bonere i et av landa så avgiftene de fleste plasser vil bli droppa.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Dette er for øvrig en av grunnene til at økonomien i Brasil har gått såpass stabilt de siste årene, de har vært lite eksponert for verdensmarkedet (dvs amerikansk finansbaluba). Nå har de riktignok fått seg en skikkelig knekk, så den svært høyreorienterte (og ikke-valgte) regjeringen ønsker å åpne de mer opp, legger ned flere statlige og delstatlige departementer på dagen og privatiserer alt mulig.
 
Interessant artikkel fra Laura Dale om trans-personer i Zelda, Horizon og ME Andromeda. Konklusjonene er at det er fantastisk at de er med, men presentasjonen er på noen vis problematisk.
Personlig kjøper jeg ikke argumentene om at Link er trans bare fordi han tar på seg dameklær. Det er kun for å komme inn i byen til Gerudoene og finne ut av kamelen som tramper omkring. Sist jeg sjekka er dette transvetitisme og no helt annet enn å identifisere seg som dame.
Men men, bra skrevet som alltid. Ikke uventet har den skapt masse dramalama.
 
Blir vel det samme som med eksempelet fra Horizon, ei som kler og oppfører seg som mann fordi hun ønsker å være en del av noe bare menn kan være en del av. Dette er vel heller ikke transvestisme, da det ikke er av en frivillig grunn. The Witcher 3 hadde vel faktisk en trans-person, mener det var en kjøpmann som spesialiserte seg på kostymer.
 
Jeh, krigeren i Horizon hadde nok ikke valgt å være mann om hen hadde et valg.
Men uansett er Sidon den eneste virkelige trans-per... fisken i Zelda. Alle mannlige zoraer er blå, men han er rød sånn som damene. :v