US og JP PSN-konto

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Thinaran, 29.01.2008.

 1. Houseman

  Houseman Filmnerden Forumleder

  Jeg gjorde det. :(
   
 2. iTestament

  iTestament Medlem

  takker for info... holde meg nok til engelsk.
   
 3. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Jeg gjorde det til å begynne med bare for å sjekke om det var oversatt av noen med frontallappen intakt, men da jeg så "Tema Innstillinger" bytta jeg tilbake til engelsk, kan du si. Samme som da jeg så at det ene skillearket i den "norske" utgaven av Steam het "Lagre". Hvis du går inn på Lagre, kommer du til Steam-butikken. Gjett hvem som har oversatt Steam til norsk, og om han heter .com eller .net til etternavn.
   
 4. Joachim004

  Joachim004 Medlem

  Takk for infoen! Jeg kan allerede en god del med japanske bokstaver (Katakana og Hiragana alfabetet) så dette kommer til og gå fint for meg^^ Jeg merker også at de har en god del spill den norske PSN store ikke har, så jeg bruker noen par timer på og sjekke dem ut.
   
 5. diskretbruker

  diskretbruker Medlem

  Dette var sannelig en opplysende guide. Takk.
   
 6. Shigsy

  Shigsy Medlem

  Er det bare meg, eller har Sony endret på betalingssystmet deres slik at man ikke lenger kan velge tilholdsland når man plotter inn adresse for kredittkortet? Jeg har en amerikansk PSN-konto, og jeg vet jeg har handlet direkte med kort tidligere uten at det var noe problem, men nå får jeg altså ikke skrevet inn riktig adresse slik at kortet blir akseptert. Noen som vet om det finnes en vei rundt?
   
 7. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Jeg kan jo nevne at jeg aldri har fått betale med mitt norske visa i den amerikanske psn-kontoen min. Vet ikke om paypal støttes på ps3, isåfall kan jo det være en mulighet?
  Ellers så er vel greia å kjøpe sånne psn-moneycardthings på ebay eller no?
   
 8. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Jeg veit at tidligere var det bare å gå berserk med norsk Visa på den amerikanske PSN-sjappa, men de endra det for noen år siden slik at de sjekker hvor kortet er utstedt. Eneste løsning jeg veit om, er å kjøpe amm'erkanske PSN-kort.
   
 9. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Kan bekrefte at det RosaHest skriver er korrekt.
   
 10. sagosen

  sagosen I AM BAYTOR!

  Fetthest vet fettbest.
   
 11. Shigsy

  Shigsy Medlem

  Faen ... Hvis Squenix og Sony bare hadde giddet å gi ut Chrono Cross i den europeiske Playstation Store, så hadde alt vært fryd og velstand. Noen som kan anbefale en selger av PSN-kort? You know, en fyr det går an å stole på liksom.
   
 12. anlvkum

  anlvkum Sliten

 13. Shigsy

  Shigsy Medlem

  Bare ett problem der.. Jeg har ingen Playstation som kan kjøre NTSC-disker. Etter litt googling fant jeg ut at PS3-er etter de originale lanseringsmodellene (de med PS2 emulator i Europa) ikke er sonefri for Playstation 1 spill. Selv om spillene kjøres i en emulator. Noen som kan bekrefte det?
   
 14. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Jeh, det er fortsatt soneinndeling på PS1 på PS3. Var ikke engang klar over at launchmodellene ikke var det. Spill på PC istedet.
   
 15. Doctor Downs

  Doctor Downs Gjest

  Vet ikke om det funker i alle regioner, men jeg fikk nettopp kjøpt PSN Wallet-spenn til UK-sjappa ved å bruke norsk Visa-kort og en tilfeldig britisk addresse på Amazon (kortet sendes ikke fysisk, men vises med én gang betalinga har gått gjennom).
   
 16. DiRTY D

  DiRTY D Medlem

  Det fungerer fint å bruke norsk Visa kort når man handler amerikanske PSN Wallet $$$ også.
  Må bare ha en amerikansk adresse registrert hos Amazon som man får feks via borderlinx.com.
  Eller man kan kjøre en tilfeldig amerikansk adresse også selvfølgelig.
   

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.