C

Profilinnlegg Nyeste aktivitet Innlegg Om

 • D
  VVVVVVVVV Leste dette akkurat. Lol.
  Regner med at du har min rake motsetning, siden "langhåra" er i ditt fornærmelsesvokabular. Jeg vet ikke hva en "meling" er, men det høres ikke ut som om jeg går glipp av noe. Men det er fint å høre at du ikke bruker for mye tid på godteri og den slags :)

  Hilsen Martin
  Jeg registerer at du mener at jeg ikke formulerer meg "korekt", så du må gjerne forklare nærmere hva du mener, din korthårede dott.

  Furthermore registerer jeg at du bruker omtrent like mye tid på dette som meg (det følger naturlig av at hvert svar jeg gir følges av et svar fra deg), så det å skaffe seg et liv og "skippe å mase" er kanskje en formaning du selv bør følge?
  Jeg har ingen "oppattelse" å være treg i, og om du mener at jeg har en hel ungdomsskoles samlede opplysning så er selvsagt det flatterende, selv om tilogmed en samlet ungdomsskole ikke alltid er kriminelt intellektuell.

  Jeg vil selvsagt gjenta min ydmyke bønn: Les en bok. Lær deg ditt eget språk. Fall ikke i slike enkle fallgruver takket være ditt enfoldige sinn.
  Jeg vet ærlig talt ikke hva en "situvasjon" er for noe, og heller ikke hva det faktum at treig er et adjektiv har med noe som helst å gjøre.

  Jeg tror muligens du bør vurdere å gå ungdomsskolen om igjen, og denne gangen forsøke å lære deg språket ditt fullt ut. Da vil du slippe å havne i slike situasjoner hvor folk misforstår deg grunnet dine elendige språkkunnskaper og generelt lave intellektuelle nivå.
  Ingen bryr seg, men de bryr deg og ikke meg? Er ikke helt sikker på hva du vil frem til her, altså. Kanskje du skal vurderer å formulere deg litt mer rett frem?
  Jada, så lenge vi er klare på at det var du som lagde et leven av deg selv. Du, og ikke jeg. Du.
  Haha :D Det var jo skrevet en helt år i forveien eller noe. Meldinger her stakker oppå hverandre, ikke under.
  Kanskje, om du vil ha sex med meg.

  Jeg aner fortsatt ikke hva som var dealen, egentlig. Har du gjort noe som helst på SG enda?
  Jeg veit ikke jeg ass. Du skreiv noen greier jeg ikke skjønte, så da skreiv jeg noen greier tilbake som du ikke skjønte. Sånn går nu dagan.
  T A Å SPI S PIK K DI FIT TE!11!! FAEN HA R JO BEDRE Å GJØR RA EN N Å HØR E PÅ PIKKE N DIN FAE N DIO FGHJÆFVB VLCXSA HOREWS, faemendsgaenhfn afnefsanfensafensfanswefsanferndfsawa HOL EKJEFT A DIN FIUTTE EGFQANE AFEN
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…