Retningslinjer

#1
Retningslinjer for Spillegal CS 1.6 server

Nuvel. Dere får være velkommen inn i admin-crewet til serveren. Serveren er for nå på i tre måneder, og den første måneden blir en slags prøveperiode for de nye administratorene. Så dere får vise at dere er aktive og dugelige administratorer i denne perioden (og selvsagt resten av perioden også :p). Holder på med å ordne sponsorer for serveren, slik at den kan holdes oppe etter de tre månedene er gått. Greit, over til informasjon om serveren, delt inn i flere deler. (Noen av forslagene her kommer fra Madsy) Post gjerne kommentarer, og forslag til forbedringer.

.:: Generelt om serveren ::.

Noe av det viktigste som skal skille Spillegals server ut fra andre public-servere er miljøet. Vi skal prøve å få til et hyggelig og trivelig miljø, uten personangrep, harselering og annet møkk. Med andre ord har vi liten toleranse ovenfor unger som skaper kvalme på serveren med å si ”L0L, du syger az, NOOB!!11onee”. Dere skjønner poenget.
Prøv heller å få folk til å komplimentere istedenfor å kritisere. 

.:: Administratorenes jobb ::.

Kort sagt, skal administratorene sørge for at spillerne har det hyggelig på serveren. Dvs å luke ut bråkmakerne, sørge for at det holdes en hyggelig tone og ellers sjekke at alt er i orden, ordne map-change hvis nødvendig, legge til nye maps osv. Administratorene skal også være kontaktpersoner hvis folk har spørsmål ang serveren, og husk å alltid ha en hyggelig tone når man snakker med folk! 

.:: CS på serveren ::.

- Camping er greit så lenge ikke det er en C4 som må defuses, eller man f. eks har bomba og bare camper istedenfor å sørge for progresjon av runden.(Unngår man å gjøre dette kan de slappes eller få en advarsel.)
- Ingen personangrep, ”men rom for ironi”. (Advarsel, evt kick hvis stygg oppførsel gjentar seg x antall ganger)
- Ingen diskusjon med admin ingame, dette kan taes via forum eller mIRC. (Kick/1 dags ban).

.:: Ang cheating ::.

Åpenlys juks som speedhack, opplagt bruk av aimbot (f. eks sikte i taket og treffe hs på noen under deg, du skjønner) etc. fører til umiddelbar permban fra server etter overvåking noen runder som bekrefter mistanken. Permban skal kun brukes i ytterst få tilfeller der åpenlys juks oppstår. Finner dere noen som spiller mistenkelig, ta en demo og legg ut på forumet så administratorcrewet kan bedømme. Dette gjelder også de som har mistenkelig høy kill/death ratio. Slike spillere kan gjerne observeres over tid. Bugabuse som skyflash er greit. Standard rates blir rate 20 000, cl_updaterate 80, cl_cmdrate 80, cl_rate 9999. Finner dere noen som har mye under dette, f. eks 10 000, 30 30 5000, be spilleren om å skifte til høyere. Byr det på problemer for ham, f. eks at han får horribel ping av en eller annen grunn, kan lave rates godtas.

Det var det. Jeg er helt åpen for endringer og andre forslag. Kom med dem! 

Vi har en adminmod på serveren. Brukerguide for den finner du her.