Neptune's Pride II - Tritons of fun

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Sorry for lite oppdateringer denne uka, det har vært nok å ta tak i IRL for å si det sånn.

Uansett:

Kártima Estakárt: Kartsperanza


Hvem har vært bissi denne uka? Hvem har måttet gråte sine bitre tårer og slutte fred med døden? Hvem har ikke gjort en dritt? Hvem har stått på stedet hvil? Si det! Her er det uansett spennende saker på gang.
 

demake

Seksuelt godteri
Så her kan man se da at :qq::argh::penga:
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Hei, ikke stjel spotlighten til Demake.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Jeg sparker ballen videre til Tomas.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Jo, la meg fortelle dere noe artig. Da vi starta å spille, og forsåvidt inntil for noen dager siden, var det bare å ta skjermbilde og pælme opp et kart til dere. For et par dager siden endra Iron Helmet en viktig ting på kartet: Stjerner med Warp Drive Accelerators ble tegnet opp helt annerledes. Før kunne jeg bare fjerne den vesle svulsten som representerer en Accelerator, men nå må jeg fjerne hele stjerna og bytte den ut med en annen. Siden flere av stjernene går inni hverandre på maks zoom, blir det for det første vanskelig å få til ordentlig, og for det andre lett å se hvor jeg har shoppa vekk ting. "Joa, big deal liksom," sier dere kanskje. Men: Det er få ukjente faktorer i dette spillet, og en av dem er hvor folk har Accelerators. Så... hvis jeg legger ut et sånt kart, er det veldig lett for andre i spillet å se hvor jeg har mine, og hvor minst to andre spillere (hehehe gjett hvem) har noen av sine. Så... jeg driver fortsatt og jobber med å få til en løsning. Får se i morra. Uansett, skal loggere littegrann nå, så får dere se.
 

demake

Seksuelt godteri
Mitt kongerike :penga:
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Den ene er bare fordi jeg er så snill
 

Aslak

Humanoïde, incognito
Her er litt mer info fordi baren nedenunder spiller YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON og folk sitter nedenfor vinduet mitt og skriker isteden for å snakke sammen. Beklager på forhånd at jeg ikke gjorde meg mer flid.

intel.png
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Hei, grafer er min greie!
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Ps : hvorfor har du ikke barmhjertighetsdrept Aslak, Alyosha?
 

demake

Seksuelt godteri

demake

Seksuelt godteri
Ps : hvorfor har du ikke sugd kuken min, kak?