Hvis Stalin vil

En tråd i 'Neptune's Pride II' startet av Alyosha, 19.04.2013.

 1. Alyosha

  Alyosha Medlem

  Uendelig flaut, og definitivt Game Over hvis noen av de andre spillerne på en eller annen måte får tilgang til dette, men jeg liker å underholde, okay??

  Så dette er meg:

  [​IMG]

  Jeg har nesten ingen erfaringer med strategispill, og har aldri spilt dette før. Jeg taper også alltid sykt på Risk. Ingen av dem trenger imidlertid å vite dette. Jeg vet altså at mitt sterkeste kort ikke er strategisering. Det jeg imidlertid tror jeg er den beste av spillerne på er psykologi. Jeg er ikke noen Justin. Jeg er ganske socially awkward. Men jeg får veldig fort tillit, og jeg er veldig flink til å lese mennesker. Tror jeg. Dette skal jeg utnytte. Jeg skal ta det litt rolig med strategien, kanskje satse litt ekstra på Science som gir meg ny teknologi fort og forske på Scanning som jeg i min research til spillet fant ut blir en populær evne senere i spillet selv om ingen kommer på å forske på den til å begynne med (i hvert fall ifølge en fyr som skrev en guide), men ellers vil jeg vinne det sosiale spillet, og kanskje jeg da også vinner hele greien?

  Jeg skal først og fremst vise selvsikkerhet og slik inspirere til frykt. Jeg vet jeg er mest bekymret for de spillerne som opptrer som om de vet hva de driver med, og det går forhåpentligvis utover ens evner hvis planene mine skal virke.

  Og jeg skal forvirre alle.

  Først vant jeg Draudens absolutte tillit ved å spille på våre likheter. Vi er like gamle blant alle dere eldre, vi liker mange av de samme tingene. Vi finner hverandre sympatiske, sant? Og han har aldri spilt det før mens jeg veldig selvsikkert kom med en plan. Jeg vil også oppriktig at han skal komme langt fordi det ble spådd at han ikke ville.

  Prosjektet er oppkalt etter Rasputin.

  PROBLEMET er at jeg for å bevise min selvsikkerhet i spillet og skremme de andre uerfarne spillerne krevde en helt absurd urettferdig grense fra Ludvig, så jeg tror ikke han helt stoler på meg selv om han er i allianse med meg via Drauden nå ... Det verste var imidlertid at jeg forsøkte å forsvare den absurde grensen som gjorde at jeg mistet 30-40 skip. Ikke bra. Men man må gjøre det beste ut av det man har, så jeg prøver å ikke tenke på det. Tro jeg fortsatt kan vinne. Det er fortsatt tidlig i spillet, og det vil kanskje i den store lengden ikke bety så mye?

  For litt siden fikk jeg imidlertid en melding fra Fetthesten som foreslår at vi forener oss for å ta Drauden og kak siden de er nybegynnere og sannsynligvis ikke har særlig god defence. Problemet er at jeg ikke kan nå Drauden, skriver jeg, fordi kaks stjerner er i veien. Så jeg foreslår at vi konsentrer oss om kak, og vi blir også enige om å utveksle teknologi når vi får forsket det frem. Så sender jeg en melding til Drauden og kak og forteller dem om dette, da vi er i allianse mot Ludvig. Se på kartet mitt oppe. Legg merke til at jeg har et skip på vei mot planeten som kan linke meg til Drauden. Planen er at når Drauden og kak angriper Fetthesten sammen, så sniker jeg meg inn hos Drauden, herjer ham og tar alle planetene hans, mens Fetthesten blir utslettet. Ingen angriping før Fetthesten er nesten død så klart. Kanskje jeg også forsøker å få Ludvig og Lars Li til å ta kak mens han har hendene fulle med Fetthesten? Sannsynligvis den farligste spilleren på brettet da han later til å ha mye erfaring med spillet. Vil jeg lykkes å få de andre til å utslette hverandre? Har de andre like utspekulerte dobbel-, trippelplaner? Går det i det hele tatt an å utføre planene mine? Jeg har tross alt ingen erfaring med hvordan dette spillet er i praksis. Vil Drauden og kak klare å ta Fetthesten sammen? Vil Drauden og kak i det hele tatt virkelig gå med på å ta Fetthesten sammen? Kanskje overvurderer jeg sykt min evne til å manipulere? Her er mer propaganda imellomtiden:

   
  Yetipants, kakarlsen, Jo Inge og 5 andre ga dette en brofist.
 2. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  :psyduck:
  Litt vel mye å lese kanskje men skal gi deg for effort. Meeen kanskje mer spill og mindre revolusjon? Ellers bra! :)
   
  Alyosha ga dette en brofist.
 3. sheriffen

  sheriffen humre humre

  Dette eier. Jeg støtter deg.
   
  Alyosha ga dette en brofist.
 4. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Lettere å skrive logg hvis du ikke prøver å være så pretensiøs, men bare skriver hva som skjer i spillet.
   
 5. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Hahahha! Jeg veit! Det var det jeg tenkte også. Jævlig fett at du gjorde det!
   
  Shinra85 ga dette en brofist.
 6. Alyosha

  Alyosha Medlem

  Jeg prøver ikke å være pretensiøs, hvis du synes jeg er det, det du ser er bare hvordan jeg er! Det kom bare masse ting opp ikke lenge etter at vi begynte, og så har interessen min for spillet ikke vært så stor. Jeg spiller faktisk ikke mer enn fem minutter dagen heller! (Altså blir det ekstra kult om jeg likevel vinner.) Jeg lover å fortelle om alt jeg har gjort etter hvert da, og har egentlig ikke dårlig samvittighet! Er det ikke spennende at det er en spiller dere ikke aner hva driver med? Og så blir det litt sånn som når man endelig åpner opp Adas historie i Resident Evil 6 når dere får vite det!
   
  Agradula ga dette en brofist.
 7. Alyosha

  Alyosha Medlem

  Okay. Ada unlocked for å tematisk korrekt feire første mai.

  [​IMG]

  Det var en mørk og stormfull aften, like etter at jeg skrev forrige melding, kan hende. Det første, eller jeg kan egentlig ikke sverge på kronologien siden jeg tar dette på husk (føler forøvrig de andre muligens har gjort loggene sine veldig annerledes [mer spillteknisk] når jeg ser på de gamle loggene fra det Satan-spillet, men forhåpentligvis synes dere hovedsaklig det er spennede med variasjon), som skjedde var at SirkusMartin, han skjøt inn det var motvillig, ville inngå en pakt med meg for å ta den på den tiden enorme Ludvig. Jeg forandret med det samme planene mine, og bestemte meg heller for å holde med Drauden likevel, jeg var aldri helt fornøyd med tanken på å forræde ham, og heller ta Ludvig sammen med SirkusMartin mens Yetipants forhåpentligvis ble knust av kak og Drauden. Men så virker det som om enten kak eller Drauden fortalte Yetipants om at jeg hadde bedt dem om å angripe ham istedenfor å sammen med ham angripe dem, for da jeg utvekslet teknologi med Yetipants fikk jeg ingen teknologi tilbake igjen fra ham. Han stolte ikke på meg.

  Så snur lykken, dere. SirkusMartin later til å virkelig lage trøbbel for Ludvig som, hold dere fast, gir opp lenge før jeg rekker bort med skipene mine for å hjelpe til med angrepet mot ham. Aner ikke hvordan det skjedde, men Ludvig har visst en bacheloroppgave å gjøre (det har jeg også, om Thomas Mann ble det til, og ikke Virginia Woolf som jeg fortalte Ludvig), og SirkusMartin hadde sikkert måttet jobbe hardere hvis ikke. Ludvig begynner altså å sende meg meldinger! Han vil overgi stjernene sine til meg. Han likte propagandaen min. Min psykologiske krigføring er altså ikke så dum likevel. Jeg tar over mesteparten av Ludvigs saker. Imellomtiden samler Ludvig alle skipene på grensen til SirkusMartin, og vel ... Etter den informasjonen jeg har tilgjengelig er dette hovedgrunnen til at sistnevnte nå er ute av spillet. Drauden blir også tatt ut av spillet, og gir dermed empirisk grunnlag for at enorme, komplekse planer gjerne ikke er spesielt realistiske.

  Så nå har jeg en mye lettere plan. Jeg er i en allianse med Yetipants og kak som jeg utveksler teknologi med, og regner derfor med at det er nok for å holde meg ajour med resten av brettets fremgang. Jeg har blitt enig med dem om å koordinere angrep også, men er det en ting jeg har innsett veldig fort så er det at det gjelder å være i forsvar i dette spillet. Man er utrolig mye sterkere i denne posisjonen. Jeg har derfor ingen planer om å koordinere angrep. Heller orker jeg ikke koordinere kompliserte forsvar, tenke på hvor det er smart å ha mest mulig, og så videre. Det eneste jeg skal gjøre er å sitte og vente. Hvis Yetipants og kak, eller noen andre, ber meg angripe, kommer jeg til å si ja, men ikke gjøre noe som helst, og ellers regne med at ingen kommer til å tørre å angripe meg fordi propagandaen har gitt dem følelsen av at jeg vet hva jeg holder på med. Håpet mitt er at de andre skal ødelegge hverandre. Om så noen skulle angripe meg, og jeg ikke har mange styrker der, så vil jeg sende så mange som mulig til det gjeldende området, kanskje kjøpe en sånn port som gjør at reiser går tre ganger så fort (selv om de er veldig dyre), og håpe på det beste. Nå har det seg også faktisk slik at demake har angrepet meg. Imidlertid angrep han den tidligere sjefsplaneten til Ludvig som har helt utrolig billige ressurser. Jeg har altså sånn 200+ i forsvar der pga. alle industrinivåene jeg har der. Med andre ord ble han rimelig kunst, og har ikke prøvd på noe siden.

  Det eneste jeg egentlig altså har gjort siden overtakelsen av Ludvigs stjerner er å legge penger i forskjellige ting. Jeg forsøker å ha nestmest science, etter favoritten demake som jeg faktisk kanskje tror går for langt med å ha så mye som han har ... På den andre siden tror jeg han er den store matematikeren på brettet vårt så det kan godt være han vet akkurat hva han driver med, og nettopp regner med jeg skal tenke sånn. Ellers forsøker jeg å fordele det jevnt mellom økonomi og industri. Kjenner jeg begynner å bli tatt igjen snart, for jeg har minst stjerner på brettet av de som fortsatt har en sjanse hvis man ser bort fra Lars Li som jeg tror er på vei ned nå, og det innebærer at jeg har færre tilgjengelige ressurser ... Forhåpentligvis går ting fortere enn det sakte tilbakefallet passiviteten min vil innebære. På den andre siden tror jeg ikke det nødvendigvis har så mye å si, siden virkelig nyttige stjerner er sjeldne. Altså sånne som både har mange ressurser tilgjengelig og ligger trygt. Jeg tror i hvert fall Lars Li vil pulveriseres nå, alle de andre fallene har vært veldig fokuserte, og så blir det meg og kak mot demake. Yetipants kommer sannsynligvis til å utnytte sjansen til å ta kak, og så blir det meg og Yetipants. Mye annet rart som kan skje og snu ting da, for eksempel at ødeleggelsene ikke blir så fokuserte som tidligere, og alt trekker seg sykt ut, men om spådommen min viser seg å være riktig har det ligget i kortene siden Yetipants kalte meg for en ukrainsk sangerinne for første gang. Og da skal jeg vise det hovdyret hva pedagogikk er. Jeg skal gi ham en leksjon i undergang, dere. Død og fordervelse. Tap og utslettelse osv., osv.

  På propagandafronten har jeg ikke gjort stort mer, egentlig. Jeg sendte avsteds følgende.

  PROPAGANDAKANAL LENINS RADIO SENDING #1

  Marx sa: The meaning of peace is the absence of opposition to socialism. Likevel liker vi fred. Av den grunn ønsker vi å utveksle det ypperste av våre stjerners kultur med resten av galaksen, og regner med det vil settes pris på, og kanskje til og med gjengjeldes? Et ordtak hos oss er, Legg ned våpnene når du kan, og dans, for dans er folkelig, og en ekte proletar er folkelig.

  Velkommen til første sending av LENINS RADIO. Det er ingen Lenin som eier radioen. Radioen er eid av proletariatet. Men vi kaller LENINS RADIO for LENINS RADIO for å ære en stor mann og et forbilde for oss alle.

  Vladimir Lenin.

  Faen, for en proletar det var.

  Si det etter meg, det er hver god arbeiders plikt å gjenta det etter meg når jeg sier noe er enhver arbeiders plikt: Faen, for en proletar det var. Si det. Du sa det, og det var godt.

  Fordi hver arbeidsdag er verd å feire, muligheten til å gi sitt slit for folket, skal vi feire denne uken med en portrettrekke. Hver dag skal vi sende et bilde av en stor kommunist som har bidratt til vår sak.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Lenin_CL.jpg

  Merk at det er påbudt for enhver god arbeider å stimulere seg selv til klimaks mens hver enkelt dags portrett bivånes. Det er ingen ekkelt eller morsomt eller engang seksuelt med dette. Legning spiller ingen rolle. Slik stimulasjon er en naturlig kroppsegenskap, og i denne sammenheng benyttes den av vårt propagandaapparat for å knytte positive følelser til store mennesker. På denne måten vil de være enda mer inspirerende, og lettere komme for øye når man ønsker å gjøre et godt valg. Det er ikke underholdning. Det er plikt. Det er arbeid. Det er godt.

  En siste gang:

  Vladimir Lenin.

  Faen, for en proletar det var.
  Dette ble fulgt av tre portretter, henholdsvis av Castro, Marx, og til slutt Obama som egentlig var det store poenget til portrettrekkevitsen. Avslutter med noen bilder av tingenes tilstand.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Yetipants, justincase og Agradula ga dette en brofist.
 8. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Elsker at du forberedte deg på å skulle gi meg en leksjon i undergang ved å turtle. Protip: Jeg liker turtling jeg også, men jeg har fortsatt til gode å finne et strategispill der det faktisk er en ålreit taktikk. Eller, jo, egentlig så er vel Perimeter det nærmeste.

  Så joda så neida så turtling funker ikke i det hele tatt i Neptune's Pride II.
   
  Alyosha ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.