Nylig innhold av Jæveltango

 1. Jæveltango

  [Multi] E3 2018

  Er det originale Dying Light noe å samle på? Ser det er stor ståhei og hype rundt demoen av oppfølgeren. Trodde det var no lavbudsjettingsdrittspill, men tydeligvis ikke?
 2. Jæveltango

  [Multi] E3 2018

  Er svak for dette spillet. Ser bra ut. Kampsystemet så overraskende bra ut for å være Open World-RPG.
 3. Jæveltango

  [Multi] E3 2018

  Fallout 76. Forstår jeg det slik at det kan spilles singleplayer, men fungerer best i multi, litt som Destiny? En helt mongo utrulling av info fra Bethesda. E:
 4. Jæveltango

  Den litt generelle spilltråden for trailere og mindre nyheter

  Er det Online så gråter jeg. Gi meg noe standalone single player shizz alá New Vegas.
 5. Jæveltango

  I done fucked up

  Jeg vet ikke hva Discord er for noe engang. Og SG består så lenge vi har puls. Gi oss deets på vippsing, så skal dere få litt av barnetrygda.
 6. Jæveltango

  Hva spiller du for tiden?

  Watch Dogs 2 var på salg på PSStore, så hvorfor ikke. Har bare spilt noen timer, men kan allerede si at det er en betydelig oppgradering fra originalen som hadde mange morsomme konsepter, men som ble dumma ned med både tonale problemer en grå og kjedelig verden. Nå er det mer humor, mer farger...
 7. Jæveltango

  Siste spill du fullførte

  Har nylig fullført Horizon: Zero Dawn, og det var alt jeg ser etter i et spill. Jeg er stor tilhenger av open world-spill, men alt for ofte er historiene i spillmediumet så dårlig at jeg sliter med å motivere meg for å gjennomføre ymse quests. Det er ofte jeg stiller meg spørsmålet "gjør jeg...
 8. Jæveltango

  Hva spiller du for tiden?

  Så konklusjonen er kanskje å bare drite i begge. Mens vi er inne på temaet: Er det noen som har noen gode søkemotorer å anbefale for Xbox-butikken? Psprices.com fungerer gulle godt for Playstation, men har ikke funnet noe tilsvarende for Xbox. Ser PSPrices har menyvalg for Nintendo og Xbox...
 9. Jæveltango

  Hva spiller du for tiden?

  Mafia 3 eller Rise of the Tomb Raider? Begge er på salg i PSStore. Frykter kanskje det blir litt mye pil og buings, da jeg har investert nærmere 60 timer i Horizon de siste to månedene.
 10. Jæveltango

  E3 er fortsatt en greie, også i 2017

  Veldig godt fornøyd med det jeg har sett av spillene som er av interesse: Wolfenstein, Dishonored DLC, Shadow of Mordor, Tacoma og Spiderman. Spesielt Wolfenstein ser ut til å være helt av kroken. Håper de hever seg etter Old Blood, som ærlig talt var litt skuffende etter triumfen The New Order...
 11. Jæveltango

  Hva spiller du for tiden?

  Har fått spilt det en god del timer nå i helga, og er fullstendig enig i alt du skriver. Veit også akkurat hvilken fiende du refererer til. Mistet litt motet i starten, fordi vanskelighetsgraden var helt absurd! Null ammunisjon, lynhurtige fiender og kaotiske kamper. Men etter en 3-4 timer - når...
 12. Jæveltango

  Hva spiller du for tiden?

  Prey er et spill jeg nærmest garantert kommer til å like, utelukkende basert på referansene. -Shock-spillene, Deus Ex, Arkane, Dishonored... plukker det opp til helga.
 13. Jæveltango

  [NX] Nintendo Switch med Howie O

  Har ikke Nintendo lansert en telefon-app som skal gjøre at man slipper å dele KID-nummer med hverandre i det herrens år 2017? Er den ikke funksjonell ennå?
 14. Jæveltango

  Den litt generelle spilltråden for trailere og mindre nyheter

  Må si at jeg har blitt tatt litt på senga av den unisone hyllesten Horizon: Zero Dawn har fått. Killzone-spillene har tross alt ikke vært strålende spill. Her ser alt ut til å være på plass: Det tekniske, historien, gameplayet, det visuelle. Blir å coppe på neste lønning.
 15. Jæveltango

  Spillfisletråden

  Lurer på om skuespillerne får noe som helst innføring i kildematerialet. Veit Casey Calvert hvem The Patriots er? La le lu le lo?
Topp