Titanfall - ikke 360

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#1
Det holder jo ikke en meter at det bare er en Titanfall-tråd på forumet, og at den attpåtil er for 360. Nei, vet du hva.Dette er så klart mesterrase-utgaven av Titanfall-tråden, hvor folk med PC bidrar med Origin-brukernavn sånn at Fetthesten slipper å spille aleine. Sei ifrå. Og nyt logoen, som burde vært boxart hvist du spørr meg.

De som spiller Titanfall på PC (forumnavn -> Origin-navn):
  • Yetipants -> Fetthesten
  • Erketor -> Skurtresker
  • Tomas ->Lars-Lii
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#2
Ja, nå gleder jeg meg virkelig til å sjekke hvor mange som har skrevet seg opp i Titanfall-tråden sånn at jeg slipper å spille aleine i kveld.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#4
Føkk åff'a trenger ikke dere jeg bare spiller med dem andre venna mine.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#8
Endelig noen som tar ansvar. Jeg skulle også teste de nye kartene og var klar og nedlasta og greier men nei, 2,5GB ekstra. Thanks, Obama.

Edit: Øhm, jeg kan jo tipse om hvor jeg fikk tak i spillen, nemlig på SimplyCDKeys. Det er sketchy as heck; jeg fikk en scan av et DVD-cover-innstikk med koden min på, men det funker. Og jeg gav 250 flis.

Editedit: Kan jo også nevne at frua i første innlegg faktisk er sånn jeg starter spillet nå, siden Origin lar deg køståmajse spillcovre i samlinga di. Her har Gaben noe å lære.
 

Novastrum

Feminist-elitist
#9
Hadde lyst til å slenge meg på i går, men ble totalt sugd inn i Factorio. Det spillet :eek:
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#10

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#12
Det er halv pris igjen så jeg plukka det opp. Er det noen som ennå spiller?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#13
Erketor har vært kul nok til å stille opp for meg flere ganger, men ja, jeg spiller gjerne (sett at jeg faktisk har tid). Seine kvelder er omtrent det eneste som passer for meg. Sleng ut nicken din a vell...,,,
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#14
åja! Lars-Lii
Driver ennå og laster ned og vet ikke om jeg får spilt så mye i dag eller i morra, men la oss være Origin-bestiser!
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#17
Så får man skvulpe denne litt opp i køa igjen, da.

I Titanfall-verden på PC er det nå ikke så lenge siden det droppa en ny tilleggspakke med tre kart, vi som har levd en stund og investerte i sesongkort har kozt oss med dem i flere dager allerede. Jeg vil bare si at med nye brett og ny patch så er dette lett det mest ålreite manneskytespillet jeg har vært borti. CoD, bare uten (mye av) mongodritet og med digre roboter; nevnte patch sørga også for at det vesle som var av litt smågrums tidligere nå er borte. Og hvis du ikke liker å robåte rundt så er det faktisk vel så artig å sprette rundt uten, noen av de artigste kampene jeg har hatt i spillet har vært når jeg har vært aleine uten robot og likevel funnet ut at jeg skulle prøve meg på å ta en Titan. Tror også du kan få spenna tilbake hvis du ikke ser gleden etter å ha kjøpt på Origin. Bare et tips, liksom.

Edit: Glemte jo det viktigste...!!!! For ikke lenge siden kom det en patch som la til et par nye AI-stemmer til titanene dine. Forskning viser at 300% av alle spillere nå nyter den stereotype, erkebritiske butleren Jeeves' vederkvegende toner i alle robotbaserte interaksjoner. "Welcome back, Pilot. I kept the seat warm for you." Good show, old bean.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#18
Jeg er fremdeles med på manneskytings!

Jeg kjøpte sesongkortet siden cdon hadde det og jeg får stadig vekk gavekort der, men må si at selve karta er ikke særlig god verdi for penga. Liker typisk sett ikke kart-dlc siden du ikke får spilt dem med mesteparten av kompisene dine uansett. Men det er vel det som er tanken, å få i gang litt gruppepress.

Det skal også nevnes at du kan selge burn cards nå. Rimelig digg siden jeg fikk nye ca. dobbelt så fort som jeg kunne sløse dem bort og det var et evig herk å hele tiden sortere ut kort å slette for at du kunne bruke dem igjen. Creditsene kan du bruke på klistremerker til titannen din.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#19
Jepp, det eier. Det er også nye Dailies nå, altså challenges du kan gjøre - sjokk - hver dag. På en match istad dinga jeg to levels fordi jeg tok så syyyyykt mange challenges. Jeg fikk ingen poeng i selve kampen (Marked for Death).
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
#20
Nå fikk vi nettop avklart at Fetthest og jeg er de desidert beste i dette spillet. Hvis noen andre har lyst på enkle wins så vet dere hvem dere skal joine.
 
Topp