MEGAGAME I OSLO - Europa Universalis

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
#1
REFORMASJONEN ER I GANG!


Praktisk
Spiller arrangeres den 23.februar i Oslo.
Påmelding åpner den 10. November. Kl 12. Men meld gjerne interesse allerede nå.

Intro

Spill adelsmenn og fyrster i et av de mange rikene som er en del av det Hellige Romerske Riket like før utbruddet av 30 års krigen. Gjør kløktige avtaler og gode handler til beste for dit rike og din posisjon. Vis din makt med dine hærer. Guds velsignelse er med den sterke.

Konverter befolkningen til den rette tro. Konflikten mellom Lutheranerne og Den katolske kirke øker og flere Fyrster har konvertert til Lutherdommen. Men Paven i Roma har intensivert kampen mot kjetterne, og bokbrenning og hardere metoder

Tjen deg rik på den yrende konflikten. Kjøp billig og selg dyrt. Alt er til salgs for den rette pris. Det være seg en ny silkedress til neste møte eller en kniv i natten. Men det hadde vært så mye lettere å bli rik hvis ikke det var så mange andre handelsmenn der ute.

—————————–

Om spillet
Spillet foregår en liten stund før 30 års krigen i de tyske rikene som danner det tyske Keiserdømmet.

Spillet er laget fra grunnen av som et megagame inspirert av dataspillet Europa Universalis. Vi har også fått tillatelse til å bruke grafikk og ikonografi fra dette spillet.

Det er følgende lag:
7 Fyrstedømmer med 4-5 spillere. Hvert lag er et eget Fyrstedømme. Fyrstedømmene er Mainz, Bohemia, Brandenburg, Saxony, Cologne, The Palatinate, Trier.

3 Kjøpemannslaug ( Fuggers, Hansa,Frankfurther Handelshaus) med 3-4 spillere.

Annet
Spillets regler er på engelsk. Men spillet vil foregå på norsk. Det er åpent for spillere i alderen 15+.

Følg gjerne også Oslo Megagames på facebook .

https://eumegagameoslo.wordpress.com/
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#3
Jeg vil værra med for pokkern.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
#5
Vi mangler en på laget vårt i Megagame europa Universalis 2. Mars. Så hvis noen har mulighet til å være en del av et Frankfurt Handelshus si fra!