Nylig innhold av Nichodemius

 1. Nichodemius

  Javel.

  Javel.
 2. Nichodemius

  Animal Crossing: New horizons

  Bare hyggelig! Porten står fortsatt åpen.
 3. Nichodemius

  Animal Crossing: New horizons

  Det endte på en helt streit 364 per nip. Litt skuffet etter de avsindige prisene jeg så sist uke. Jeg har i alle fall porten åpen nå. Har den åpen i minst en times tid. Om den er lukket, så bare skriv til meg. Jeg skal ut i 18-tiden, så etter det kan jeg ikke love noe.
 4. Nichodemius

  Animal Crossing: New horizons

  Jeg satser på at i morgen blir en god dag. Jeg åpner porten i så fall. Eller jeg kan uansett åpne om noen er interessert i å selge for minimum 151 bjeller per stykk. Vi får hva simn.
 5. Nichodemius

  Animal Crossing: New horizons

  @demake Fjoh, jeg nådde det akkurat! Ble straight up nødt til å avbryte et møte for å nå det. For en nydelig øy du har! Med klinikk og det hele... Samt solid melodi. Jeg rakk dessverre ikke å ta med noe gave, men det kommer nok noe i posten etter hvert. Takk! @Nicholas hol up jeg kommer nok...
 6. Nichodemius

  Nintendo Switch - VENNEKODER??? HVA I?!??!

  SW-6036-2170-2932 Har lagt til alle andre i tråden.
 7. Nichodemius

  Nice, dro visst samme spøk for 7 år siden.

  Nice, dro visst samme spøk for 7 år siden.
 8. Nichodemius

  Tror eg og går for Gears 2.

  Tror eg og går for Gears 2.
 9. Nichodemius

  [NX] Splatoon 2 - Splat og splid

  Jeg bruker sticken til grovsikting, og motion til finmanøvrering. Jeg har derfor skrudd opp sensitiviteten på sticken, og skrudd den ned på motion. Dette fungerer ganske bra for meg. Når man først får styr på siktinga, så tar det ca. 1 sekund å splatte en low gammal sopper, så man trenger ikke...
 10. Nichodemius

  Wii U Vennekoder... Nei vent, vennenavn!

  ID: Indrehus Legger til andre så snart jeg får muligheten. Spiller Splatoon for tiden.
 11. Nichodemius

  3DS-vennekoder

  Nå har jeg også gått igjennom lista igjen og lagt til alle. Hvis du står på lista og ikke allerede har lagt til meg, og atpåtil har lyst til å være min venn, så er altså min vennekode 2234-7123-6618. Jeg kan friste med gjeve o-face powers i de nye Pokémondataspillene.
 12. Nichodemius

  Steam-tråden for Mac (og PC antar jeg (sukk))

  Og den kan tydeligvis også brukes som en mini boombox. "The devices can also function as speakers."
 13. Nichodemius

  Spillfisletråden

  Hvorfor? De har ikke annonsert noe som umiddelbart gjør den særlig attraktiv, i alle fall ikke for britene, og det er vel heller ingen grunn til å tro at det kommer til å bli mangel på maskiner?
 14. Nichodemius

  Deus Ex: Human Revolution [PC]

  Mitt legeme er parat for nytt spill, men jeg er ikke like entusiastisk for en Djus Kjeks-film. Var historien bedre skrevet/fortalt i det første spillet? Jeg mistet i alle fall interessen for historien i Human After All sånn ca. 10 minutter inn i spillet, men så fikk jeg tæske noen horer og...
 15. Nichodemius

  Ni no Kuni: Wrath of the White Witch [PS3]

  Kanskje denne artikkelen er til hjelp? Det blir blant annet nevnt at man kan sette alle sine familiars i angreps- og forsvarsposisjon ved bruk av henholdsvis trekant og firkant.