Arcade machine/cabinet

#1
Hei,

Fersk på forumet her, så jeg forsøker med et aldri så lite spørsmål.
Ønsker å få kjøpt Arcade Legends (2 eller 3), eller Xtension Arcade Cabinet med X-arcade sin tank stick.
Tenkte å få satt opp en maskin i kjellern for litt retrogaming. Andre cabinet som kan være av interesse? Kanskje står det en eller annen kasse et sted og støver bort?
Jeg kan godt kjøpe nytt, men det er ikke alle som sender til Norge.
Brukt er også greit, så kanskje nettopp du kjenner til noe?

Mvh
Henning
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#4
Mens @ganon har bygd noen selv, derfor tenkte jeg han kanskje kan noe om dette.
 

ganon

The Boshy
#5
har en tank stick som kanskje vil ha et nytt hjem. Bruker den sporadisk, men har som buggz nevner laget egne kabinetter som jeg spiller på. Kan gi deg en pris i løpet av i morgen :)
 

ganon

The Boshy
#8
Kan selge tank stikka for 2000kr + frakt. Hvis du vil kjøpe et nytt tomt kabinett til den så sender x gaming til Norge.
 
#9
Fristende pris det :)
Blir man ikke moms og avgiftsbelagt i hue og rævva ved kjøp i USA da? Frakta er jo nesten like høy som selve varen også? Eller finnes det andre måter å importere dette på? :)
 
#10
jo, det er tunge ting så det blir drøy frakt og moms og skit dessverre :/ alternativt så har arcadeworlduk.com mange flatpakkede kits, men det blir tusenlappen i frakt derifra også.
Det finnes tegninger på nett for å lage kabinett som passer til stikka hvis det frister.

Her er en som har laget kabinett: http://www.racketboy.com/retro/summer-of-the-diy-arcade-pt2-the-mame-cabinet-x-arcade-tankstick

Hvordan programmere stikka til Raspberry Pi om du går den ruten: https://www.hanselman.com/blog/Retr...roArcadePlusKeybindingsAndConfigAndHowto.aspx

Jeg kommenterte dette et annet sted på forumet, men prisen på å lage ting selv er ikke langt unna flatpakkede kits så sant du ikke har alt av verktøy og duppeditter fra før av. Her kan du se hvordan jeg lagde to kabinetter, dessverre er noen av de første bildene blitt borte:
http://www.spillegal.no/threads/ganon-lager-arkademaskiner.19256/
 
Sist redigert:

Shinra85

Spillegals effort emo
#11
Det kommer vel veldig an på hvilke alternativer de du bestiller av gidder å benytte seg av. Vanskelig å kreve en spesiell frakttype av en selger