Den nostalgiske NESmaker tråden!

ganon

The Boshy
#1
Jeg kickstartet NESmaker og mens jeg har hatt softwaren tilgjengelig en stund nå, så fikk jeg en pakke forrige uke som jeg har ventet heller utålmodig på!

DSC_0962.JPG


Dette er en NES flasher som lar deg overføre spill over på en faktisk kassett. Og hvis du er som meg og foretrekker å ha fysiske utgaver av spill så gjør dette en verden av forskjell på opplevelsen.

DSC_0969.JPG


Her er meg og guttungen som spiller et enkelt plattformspill jeg puslet sammen mens han var på skolen. Han digger TV spill, men synes de fleste er for vanskelige så her har jeg laget noe som starter uten fiender og sakte innfører forskjellige konsepter som stiger, hopp, klosser man må hoppe over, pigger som man må vente på før man kan løpe unna etc.

Den følelsen av å fyre opp et spill man har puslet sammen på maskinen man vokste opp med og se mestringsfølelsen hos guttungen kan man ikke sette en pris på! Jeg har noen prosjekter på gang og kommer til å skrive mer i tråden når jeg har noe konkret å vise frem :)
 
Sist redigert:

ganon

The Boshy
#2
Den første NESmaker konkurransen er nettopp ferdig og man kan prøve ut bidragene her rett i browseren!

Skaperne fikk en måned på seg på å skape en demo med temaet "we need a hero". Det er mye rart og noe veldig bra å sjekke ut der!
Dere kan også stemme på deres favoritter og vinne en premie!
 

ganon

The Boshy
#5
Butikk

Mystic Searches, grunnen til at NES maker eksisterer, kan forhåndsbestilles! Joe Granato har ikke spart på kruttet, eller noe annet forsåvidt, på presentasjonen.PS:

Nosey Joe

Nosey Joe er et norskutviklet nytt spill av Bård Baadstø.

Det kommer en Kickstarter, men kan også kjøpes digitalt nå på itch.io.