Nintendo 3DS: den store tråden

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Chewbacca bor ikke på Endor, derfor er det greit at de har designet kontrolloppsettet til Kid Icarus dårlig? At PSP-en har ett spill som gir deg krampe unnskylder ikke at 3DS-en gjør det.
Men egentlig skulle chewbakka bo der edit: eller, han skulle ikke bo der, men wookiene skulle og familien hans. Planen var at det var wookier som skulle hjelpe dem, men det var litt for vanskelig å få tak i så mange gigantiske folk og mye lettere å få tak i barn og dverger så de lagde ewokene istedet. Dermed fikk wookiene sin egen planet, Kashyyk, og ewokene endor.

Takk for meg. :)
 

Lodin

Der Waaaah
Ok, i dag kom en godbit vi har venta lenge på, Curling Super Championship! Fuck yeahr!
Desuten dukka 3DS porten av VVVVVV opp, men det er det ingen som bryr seg om. :p
 
Mindre bulky kanskje, men er den like behagelig? Circle Pad Pro er kanskje stor, men jævlig digg å holde. Batteripakken vil garantert gjere den enda tyngre. Men, verd å teste vil eg sei.
 
Venter på reviews, men om Luigi's Mansion 2 vil ha støtte for CPP skal jeg sterkt vurdere den der. Den skal visst fokusere på "ergonomics"!
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Ny Nintendo Direct Conference i morgen tidlig kl (sukk) 06.
Eurogamer skrev:
Nintendo promises new information and trailers for upcoming games, specifically for the 3DS. European president Satoru Shibata-bread will be hosting the event (we suspect its been pre-recorded).

The conference goes live in Europe at the same time as company president Satoru Iwata hosts his own Nintendo Direct over in Japan, which is probably why Nintendo expects us all to get up so early.
Konferansen, spekulert pre-recorded men pre-E3-greia var jo kul, kan ses på Nintendos webside eller Ustream.
 
Ok, i dag kom en godbit vi har venta lenge på, Curling Super Championship! Fuck yeahr!
Desuten dukka 3DS porten av VVVVVV opp, men det er det ingen som bryr seg om. :p
Jeg kjøpte meg vvvvvvvvvvv da jeg leste at det skulle føye seg inn i rekkene med vanskelige plattformere. Det var morsomt da det skal det ha, og jeg liker musikken. Kjøpte det mest pga veni vidi vici, og de rommene var ganske morsomme. Litt synd at man ikke må igjennom de.
 
Hadde kjøpt den hvis den hadde hatt den ekstra analoge stikka. Nintendo is fucking us again osv.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Det skal sies at jeg har ett spill (Resident Evil) som blir bedre av/tar i bruk den analoge stikka, og det fenget ikke like mye som det burde.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Forventet dere seriøst at nintendo skulle brekke bakoverkompatibilitet for 17 millioner kunder fordi et fåtall griner over at de ikke får ei egen stikke til kamera?