Hmm, norn her som har prøvd spillet

Halky

Veteran bruker ;)
#1
Ja jeg har sett at dette spillet nå er ute i butikkene og lurer da på om noen av dere her inne har prøvd det, siden jeg selv ska skaffe det på en eller annen måte. For jeg er bare nødt til og prøve det hehe :p

Men har noen av dee prøvd det??

Jeg tar og legger ved et bilde, så kanskje noen husker det eller noe:


Selve spillet ska ligne veldig på The Sims, bare med litt mere erotik denne gangen :rolleyes:

Det er bare til PC forensten.
 
#2
var det det spillet som kanskje ble sensurert når det kom?
 
#3
Syns det virker litt som en substitutt for nerdene, slik at de slipper å ta på seg finklærne og faktisk stikke på byen for å få seg dame.
 
#5
Opprinnelig skrevet av Kyuzo@08.04.2004, 14.57
Syns det virker litt som en substitutt for nerdene, slik at de slipper å ta på seg finklærne og faktisk stikke på byen for å få seg dame.
det var akuratt det samme jeg tenkte på når jeg hørte om spillet...
 
#6
Lastet det ned og prøvde spillet. Liker du The Sims så liker du dette også. Jeg har forøvrig gått sinnsykt lei The Sims, så dette var heller kjedelig for meg.

Forøvrig... erotikk? Spillet er helt likt The Sims, så hvis det pirrer i underlivet når du dusjer i det spillet, og du banner og slår skjermen fordi det er sensurert, så vil du vel kanskje klare å tilfredstille behovene dine. Hvis ikke så tror jeg nok ikke det er dette som trekker de med normalt forhold til sex og samliv.
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
#7
I det (forholdsvis) nyeste Edge kan man se betydelig mer erotiske bilder enn det Mr. corleone klarte å grave frem fra internett's skitneste avkroker. Wøh høh høøø sier jeg...
 
#8
This be a steaming pile of S**t says I!

Tror ærlig talt ikke dette er noe å juble av
*porno Sims, thats all...
 
D

Doctor Downs

Gjest
#9
Jeg har spillet nå, men lurer nesten litt på om det er en betaversjon, for det virker jævlig buggete og uoversiktlig.

La meg bare få det klart at jeg HAR dame (ikke i spillet nei, ivirkeligheten), men har allikvel hatt det litt smågøy med dette spillet.

Sikkert mange kåtinger på forumet her som vil like at det ikke er værre enn å stå foran en kommode og velge "naked" for å få dama (eller mannen...) til å kle av seg. De med spesielle interesser må jeg skuffe, bimmellim og bommelom er nemmelig sladda.

"Husk å vaske hendene!"