[Age of Conan] Victrix Legion rekrutterer skandinaver

#1

Victrix Legion er et nordisk guild, på serveren Aquilonia. Vi rekrutterer nordmenn, svensker og dansker, så vi kan bruke morsmålet våres.

Guildnavn: Victrix Legion
Server: Aquilonia
Spillestil: PvE/PvP/Raid/Siege/RP («light»)
Webside: http://www.victrixlegion.net/
Forum: http://forum.victrixlegion.net/
VOIP: Ventrilo
Guild city: Ferdig T3 by
Battlekeep: T3 Battle keep
Renown level: 9

Victrix Legion ble opprettet 17. mai 2008, som samme dagen spillet ble gitt ut som «prelaunch». Vi har vært et seriøst og stabilt guild siden da, og har planer om å fortsette lenge. Vi har et fokus på end content i spillet, dvs raide, gjøre Shrines of Bori, og sieging, men vi driver også PvE instanser, PvP minigames, «crafting» og mye mer.

Vi har et veldig godt og trivelig guild miljø, hvor du vil føle deg velkommen. Du vil lett kunne finne spillere å spille med, og bli venner med. De fleste spillestiler passer inn i guilden våres, fra den barskeste PvPer, til crafter som samler for det meste bare resurser. Vi fyller hverandre ut, og gjør at vi sammen blir en veldig sterk guild, som har bred kompetanse.

Som guild så behandler vi medlemmene våres rettferdig. Konflikter blir tatt tak i, og det blir funnet løsninger med mål at alle skal bli mest fonøyd. Vi har hovedsakelig bare PvP regler, og en «Code of Conduct» som vi forventer at medlemmer følger. PvP reglene våres sier hovedsakelig at du ikke kan angripe noen med mindre dem angriper deg først, eller at de er på KoS listen våres. Vi starter å få en lang KoS liste, så å finne folk å sloss mot er ikke et problem. Vi er imot «griefing», og ødelegge spilleopplevelsen for andre spillere, og de som havner på KoS listen våres er ofte sånne guilds.

Aquilonia er en RP-PvP server, dvs i praksis en PvP server med mer voksne holdninger. RP betyr rollespilling, og det er mye av det på serveren, og noe i guilden. Det er ikke et krav at du må rollespille på Aquilonia eller i guilden. Vi oppmuntrer medlemmer til å rollespille, og vi hjelper gjerne folk som har lyst til å prøve. Aquilonia blir en mellomting mellom «Fury» og «Crom», du må regne med at du må kikke over skulderen din, som gjør det mer spennende enn «Crom», men du slipper den endeløse gankingen på «Fury».

Crafting er en stor del av AoC, og det beste utstyre før epic er utstyr du crafter. Vi har mange craftere i guilden, og et godt miljø for craftere. Du vil få hjelpe crafter utstyr du trenger, der du bare må betale for resurser som blir brukt (med mindre du finner disse selv). Du vil også få hjelp å starte med crafting, og få tips og triks å bruke.

PvP er en stor del av guilden. Vi er aktive i minigames, sieges og Shrines of Bori. Vi har et T3 Battle Keep som gir oss veldig gode fordeler i PvP. Vi hjelper folk å utvikle seg i PvP, og det vil være nok av utfordringer.

Vi gjør ofte PvE instanser og raider, det er ofte ikke problem å få med folk fra guilden for å gjøre PvE instanser heller. Vi er med i en raid allianse nå, men vi kommer til å kjøre egne raids når vi får nok spillere.

Generelt så oppfordrer vi guild medlemmer til å bli bedre til å spille, både PvE og PvP. Spilleopplevelsen er også viktig, og vi har fokus på den.

Krav til å bli med i guilden:
- Ta en aktiv del i guilden, og miljøet (som å bruke forum og ventrilo)
- Godta og følge de reglene og «Code of Conduct» vi har
- Oppføre deg voksent ovenfor guildet og andre spillere.
- Være en «casual» eller aktiv spiller.

Det er
- ingen krav til klasse eller level
- ingen regler på å ha «alts» i andre guilds
- ingen regler på hvor mange «alts» du kan ha i guilden våres

Guild hierarki
Victrix Legion har 4 ranger
Primus Pilus (Guild leder)
Centurion (Offiserer)
Legionnaire (Legionær, ordinær medlem)
Auxilia (Rekrutt i prøveperiode)

Nye medlemmer vil starte som Auxilia, men bli forfremmet til Legionnaire etter en tid.

Hvordan blir jeg medlem:
Søk medlemskap her:
http://www.victrixlegion.net/forum/viewforum.php?f=135

I spillet kan du snakke med:
Jorg/Beinbakker
Sheba/Munda/Parvana
Ingjarl
Heros/Althena
Om du ønsker mer informasjon.

http://www.victrixlegion.net/
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#2
Hvilket spil er denne?
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
#3
Er det virkelig folk som fremdeles spiller Age of Conan?
 
#5
Kak ork vær så ekkel når han faktisk gjør en effort og tydligvis ikke er helt hjernedød.
 
#6
Eg er ikkje heilt hjernedød nei :D. AoC er absolutt verdt å gje ein (ny) sjanse. Det hadde ein trøblete start, men bugs, mangel på content og div andre ting, men dei har fenge retta opp i det meste av det no, og lagt til mykje meir content. I den nye expansion har det kommet mykje nytt content for level 80, som level 80 så kjem du ikkje til å kjede deg eller ha mangel på noko å gjera. Dei har også lagt til meir content mellom level 20 og 80.