Røverkjøp

epp

firm and correct
Wow.. jeg så ikke det komme. Du vet jeg blir nødt til å stikke nåler i deg nå?
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Dakar, ikke gammel nok til å ha vokst opp med en eneste Bond-film?
 
Fordi Bond-filmer, med unntak av et par få, er så jævlig kule at jeg nesten dør på meg. Bestilte en boks selv (blir kanselert om jeg ikke får det til £9.99), men jebus, epp har rett.
 
D

Doctor Downs

Gjest
FAEN! Måtte blir svindla i forig uke så kredittkortet mitt er sperra nå. :( Får dra fram Master Card-et. Denne skal selges.

Edit: Vent litt... Den står ført opp som £99.99 så fort jeg legger den i handlekurven. Foreslår at de som har bestillt dobbeltsjekker ordrebekreftelsen sin.
 

K999

Keystone State Of Mind
Jeg fikk dette på mailen hvertfall:

item : James Bond Complete Collection Box Set
Price : GBP 9.99
Quantity : 1
Delivery Cost : Free
Payment : Credit Card

Og kontoen på Play sier samme pris.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jepp, både mail og ordrehistorikk på nettsida bekrefter billigpris på begge bestilte pakker. Får se hva som skjer videre. Noe lignende skjedde med laptopen jeg kjøpte for tre år siden og fikk 5000 kroner billigere pga en bug i nettsida til Dell. :D
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Satt opp til £99.99 nå.
 
Ikke på min heller ^^ (bestilte i går).

Det kan jo hende det var en førstemanntilmøllafårsuperbilligdeal-greie. Var det ikke CDON som også solgte den boksen til en latterlig lav pris (typ 250 kronasjer) en periode, om man samtidig kjøpte noe annet billig ræl?
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Jeg avbestilte for sikkerhets skyld, i hvert fall. Vet ikke om Play har den samme forpliktelsen som norske nettbutikker.
 
Dear Customer,

We are writing to inform you that your recent order for James Bond Complete Collection Box Set was incorrectly listed. Unfortunately we will not be able to supply you with your order at the advertised price and have cancelled your order. If you would still like to purchase this item at the correct price of £99.99 please place a new order.

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you over this matter and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards,

PLAY.COM
Yeahyeah.
 

Sheffield

Livet er for kort til å være edru
Gå ikke glipp av dette utrolige tilbudet fra Gamestop! Kjøp en Xbox 360 med 60 GB hard drive, og du vil også få med Guitar Hero III: Legends of Rock, en ekstra guitar, og 3 måneders Xbox LIVE! Alt dette for 2299 kr!
- Xbox newsletter
 
Exellent!

Berre synd eg ikkje har lyst på nåken av dei spela.. ;)
Just Cause er konge, då!

Var innom Free Record Shop idag, dei tilbyr 6 dvd'er for 1 xbox360 / ps3-spel. Unntak var div fotballspel, PGR3 og Prey.
 

Lodin

Der Waaaah
Vampire Bloodlines til 10 dollars hos Steam denne helga. Til den prisen får du et av tidenes beste RPGer så det er ikke lov å ignorere.
 

Kilik

Lokal moderator
Nå får man nærmest enn Xbox slengt etter seg.
X360 Arcade HDMI med 256 MB minnekort, 5 arcadespill og Sega Superstar Tennis til 979 kr. hos Elkjøp.