Square Enix kjøper opp Eidos

Lodin

Der Waaaah
#1
Jepp, det ble klart i natt og foreløpig gikk det bare vage rykter om det. Squenix skal altså ut med 120 millioner dollars, noe som er betraktelig mye mer enn firmaet egentlig er verdt. Ikke 100% sikkert at kjøpet går gjennom, men det virker som alt ligger til rette.
Så hva syns vi? Med tanke på at Eidass stort sett i disse dager bare pumper ut en masse Tomb Raidere og diverse Kane og Lyncher så er det kanskje greit at noen i gloriøse Nippon tar tak i nakken deres? Eller betyr det at i neste Thief så blir Garret blond, bytter ut klubba og dolken med glidelåser og sier ... istedet for taffer?
 
#3
#4
Så om de også får kjøpt opp Tecmo også så kan vi forvente oss noe sånt som Finally Alive Raider Fantasy XXX Final Eruption..

"The latest installment of FARF offer an all new exciting enviorment, with stimulating and interesting personalities. Experience the new physics engine taking the experience to an all new level of realism. Indulge and immerse yourself in an ever growing world of online experiences of visual and interactive play."

Yup, ser det helt for meg...... GO SQUEENIX!!!! :p
 

Lodin

Der Waaaah
#5
Det beste resultatet blir vel om de kopierer Sega sin måte å styre sine vestlige seksjoner. I praksis innser de at de ikke aner noe om å lage spill på gajinmåten og lar folka holde på ganske fritt. Derfor spill nå til dags gitt ut fra Sega laga av dem selv som oftest er søppel og helt ok hvis de kommer fra vesten. :p
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#6
Hehe ja man kan vel si at Eidos ble EID...os.