Spilltur med forumet 2023/4!

ganon

The Boshy
#1
Det ble snakket løst om ny tur til Englandia under uguu i stuguu og jeg lovet å lage en tråd og få i gang noe. For de uinnvidde så har Arcadeclub nylig åpnet en arkadehall i Leeds, og denne må jo selvfølgelig besøkes! I nyeste Retrogamer har de et intervju med eieren av hallene, og han holder faktisk på å planlegge en tredje hall i Blackpool, så denne turen kan gjentas flere ganger :)
Jeg har fri 31.3-26.4 og 12.5-7.6 så hvis det passer for folk innenfor de datoene (vil helst dra litt sent i en hjemmeperiode etter fadesen sist gang) så blir det tur på oss før sommerferien.Hvordan Leeds hallen ser ut:


Her kan du lese om forrige tur: http://www.spillegal.no/threads/spilltur-med-forumet.19999/

Håper mange blir med denne gangen også!


EDIT:

Så ja, pandemi og krig satte oss litt tilbake, MEN, så har folk kanskje fått satt av litt peng og blitt klare for å komme seg ut på tur igjen! Arkadehallen i Leeds er jeg fortsatt interessert i å besøke, men hvis noen har funnet noen alternativer så luft de gjerne! Jeg har fri 04.05-30.05, 15.06-11.07, 27.07-22.08, 07.09-03-10.

Hva er stemningen for sommertur kontra høsttur?

PS:

Neste hjemmeperiode er 23.02-18.04 og jeg har lyst til å ta en tur på Tilt og teste blant annet Mario kart arcade om noen vil bli med.
 
Sist redigert:

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
#3
Fare for at dette enten kommer for tett på påske eller en ferieuke vi skal ha i begynnelsen av mai, men støtter initaitivet og skal prøve å bli med.
E: Og ja, forrige turen var konge og anbefales til alle.
 
Sist redigert:

Shinra85

Spillegals effort emo
#4
Hadde eid
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
#5
Ser for øvrig ut som også denne arkadeklubben ligger ca. 20 minutter med bil unna sentrum, drøyt 7 kilometer. Men mer i utkanten av Leeds enn i nabobyen som tilfellet var i Manchester.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#7
Jeg har ferieuker å brenne av så jeg er gjerne med! Eneste datoene som blir vanskelig er begynnelsen av april grunnet James Bond som betyr ekstra mye å gjøre på jobb.
 

ganon

The Boshy
#8
For å gi flest mulig litt tid til å få avklart om de kan bli med skal vi prøve oss på 28/29.05-31.05? Jeg er gira på å dra opp på torsdagen da det er åpent for kun voksne etter kl 18 torsdag og fredag.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#11
Jeg hadde lyst, men er vel fare for at dette utgår nå.
 

ganon

The Boshy
#18
Første innlegg i tråden er redigert! Skriv gjerne hva du ønsker å få ut av en tur om det er av interesse.
 

Terje

mostly harmless
#19
Som før så spiller det ikke veldig stor rolle for meg hvem av de periodene det blir snakk om, jeg er ikke så fastbundet. Gjetter at mai er litt opptatt for de fleste men det får de vel svare på sjøl.

Tar gjerne en liten Oslotur også igjen, ja. Ganske åpen i helgene fremover også.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#20
så har folk kanskje fått satt av litt peng
Hehe. Hehehehe.

Har i utgangspunktet lyst til å være med på tur, meeeen det må nesten bli i sommerferien og eh det har vært billigere å være huseier så pengebingen er ikke overfylt akkurat. Tør ikke love meg bort og må se an hvordan ting blir.