[PC] Den o store og sagnomsuste Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator tråden!

Neocon

ᛋᚨᛏᚨᚾ
Lasta ner spellet i går og har spilt en times tid. Det er, som LGR i videoen over sier, ETS bare i USA men med færre lastebiler og mindre areal. Det er vel allikevel rimelig å anta at det kommer flere utvidelser som gjør det litt mer interessant etter hvert.

Anyway, jeg har ikke kjøpt lastebil enda, bare tatt diverse oppdrag for rike jødiske magnater men kan si såpass at det å kjøre snutelastebil med bensinforbruk høyere enn Space Shuttle Atlantis akkompagnert av heartland country på radioen er, etter min mening, en smule mer tilfredsstillende enn å kjøre enn miljøvennlig Volvo på Autobahn. Jeg har ingen problemer med å forstå de som latterliggjør lastebilspill, men i går kveld så var det å dure ned en øde landevei i Nevada med et lass bildekk på hengern det som måtte til for å roe ned etter en rimelig hektisk kveld på jobben. Balsam for sjela, som muttern ville sagt.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Jeg har problemer med å forstå de som latterliggjør lastebilspill. De er noen dicks.

Venter nok med dette til det kommer flere utvidelser.
 
Sist redigert:

Lodin

Der Waaaah
Ifølge folk som bor rundt områdene i spillet er det vistnok jævlig autentisk. Det eneste de gnåler over er at mange av veiene er ganske europeiske i måten de er satt opp. De har derimot vært flinke til å bla. ha med en haug med små drittbyer rett ved grensene i Nevada. Det er da "byer" som Jackpot som kun eksisterer fordi noen bygde et casino der for folk som ikke greier å vente med gamblinga før de når Vegas og bare har 50 og noen innbyggere. Det konseptet kan jeg bekrefte siden Vegas sin flyplass stort sett er dedikert til enarma banditter.
Det har også en haug med påskeegg som førnevnte ufoer ved 51. Man kan tilogmed komme over et motell som har ganske dårlige anmeldelser på Yelp. Det drives av en hobbytaksidermist og morra hans. :ehm:
 

Lodin

Der Waaaah
Gode nyheter. Neste truck er allerede annonsert og det er *trommerull* Optimus Prime fra første filmen. Også kjent som en Kenworth w900.
Desverre stemmer det ikke helt fordi understellet og motoren til Prime er fra Peterbilten som allerede er med i spillet. :sukk:

Jo også er steampunk-skinsene slippi. De ser såklart helt jævlige ut.
 

Lodin

Der Waaaah
Mens dette er meg når jeg driter i å betale bompenger.


Og her er enda en Kenwoorth de skal slippe. 389 er det vistnok.

 

Lodin

Der Waaaah
Du å du, på tide å vekke denne tråden til live. I forrige måned ble ETS2 åtte år gammalt og den amerikanske parten er blitt fire. Det faktum at SCS fortsatt plugger løs på begge spilla istedet for å annonsere oppfølgere som de fleste studioer ville gjort er rimlig prisverdig. Som jeg og andre påpekte ved launch hadde ATS altfor lite kart å boltre seg på, men nå er de oppe i 9 delstater siden Colorado blei slippi på torsdag. Det europeiske hovedkontinentet blir forøvrig snart fullført da de endelig skal slippe resten av Spania og Portugal.

Ihvertfall bestemte jeg meg for å endelig sette meg skikkelig ned med amerikansk trøkking, men det var et problem. For ei god stund sida kom onkelen min slepende innom med et bilratt han hadde raska med seg mens han hjalp å rydde et dødsbo fra en i menigheta hans. Fyren som leda dette mente at rattet bare var no skrot for unger og ikke kunne selges så det kunne de bare kaste. Det var jævla dumt av ham for det var et faens Logitech G27 som går fra 1500 spenn hos FINN. Det var også festa til no dyrt stativ som jeg skal prøve å få solgt. :woomy:

Men så var det problemet. Der og da orka jeg ikke å begynne å styre med faenskapet så vi bærte det ned i kjelleren så lenge. Så seint i fjor en gang begynte kurwaer å brannsikre taket der. Det betydde at alle boder måtte stå åpne og de satte på egne hengelåser med kode. Koronaen kom såklart så alt arbeid ble avbrutt og etterhvert gikk dette firmaet konk. Med andre ord var det ingen som kunne komme inn i bodene sine og der lå rattet.
Heldigvis fikk vi en epost fra bestyreren i forrige uke og han hadde faktisk fått tak i noen som visste hva den ene koden alle låsene brukte var. Var rett før jeg gikk å skaffa meg en ekstra lang skjøteledning og gikk løs på dritten med Dremel.

Men men, å gå fra det gamle Gran Turismo 3 rattet mitt til denne greia her er virkelig natt og dag. Masse komponenter i børsta stål og fler knapper enn man kan riste en pinne etter. Også motstanden i rattet da dere. Når man plugger i USBen kalibrerer det seg ved å først vri helt rundt til venstre og så høyre. Det er rett og slett litt skummelt og på max motstand jævlig tungt å vri. Å trucke med det går helt fint, men etter noen runder i Wreckfest var arma mine totalt mørbanka.

Ihvertfall er det en del år siden jeg har spilla noen av de to spilla og det er jævla mye stilige småting de har slengt med. World of Trucks er fortsatt oppe å kjøre og nå kan man ta egne jobber som registreres der. Dette brukes hovedsaklig til små konkurranser. Akkurat nå og fram til februar har de en greie hvor man enten skal hente eller levere til alle byer i Colorado og da får man en dings å henge fra speilet. Antall miles som blir kjørt i delstaten av alle brukere blir og loggført og når de 96,560,640 Km innen fristen vanker det no skin til truckene.
Om man er lei av å bruke andre firmaer sine trailere og vogner kan man nå mekke sin egen og ta spesialjobber. Her er det jævla mye å style, men jeg har enda ikke testa den biten.
En ting jeg virkelig digga er at man nå kan gå ut av bilen og vandre rundt om den er parkert på et verksted. Dette er hovedsaklig til hjelp når man skal style kjerra, men jeg håper virkelig de ekspanderer dette.
Noe annet som eier er at man nå kan rulle ned vinduene og med dette har de totalrenovert motorlyden og mætti annet.
Men så den beste tingen! GPSen din kan nå veilede deg med stemme. Det er flere valg her, men man går såklart for den muntre gamle kjerringa fra sørstatene. Det eier særlig når det går litt for fort i svinga og hu skriker "Jesus, take the wheel!" Allerede i første post i denne tråden prisa jeg utviklerene for å ha humoristisk sans og det vedvarer.
Sånn ellers er det vel greit å nevne at begge spilla nå er på samme punkt når det gjelder alle funksjoner og patcher slippes stort sett samtidig.

En ting som dog har slått meg etter en god del timer i USA var at dette er easy mode. 80% av tida brukes på rette motorveier som er gode og breie. Dette fikk jeg bekrefta da jeg la inn ETS2 og feis litt rundt i Nårge med dets møkkaveier, bomringer og rundkjøringer ut av arslet. The real Dark Souls of trucking starts in Europe.
Dere vil ikke tro hvor sinna noen Goons ble da jeg hevda dette. =D

Uansett, begge to spilla fortsetter å levere og det kommer de til å fortsette med i uoverskuelig framtid. All ære til SCS!
Dog ganske merkelig at det aldri har blitt porta til konsoller.

P.S. Nevnte jeg at ATS har fått tumbleweeds?


P.P.S. Også viste det seg at jeg hadde en finfin fladdermøss jeg kunne henge i taket i ETS2. :yoshi:
 

Lodin

Der Waaaah
For to dager sida slapp de den nyeste Freightliner Cascadiaen i ATS og den er såklart gratis. Det driter jeg i for Peterbildten min holder mer enn nok. De de dog slapp som kosta 30 spenn var mye mer spennende. Man får pynte førerhuset sitt med all mulig dritt! :yoshi:

Her har vi en forkroma hodeskalle som henger å dingler, en luftfriskende bie og fedoraen som jeg alltid tipper til damene.


Lunsjen min har jeg satt i passasjersetet og kjølebagen Terje satte igjen er stappa med Tuborg.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Når kommer African Truck Simulator, vil jeg vite.