Den litt generelle spilltråden for trailere og mindre nyheter

Lodin

Der Waaaah
Hva faen slags mongo DLC er det der? Det er en hval. Såklart det er morderen! Alle vet hva for svin de dyra er. Fysj!
 
Du vil ikke tro hva Fumito Ueda har lyst til å lage
This may be surprising, but one day I’d like to make a game on the theme of zombies. I’d like to try making a low-threshold game for hardware that is based around a touchpad. That’s if I can come up with a well-suited idea, of course. There are many other things, too, but they’re secret.
With a zombie motif, in terms of AI and motion technology and the operability of the player character, there are many elements that interest me and that are suited to in-game expression. Especially if there is a way to use [zombies] not just as a convenient enemy for the player to shoot at, but in a way that allows me to express a character in a lyrical way. There are always possibilities.
http://www.edge-online.com/news/ico...-leaving-sony-and-what-hed-like-to-make-next/

Blir åpenbart auto-interessert av at det kanskje kommer noe nytt fra han, men finner det vanskelig å bli skikkelig gira over infoen der.
 


Rockstar har trademarka «Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit» som alle håper er oppfølgeren til Bully, men som sikkert bare er iPad-versjonen av det originale spillet (eller Scholarship-utgaven).

Om dere lurte, så holder Bully seg uforskammet godt (på PC). Spilte en liten time tidligere i kveld: http://www.twitch.tv/molefonken/b/482892178
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ja, det gjør det. Men jeg må fortsatt grine litt over at de ikke bare mekka en oppdatert utgave av Skool Daze heller enn GTA: Juvenile Edition.

Hvis noen klør seg i huet og lurer på hva Skool Daze er for noe, så skal jeg gjøre dere verdens største tjeneste og linke til den fabelaktige remaken ved navn Klass of '99. Verdt en nedlasting bare for musikkens skyld, den er fantastisk.
 

Lodin

Der Waaaah
Fartzee har slippi beta av det nye spillet sitt som han jobb av og på med det siste året. I The Consuming Shadow er man en kis som har finni ut at en eldre gud kommer til å utslette jorda om 72 timer. Eneste måten man kan stanse det på er å bannlyse denne ved Stonhenge. Problemet er bare at det er to andre guder der ute også og om man bannlyser feil gud feiler man såklart. Man må også finne ut åssen man utfører ritualet. Det gjør man ved å reise til diverse engelske småbyer og utforske bygninger og sånn. Der blir spillet ganske røv siden kampsystemet ikke henger helt på greip.
Det er da såklart roguelikish så man dør mye og ofte, men hver gang får man XP og levels som gir bonus i neste game. Artig nok konsept, men han bør få noen til å mekke grafikken for seg og kontrollen og kampsystemet må virkelig endres. Får i det minste bonus for valg nummer to man har helt på starten.
 
Jeg vil bare ha oppfølgeren til State of Emergency, men det er det ingen som vil gi meg :penga:
 

Lodin

Der Waaaah
Ikke bare er Kane & Lynch en balleræva serie, men den har sansynligvis sikra at IO aldri igjen får laga et actionspill på linje med Freedom Fighters. Bare Hitman fram til de blir lagt ned. :ras:

Selv vil jeg ha Hidden & Dangerous 3 siden 2 er det beste WW2-spillet noensinne. Det får jeg derimot aldri siden Illusion må lage Mafia fram til de dør. :ras:
 

Lodin

Der Waaaah
Så du tubben jeg posta? Orginalen hadde i det minste et orginalt konsept hvor du løper rundt i diverse konsumentstrøk og lager helvete. Det var ikke mye bra, men de hadde en ting gående. Oppfølgeren som i Japan het SoE Revenge skulle egentlig aldri slippes, men noen hadde glemt å fortelle det til japsene. Det er en ren tredjepersonskyter og suger vistnok ekstremt balle. IGN og sånt pusha det såklart og en kis fra Something Awful ble faktisk flydd ut til en pressejippo for å titte på det. Så noen uker før launch kanselerte de det uten videre. Noen fant endelig ut at å slippe pur bæsj mens du forbereder hypen til Vice City kanskje ikke er så jævla lurt på lang sikt. Som sagt fikk ikke folka borti Japan med seg dette så de oversatte jævelen og ga den ut seks måneder senere.
 

Terje

mostly harmless
Mener det er samme folka som slapp Chaos Engine HD for noen måneder siden? Den funka relativt greit men hadde noen irriterende småbugs som aldri helt ble retta opp i. Må vel ta en titt.