Viktige spill forsinket

Halky

Veteran bruker ;)
#1
Den viktigste av disse tre titlene er nok Driv3r, det tredje spillet i Reflections sin Driver-serie. Forsinkelsen er ikke akkurat enorm - for øyeblikket er det kun snakk om tre uker - men dette er ikke første gang Driv3r blir forsinket, og konstante forsinkelser har en tendens til å bety problemer. Atari har ikke gitt noen grunn for denne forsinkelsen, men resultatet er at Xbox og PS2-versjonen nå skal komme ut 21. juni i Europa, mens PC-versjonen kommer litt senere.

Diskusjonene om Joint Operations: Typhoon Rising har vært livlige på nettet. Etter at Novalogic slapp en demo av dette Battlefield-aktige PC-spillet har spillmiljøet vært rimelig splittet i sitt syn på spillet. Noen ser ut til å mene spillet er fantastisk morsomt, mens andre ser ut til å mislike det sterkt. I alle tilfeller er det rimelig klart at demoen inneholdt litt flere feil og mangler enn den burde (det finnes forøvrig en oppdatering til demoen).

Utgivelsesdatoen til Joint Operations: Typhoon Rising er nå "sommeren 2004", og EA Norge forteller at spillet trolig vil komme ut 24. juni her til lands. Vi håper Novalogic får rettet opp de mange feilene spillere klager over. Det er hevet over en hver tvil at spillet har stort potensial, og den ekstra tiden Novalogic vil bruke på å utviklingen betyr forhåpentligvis at kvaliteten på det ferdige produktet blir som vi kresne spillere forventer.

Et siste spill som er forsinket er Midway sitt forsøk på å gjenopplive NARC-franchisen. I actionspillet NARC spiller du en agent som har infiltrert narkotikamiljøet, og spillet ser ut til å bli laget med voksne spillere i tankene. Den offisielle grunnen er at utgiveren ønsker å lansere det på et tidspunkt hvor det er mindre konkurranse, og skal vi spekulere nærmere vil vi tro at den konkurransen Midway ønsker å unngå appellerer til samme målgruppe og kommer fra Rockstar North. NARC vil komme i 2005.

Kilde: Gamer No

Hmm dette er ikke så bra dere, pg hva syns dere om dette??
Selv håper jeg ikke at Driver 3 blir mere utsatt en det, det allerede er!
 
#2
er det bare PC versjonen av Driv3r som er utsatt eller ?
 
#3
Tror ikke PC versjonen noengang har fått en releasedato, mens PS2 og Xbox har hatt 1. juni. Men fra 1. juni til 21. juni gjør meg ingenting, spillet er hvertfall snart i hyllene. Det er bare snakk om tre stakkarslige uker.