Den litt generelle spilltråden for trailere og mindre nyheter

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Hatred kommer på Steam 1. juni.
Så, første juni blir dagen hvor samfunnet kollapser i ukontrollert vold og opptøyer forårsaket av et dataspill? Ja, siden den superangsty jalla-emo hovedpersonen ikke er til å holde ut.

Nei, jeg synes fortsatt det er meningsløst at dette er over streken og trenger Adults Only-rating i USA mens faens GTAV, et spill hvor du i løpet av historien begår ørten drap på uskyldige, tortur og terrorisme, passer for ungdommen. Det, pluss at Postal er en spillserie som eksisterer, så hvordan kan dette være kontroversielt? Tøys og fjas. Nedtelling til noen mekker en Utøya-mod og mediene/kommentarfeltene går bananas, forresten.

Edit: Welcome to your nightmare, motherfuckers. Jeg kniste.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Valve skrev jo rett ut at de skulle velge ut andre spill de kunne kjøre inn betalmod-markedet på, regner med Hatred blir med i første runde av det programmet.

Ellers da, lyst til å spille det neste Batman-spillet med all DLC-en? Kanskje du kan ønske deg det til kombinert jule- og bursdagsgave, eller ta litt av BSU-en: prisen blir $60 i USA, med DLC-sesongpass til $40. Eller kanskje du kan kjøpe Premium Edition hvor du får med både spillet og DLC-pakkene til $100. Da sparer du jo... masse penger!

Eller kanskje slutte å kjøpe slitne rehash-oppfølgere, hva veit jeg.
 

Lodin

Der Waaaah
Enda mer nårsk horror, denne gangen om ei dame som forteller om den gangen hu loffa rundt i skauen og leita etter sønnen sin. Håper det får lydspor på skikkelig språk istedetfor engelsk.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Whoa, store nyheter!



“Star Wars: Uprising is a deep role playing game (RPG) experience that will immerse players in the Star Wars universe during a unique time following the fall of Darth Vader and Emperor Palpatine. The Kabam RPG Studio has taken its collective experience and passion for role playing games to focus on creating a unique and immersive gameplay experience for Star Wars fans and RPG gamers around the world.”


Haha lurte dere, det er et mobilspill.
 

Lodin

Der Waaaah
Toy Soldiers var et helt ok tårnforsvar, men jeg hadde ingen interesse i oppfølgeren. Helt til denne traileren kom for man kan spille med hærer fra He-Man og GI Joe! :brainfuck:

Også dette da. Backere får tilgang på betaen de skal vise fram under E3.
 
Sist redigert:

Lodin

Der Waaaah
Aww shit son! Dere fire som fortsatt ikke fikk oppleve ZombiU har noe å glede dere til. Blir sikkert ikke like effektivt uten padde, men det blir nok å eie. Spilla orginalen en del nylig mens jeg ikke hadde PC og det eide fortsatt som faen. Det er uten tvil et av de beste spilla med zombler som er laga.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Ugh,, må få skaffa meg ZombieU. Har så ekstremt luyst til å teste
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Låner gjerne!
 

Lodin

Der Waaaah
Weewt!
And the port provides players with two new melee weapons, a shovel and a nail bat

Spikerflaggermus!

E: Første bilde fra porten til Bone:
 
Sist redigert:

Lodin

Der Waaaah
Spider var en kul liten spille hvor man ikke overaskende var en spider og det får oppfølger til Playstationer. En ting som er særlig artig er at spillet endrer seg avhengig av klokkeslett og åssen vær det er hos deg. Vil spille det midt på natta under en regnstorm.