TurboGrafx-16 + TurboBooster + Spill

#1
Jess, som topic sier selger jeg min TG16.

Konsollen fungerer perfekt og kommer med TurboBooster som lar deg bruke AV-kabler istedetfor den gamle, ekle RF-kabelen. TurboBooster er et offisiellt NEC-produkt, og er ganske vanskelig å få tak i. AV-kabel følger med, samt en kontroll i god stand. Original amerikansk strømkabel følger også med.

Spillene som følger med er Parasol Stars, Bonk's Adventure, Blazing Lazers, og Keith Courage in Alpha Zones. Kan også legge med Cosmic Fantasy 2, Exile, og YS Book 1&2, men disse spillene er cd'er og fungerer kun hvis du har cd-addon til TG16, eller en japansk PC Engine Duo (tilsvarende konsoll i Japan).

Mange knallspill til denne konsollen. Jeg selger den kun fordi jeg har en PC Engine Duo-R (cd-spillene er sonefrie, men ikke HuCard-spill).

Kan også selge med en omformer for 200,-. (300,- ny inkl. frakt fra Clas Ohlson). Med en slik omfomer vil amerikanske/japanske konsoller fungere i Norge, mtp. strøm. Den er splitter ny, mangler bare boksen. Testet på TG16, Sega Mega Drive + CD addon, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Super Nintendo, og Super Famicom.

http://img203.imageshack.us/i/tg16.jpg/
http://img3.imageshack.us/i/turbobooster.jpg/
http://img203.imageshack.us/i/kontrollogstrm.jpg/

http://img44.imageshack.us/i/bonk.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/bonkhucard.jpg/

http://img9.imageshack.us/i/parasolstars.jpg/
http://img19.imageshack.us/i/pshucard.jpg/


Gi bud!