Halo 3: ODST

D

Deleted member 91

Gjest
#1
Siden Lodin er en alkoholiker og klarte å slette begge Dirty Ds forsøk på å mekke en tråd om dette spillet får jeg prøve meg.

Regner med at de fleste som har interesse av Halo-universet allerede vet dealen med ODST, men for de som ikke har fulgt noe særlig med, er det altså prat om en oppfølger hvor man spiller sånn derre slemræva ODST-soldat midt i New Mombasa mens all dritten i Halo 3 foregår. Motoren er den samme, våpnene er for det meste de samme (man kan ikke dual-wielde lenger, kamprifla er borte, smg-en og pistolen har blitt pimpet), og det minner alt i alt ganske mye om Halo 3. Releasedato er 22. september.

I tillegg til storymodusen blir man servert noe som heter Firefight, som i korte trekk er Horde (fra Gears 2) i Halo-universet. Sammen med opp til tre andre bekjemper man bølge på bølge med fiender som blir stadig vanskeligere.

Multiplayerdelen, som kommer på en egen disc, er den samme som i Halo 3, bare med alle DLC-karta (samt tre nye) inkludert på plata.

Har pusla litt med det på egen hånd i kveld, og jeg må si det er veldig Halo. Det er små forskjeller, som hvordan helse og skjold fungerer, eller i hoppinga, men ellers føles det veldig likt. Ikke at det er noe negativt. Er visstnok halvveis i enspillerdelen, den lataer til å være på omtrent lik lengde som Halo 3 sin, selv om de er lagt opp litt annerledes (hele gimmicken er at New Mombasa nå er en "hub" du spaserer rundt i midt på natta mens oppdraga er flashback-sekvenser hvor man spiller de andre karakterene i kompisgjengen din). Testa Firefight litt på egen hånd også, dvs nok til å avsløre at det kommer til å bli en riktig slager.

Så ja. Jeg veit jeg ikke er den eneste som har coppa dette tidlig, så vi kan jo bruke denne tråden til å diskutere litt inntrykk og eventuelt avtale noe co-opings. Ber om at kraftigere spoilere markeres med spoilertaggen slik at vi ikke ødelegger fullstendig for folk som Revan.

Jeg kommer vaffal til å spille litt i morgen kveld hvis noen vil co-ope. Jeg har som sagt tatt fem brett eller så, men jeg kan godt kjøre gjennom fra starten av en gang til.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#2
Spoiler: Master Chief denger folka og havner utafor en planet sammen med Cortana

Men, ja. Har ikke helt trua på det du skriver om at motoren er den samme, jeg mener bestemt å ha sett greier som peker på at gutta har forbedra shaderne sine på flere punkter siden sist. Jeg gleder meg til Firefight. Og OMG, no dualweildz = u borke teh gaem.
 
D

Deleted member 91

Gjest
#3
Litt oppgradert da. Bla bla bla.

Anmeldelser begynner å tikke inn, generelle stemninga virker til å være "liker du halo så liker du detta også vøtt", til alles store overraskelse. Hva med å få litt aktivitet opp i denne jævelen? Yeti og jeg kan vel ikke være de eneste som har tenkt å skyte romvesener med laserpistoler på tirsdag.
 

CockMcBalls

El Sabor Professional
#4
Fått meg ODST nå. Hvem er med på å kjøre gjennom campaignen? Tenker Heroic eller Legendary. Nicholas jeg vet du er med.
 

Grønn Zebra

modder fukker av verste sort
#5
Tenkte å dra meg bort på Elkjøp og kjøpe det i morra. gleder meg egentlig ikke noe særlig selv om jeg tror det kan bli stas med firefly og den "nye" pistolen som virker avsum. Jeg var main man med pistol på halo 1.
 
D

Deleted member 91

Gjest
#6
I dag er dagen, morpulere. Jeg skal kjøre gjennom campaignen med noen kompiser over Lokalt Område Nettverk i kveld, men ser ikke bort ifra at vi slenger oss på live etterhvert for å tæsje de nye multiplayerbretta litt, om noen er keene. Legg til Nicholololas osv.
 
#7
Noen som har vært på Elkjøp i dag og sjekka prisen? Ser det står 299,- på nett men slettes ikke alltid de kjører samme pris i nett og butikk. Koster det 299,- kjøper jeg det i dag.
 

Grønn Zebra

modder fukker av verste sort
#8
Var på Elkjøp på Carl Berner og kjøpte det til 299. Gjelder nok resten av landet også for de reklamerer med samme prisen i kundeavisa.
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
#10
ODSTizzle in da hizzle! Forhåndsbestilte på Gamestop og shit men jeg tror han dassen i kassa glemte å gi meg den unlock Sgt. Johnson-tingen. Ikke at det gjør noe, jeg forhåndsbestilte for å få et eksemplar først og fremst.
 

K999

Keystone State Of Mind
#11
Har vært ett problem med å få inn kode til alle, vi hadde rundt 45 bestillinger men fikk kun 39 koder. Tok hvertfall en kode jeg. :D
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
#12
Hvis det ikke er for mye å be, gidder du å kroke en neger opp? Bare så jeg får mest mulig pang for antilopen, mener jeg.
 
#16
Jeg ble minnet på at jeg egentlig er skikkelig Halo-fan i går kveld jeg :)
Imidlertid er jeg også pirkete, og siden ingen andre nevner det vil jeg påstå at VISR er en "MISSR". Er dette en "utvei" når de merket at spillet ble for mørkt eller bare en mellomgod i de som fikk ben å løpe på? Jeg synes spillet blir styggere og jeg blir minnet på at teknologien slett ikke har stått stille siden Halo 3..
Har ikke spilt så langt men foreløpig merker jeg at jeg prøver å slå av VISR så ofte det er mulig.


Men jeg koser meg ellers, der jeg leter etter health packs :)
 

Grønn Zebra

modder fukker av verste sort
#17
Måkte meg gjennom kampanjen på normal med to kompiser igår. Det var helt greit. Historien var kuk og kun ett av brettene var stas (det hvor man starter med sniper). Mulign det var fordi man starter med sniper... Skal pløye igjennom på legendary så fort den siste homoen i kollektivet her får ordna seg en kopi. Måtte spille splittskjerm og det sugde.

RoxCox: Jeg tror ikke Bungie ville hatt nevneverdig problemer med å sette inn et par lyskilder her og der. Det har nok litt mer med stemning å gjøre samt at det fåregår i en by halvveis i ruiner.

Edit: Jeg likte VISR, men savnet radaren.
 
#18
For å være ærlig synes jeg ikke halo odst var sån kjempe bra. Fikk mer sån oppgulp følse, at de bare hadde lagd noe halvhjerta og slengt ut i butikkene
 

Grønn Zebra

modder fukker av verste sort
#19
Nesten litt som innlegget ditt.

Meeeeeeeeeen du har jo litt rett også. ikke faen om spillet er verdt 600kr. hadde det ikke vært for elkjøp hadde jeg fint droppet det.
 
#20
Etter 30minutter av det har jeg samme følelsen. Det er sikkert mer gøy når man spiller 4 stk sammen i co-op, men etter den halvtimen jeg spilte er det ingenting som gir meg lyst til å fortsette å spille det alene. Det ser dritkjedelig ut og har kanskje en av de mest uengasjerende begynnelsene jeg har spilt. Dette virker som pur fanservice.

Men jeg drøyer med å komme med en endelig konklusjon før jeg spilt igjennom det. Likevel er jeg jævlig fornøyd med å ha betalt 299,- istedenfor 599,-..da hadde det blitt irriterings.