Den abnormt innholdsrike spillsamlingstråden for kjøp/salg/bytte

ganon

The Boshy
#1
Jeg har begynt å katalogisere spillsamlingen min ved hjelp av https://www.pricecharting.com/ og hvis flere gjør det samme blir det mye lettere å finne spill du ønsker, spill du kanskje ikke ønsker lenger blir tilgjengelige for andre, og ikke minst du får oversikt over hva som er i hyllene. Prisene på siden er også et fint utgangspunkt for både store og små byttehandler.

Min påbegynte samling er Her

Sticky request!
 

Shinra85

Spillegals effort emo
#2
Helt, helt med på det her.
Ideen eier!
Alltid innafor med lister og samlinger.

Mvh
Discogs-brukeren ADOOR
 

Terje

mostly harmless
#3
Dette ser ut som en artig idé. Dessverre ser det ut som den siden er dårlig tilpasset meg. Amiga er ikke en plattform der i det hele tatt, og søk etter titler får ingen treff. Jeg sjekka FAQ'en deres om man kan legge til titler som mangler men fant ikke noe om det. Går likevel ut fra at det bør la seg gjøre, men det var det om man kan opprette en ny plattform på den sida da. Uansett, hvis det betyr at jeg må manuelt opprette nye oppføringer i databasen deres for en stor del av samlinga mi så ble dette litt mye effort. Jeg selger uansett omtrent aldri noe heller. For min egen del har jeg et regneark til å holde oversikt over samlinga med.

Jeg kan muligens komme tilbake til denne en dag, kunne jo vært artig å lagt inn de andre spilla jeg har til Playstation etc. Men til å ha komplett oversikt over hele samling så ser dette ikke ut til å funke for meg.