Gjett hvem som vant i USA for andre måned på rad?

Eneste jeg foretrekker med PS3-kontrollen er at den passer perfekt til Tekken og andre slåsse-spill, og det takket være en perfekt d-pad.
Kontrollen er helt perfekt til fightere. Eneste grunnen til jeg ikke har gått over til stick er nettopp det.

Eneste jeg hater med SIXAXIS er R2 og L2 knappene, helt ubruklig. Mulig at jeg ikke er vant til det, men jeg takler de ikke. Men jeg bruker DualShock 2 og Ps1 kontrollen som passer perfekt.
 
Gamecube-kontrolleren minner meg om en sånn telefon for funksjonshemmede. Sterke glorete farger med enorme knapper i forskjellige fasonger. Jeg likte den ikke.
Hvis ikke du klarer å se forbi fargene på spillkontrolleren din og se hvordan deres fremste funksjon er å muliggjøre og hjelpe kommunikasjonen mellom spiller og spill, så fortjener du ikke bedre, ganske enkelt.

GameCube-kontrolleren har sine svakheter, og er som generell spillkontroller nok blitt overgått av Xbox 360-kontrolleren, men den er et uhyre vellykket stykke kontrollerdesign for forrige generasjon å være. Det at knappene antar ulik fasong, og at kontrolleren tydeliggjør primær/sekundær-knapper, har gode, relieffbaserte triggers og en svært presis og velholdt stikke er åpenbare pluss. Med en andrestikke mer beregnet for skytespill og analogt registrerende triggers ville den kunne konkurrere med 360-pad-en også på 360-ens hjemmebane, som er shootere og tostikkeløsninger. En irrelevant problemstilling nå, men likevel.

Nicholas: "stikke" refererer til styrestikkene, hvorav det finnes to på en PS3-kontroller. Gamepad heter på norsk kontroller, ikke stikke. FYI. :)
 
*sjekke*

Nope, ingen stikke her. Care to elaborate?
 
Folkens, please. Bare se på x-box kontrollene, de er jo rip-off deluxe av playstation. Greit nok, 360 kontrollen er digg den, første gang jeg befølte den føltes det en litt bedre versjon av playstation kontrollen, så jo den er digg. Men Gamecube! HAAH! latterlig...
 
D

Doctor Downs

Gjest
Første og delvis siste avsnitt i forige posten din snakker for meg.

... og "stikke" refererer også til retrokontroller som Atari sin, og kan dermed blir brukt om moderne håndkontroller i likhet med hvordan "silver screen" fortsatt brukes om kinolerrett og "flicks" fortsatt brukes om filmer. [/tørr]

Edit: @ oerhört

NiggaNilo, please. Dualschmuck er ikke noe mindre rippoff av N64-analogstikka og SNES-knappene som kom med den første PSX-kontrollen enn Controller S var av DualShock. 360 var før DualShock ute med trådløs også, og Wavebird før det hvis den telles. Og "The PS button"? Jeez... Og enda om DualShock hadde vært først ute med noe som helst hadde den fortsatt vært direkte vond å holde i. Sonys første utkast av av en kontroll til PS3 sier vel egentlig det som er å si som hvor deres sans for design sitter, og får den første Xbox-kontrollen til å se ut kongen av komfort.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ja, de har skrevet på en S for mye.
 
Hvis ikke du klarer å se forbi fargene på spillkontrolleren din og se hvordan deres fremste funksjon er å muliggjøre og hjelpe kommunikasjonen mellom spiller og spill, så fortjener du ikke bedre, ganske enkelt.
det er merkelig nok de samme argumentene som blir brukt om nevnte telefoner for funksjonshemmede.

men det er vel egentlig ikke derfor jeg ikke liker den. har ikke spilt sånn kjempemye med den, men jeg syns ikke den var spesielt komfortabel å holde i, og jeg syns knappene var litt klumpete og for generelt for store. det at fargen er huinstygg er bare ekstra vekt for saken min.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Skal du ha gulltips om hva som er klumpete og for stort? Hintet blir at DualShock-kontrollerne har to av dem. Stikkene på DualShock har fra første stund vært forferdelige å bruke, og det er et mysterium at Sony ikke har fiksa akkurat det der. GameCube-stikkene er små og lette å ha kontroll på, pluss at det går an å føle hvilken knapp du trykker på uten at du må se ned på kontrolleren. For min del er alt av spillkontrollere bedre enn DualShock, synes den er forferdelig å spille med. Det at jeg fortsatt spiller PlayStation viser hvor godhjertet jeg er overfor Sony.
 
Det er ikke nødvendig å kjenne til seg knappene etter man har spilt en stund... man husker hvor de ligger etter noen få timer...
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Åja, så de gangene jeg har måttet se ned på kontrollen mens jeg har spilt God of War fordi jeg ikke husker hvilken knapp som har et bilde av en firkant på seg skjedde ikke, altså? Men samma det, jeg bare foretrekker Nintendos måte å gjøre det på - alle de viktige knappene føles forskjellige, også på Wii. Etter en del år (husker ikke når jeg begynte å spille PlayStation, men det var på ungdomsskolen en gang) husker jeg fortsatt ikke hvilken som er firkant og hvilken som er runding, selv om jeg har trekant og X inne (trekanten ligger øverst, noe som er logisk ettersom den peker oppover, og X bruker man hele tida så den er grei). Uansett er hovedankepunktet mitt de store, stygge, ubehagelige stikkene. Aldri likt dem.
 
Er du faen meg 3 år? Det er nettopp det Nintendo vil at du skal være. Store knapper, farge rike.....herregud, på tide du spiller en ordentlig mannfolk konsoll. Dropp tåteflaske og sleng deg med på Black Tiger...aka PS3
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Så det er mandig å ikke være i stand til å mekke en skikkelig håndkontroller? Okay. :p

På den annen side ble i det minste ikke PS3-kontrolleren seende ut som en banan, så noe må man vel være takknemlig for der også, antar jeg.
 
Du veit jo hva dem sier Yeti....

Nintendo er for unger, unger med små peniser...

Så spør deg selv, har du en liten penis?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Du veit det at når du har stor nok kølle, så trenger du ikke bry deg om sånne filleting. Jeg trenger ikke å bry meg. :D