X-Box LIVE hjelp?

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
#2
Du kan ikke spille på Xbox Live hvis du har moddet Xboxen din. Å modifisere konsollen sin er faktisk ulovlig, og Microsoft merker det ved hjelp av en systemscan. ;)
 
#4
Du kan modde boxen din slik at du får med bryter som skrur av og på moddingen, slik at du kan slå den av når du spiller på live (microsoft liker det ikke, og banner deg hvis de merker at du har moddet box). På grunn av dette må alle spill du skal spille på live være originale.
 
#5
Så vidt jeg vet er det ikke ulovlig å modde en x-box. Det er heller ikke ulovlig å spille backup fra harddisk, så lenge du selv har kjøpt spillene originalt. I tillegg er det lett og billig å få xboxen din kompitabel til å brukes i Live med en switch. Bare kontakt personen som moddet xboxen din, så kan han sikkert hjelpe deg.
 
#9
Opprinnelig skrevet av eXploSer@13.11.2004, 20.49
Du kan modde boxen din slik at du får med bryter som skrur av og på moddingen, slik at du kan slå den av når du spiller på live (microsoft liker det ikke, og banner deg hvis de merker at du har moddet box). På grunn  av dette må alle spill du skal spille på live være originale.
134987​
Nå er det slik med Halo 2 at de sjekker også hardisken din.
Dvs. hvis du ikke har orginal HD (8GB) vil de merke dette.
Det hjelper ikke å bare skru av moddingen.. :tommelopp:
 
#11
Opprinnelig skrevet av smached@01.12.2004, 10.05
Kanskje rette 8MB til 8GB??
144266​
Takk for tipset :tommelopp: