Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato

Shinra85

Spillegals effort emo
Hitman's Row: The Downfall of the Saints
 
Skuffet over at de våger å la Hitman, en av de få vrieklig baller ass motherfuckerne som er/var igjen, få halvveis juling av kjerringer i en trailer, så skal vi liksom like det. Starta bra da. (sett borti fra latexnonner)
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Så nærme, men ittno sigar på'n far!
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Mon tro om denne får samarbeidsmodus?

Jeg har alltid synes det var rart at coop kom 'out of the box' på xbox (out of the xbox HEHE), og at PC hadde flerspiller men ikke coop. Ja, veit det er coop-modder, men det erke poenget!
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Dette er vistnok noe Sony skal hype under E3-konferansen. XD
Det der er hva jeg vil kalle en genuint god ide, hadde det ikke bare vært en froskemann som så ut som om han fikk anfall de brukte for å vise det fram. Moro for de som liker å kødde, og de som vil RP-e kan joine en egen RP-server og få en mer autentisk opplevelse.
 
Jo for all del, kamerabiten er kul. Stemmegreiene ikke så mye og det tar vel to sekunder å finne no program som allerede nå lar en høres ut som man har strupekreft. Bare så synd at de ikke putta kameragreiene i noe folk faktisk spiller. :p
 

Wow. Skamløst. SKAMLØST! :argh:
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Her kan man se da, at SHDR, må spe på inntektene, vel, til Strongman Games, da, ved å være med i, mer høyprofilerte vel, spillprosjekter.

 
Første spillet fra Peter Millionbux sitt nye studio er snart klart og det er ikke annet enn trolling. Det er en kube alle spillere skal hakke løs på med meisel. Man kan kjøpe en bedre meisel for penger. Den dyreste meiselen koster 470.000 kroner. Bare den spilleren som greier å slå høl på kuben får se hva som er inni. =D