Froskeimperiet: Solkongen reiser seg

En tråd i 'Neptune's Pride II' startet av Aslak, 18.04.2013.

 1. Tutankoopa

  Tutankoopa Ole (憂來)

  Pent innlegg. Det minner meg om et avsnitt i Johan Harstads Hässelby.

   
  Yetipants, sheriffen og Nicholas ga dette en brofist.
 2. Aslak

  Aslak Humanoïde, incognito

  Vel, vel, vel. Det der er bare på grensa til nok selv om han har dobbelt så store våpen som meg. Sendte noen penger og en forespørsel om våpen til Yetipants, hvis han sender meg en eller to nivåer så kan jeg fortsette min eksiltilværelse. Hvis ikke ser det ut som enden er nær.
   
  Yetipants og Agradula ga dette en brofist.
 3. Aslak

  Aslak Humanoïde, incognito

  Jøss, dette førte til at jeg fikk både våpen av Yeti og hyperspace range av Alyosha (fordi jeg klagde til ham "trodde vi var venner"). Tomas kontakta meg med en gang og ba om å få hyperspaceteknologien gratis, i bytte mot å «avengere» meg. Forlanger ham 400 rom-daler for hvert nivå. Får se om han forhandler. Selger for 300. Enn så lenge er mitt antall planeter steget med 100%.
  Screen Shot 2013-05-06 at 3.39.50 PM.png
   

  Vedlagte filer:

  Yetipants ga dette en brofist.
 4. Aslak

  Aslak Humanoïde, incognito

  Å utfordre noen som helst kommer nok ikke til å bli en mulighet, med tanke på angrepspotensialet de andre spillerne har. Tror ikke flåtene deres kommer til å bli sterkt nok redusert på grunn av deres overlegne produksjonsteknologi. Men det kan hende jeg kan komme høyere på resultatlista enn et par spillere til.

  Screen Shot 2013-05-09 at 4.52.06 PM.png

  Jeg har i hvert fall nok produksjon på de to stjernene mine (som er overraskende rike) til at hvis de blir latt i fred en stund til vil de bli plagsomt vanskelige for noen å angripe.
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 5. Aslak

  Aslak Humanoïde, incognito

  Så demake sendte meg all teknologien sin og det han hadde igjen av penger (ikke mye) før han døde. Så jeg har ganske brukbart utvikla planeter nå. Sendte en anmodning til Alyosha ista om at jeg skulle hjelpe til mot Kak hvis han ga meg våpenteknologien sin og tillatelse til å ta en av de nordlige stjernene hans. Oooog ... han gikk med på det, så nå har jeg like bra våpen som Kak. Håper han sender meg neste nivå også.

  Skal jeg backstabbe ham eller skal jeg prøve å hjelpe til mot Kak? Vi får se.
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 6. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Venter i spenning!

  Men, ja. Synd at alliansen vår ble kvalt i fødselen, jeg er sikker på at vi kunne ha regjert som to vakre, strålende konger. Helt til jeg hadde gift i vinen din, så klart.
   

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.