Gis Bort-tråden

Terje

mostly harmless
Plutselig sitter jeg med en ekstra nøkkel til Overload. Det er den kickstartede åndelige oppfølgeren til Descent-spilla. Det ble ikke all verdens godt mottatt, jeg har enda ikke spilt det selv så har ingen formening. Men hvis noen vil prøve så bare ta denne Steam-nøkkelen:

0054Y-95CQ6-0MI7A
 

Terje

mostly harmless

Om noen skulle ville ha det her albumet digitalt til odel og eie så har jeg fått en gratisnøkkel til det. Forutsetter Bandcamp-konto (tror jeg). Det er ikke skummelt. Kan velge mellom mp3, wav, ogg, flac og et par andre format.

Edit: Gitt til sagosen
 
Sist redigert:

Terje

mostly harmless
Ikke rare greiene, men jeg kommer ihvertfall ikke til å bruke denne så her er 100,- om noen av dere hadde tenkt til å ha noe fra PK denne uka.

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev! Vi setter pris på å ha deg som kunde og gir deg derfor en rabattkupong på 100 kroner som kan benyttes på din neste handel.

Kopier og lim inn rabattkoden FKR7PK36 i kassen for å benytte deg av tilbudet. Vær rask, koden er kun gyldig t.o.m. torsdag 13. februar kl. 10.00.

Koden er gyldig på én handel ved kjøp av varer for over kr 500,-, t.o.m. torsdag 13. februar kl. 10.00. Gjelder ikke bøker bundet av fastprisavtalen, spillkonsoller eller verdikort. Kun én rabattkode per ordre.