[Wii U] Super Smash Bros. U/3DS

Lodin

Der Waaaah
#62
Den demoen kan bare spilles 30 ganger, den folk tigger etter koder for er evig. Nintendo puler oss igjen.

Og jeg puler meg sjæl siden jeg mista jævelen. :penga:
 
#63
Puler? Seriøst? 30 ganger må vel være plenty nok om du har lyst til å spele ein del på den demoen, er berre å ha den stående i laderen mellom slagene. Du har vel andre konsoller å spele på i tillegg, vel?
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#64
Lodin mista 3DS-en sin i fylla og vi gråter alle våre tårer.
 

Cycerin

Norsk. Nykristen. Naruto.
#66
Fant ut at hvis du trykker X på stage select screen får du spille omega mode, dvs final destination mode uten items. Du får ikke spille Fox, dog.
 
#67
Imponert av demoen. Perfekt framerate, selv i 3D, og den helhetlige feelen på spillet sitter enda bedre enn før. De har perfeksjonert animasjonene både i timing og stil og både Mega Man og Villager er veldig gode tillegg. Virker som de har fått det absolutt meste ut av hva man kan forvente på 3DS-en, som noe uventet viser seg å være det største problemet i seg selv. Skjermen er for liten og oppløsningen for lav til at jeg klarer å holde oversikten når kameraet er zoomet langt ut Alt blir rett og slett for smått. Mulig dette er bedre på en XL, men Smash forblir uansett en sofa-opplevelse for min del.
 
#68
Ja, har samme inntrykk... Prøvde en kamp i stad, og konklusjonen ble fort at dette gidder jeg ikke dille med i dette formatet. Venter nok på Wii U-versjonen ja.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#69
Yess. Mega Man og Villager er top notch, men død og dæggærn det der skal ikke spilles på dass gitt.
 

Cycerin

Norsk. Nykristen. Naruto.
#70
Digger at Megaman må spilles på... megaman-vis. Jump n shoot man.
 
#75
Joda. Har ikke gjort noe annet siden vi kom hjem :) dette er veldig etterlengtet må jeg få si. Tortimer banen, og Dr Wily banen er noen av mine umiddelbare favoritter, selvom den gule driten som steller seg på endene og blokkerer er helt på trynet. Greninja syns jeg er kul. Kule moves, Water Shuriken ftw!

Har ikke fått sugd inn så mye info om det. for her er det MYE rart å ta til seg. Eneste spoilerne jeg har fått med meg på dette smashet er karakterene. Alt annet er bare helt vilt. Megaman 2 temaet for eksempel.
Ungene klikka i vinkel når de oppdaga at de bare kunne poppe spillet i hver sin 2ds og ha det med overalt. "Hahaha! jeg ej donki kågn og jeg spajka dej i schjeften ajeksanden"

Har så kraftige positive førsteinntrykk at her må det skrives bokpoast i morgen. Etter noen pils. Kjenner det på kroppen.

Min personlige favoritt har alltid vært Sheik. Og her er Han (hun?) forbedret noe så til de grader. Istedefor ---> + B = pisk, er det nå ---> + B = Pisk som sender ut en liten bombesak som smeller som faen.

Ned + A i lufta suger fortsatt etter brawl, men jeg tror det har noe med tiltgraden å gjøre. Uansett, i kveld blir det veldig,veldig casual spilling med kone og barn. Så blir det vel noe onlinings i morgen.

Også må jeg nevne Little Mac da. Fy faen for en figur han er på bakkenivå. Men lettere å kontre med litt luftige svev osv osv. Nei fader, nå skal unga få juling.
 

Lodin

Der Waaaah
#79
Selv så esport som Smash er trur jeg ikke det finnes noen som bruker arkadestikke. Kanskje hvis man fikk en som var analog.
 
#80
Kontrollene sitter som støpt. Fryktet lenge at dette er et spill man måtte venne seg til, men det flyter så bra, og etter to runder er komboer og grabs null stress. Folk har vel også spilt demoen og testa det der, men ja, kunne ikke vært mer enig med lodin. Custom mii fighters er utrolig heftig foressten.
uploadfromtaptalk1412155493358.jpg


Liker at man kan lagre replays også. Gleder meg sånn til sg turnering.