Hva spiller du for tiden?

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Spiller fortsatt MGS Håde-kolleksjon og i går begynte jeg på ~European Extreme~ i MGS3. Nå er det sikkert flere her som har gjort det, men i tilfelle noen ikke vet hva det går ut på så må du altså komme deg gjennom hele spillet uten å bli sett. Dermed er det ikke bare å blæste seg gjennom hvert område for så å pumpe alle vakter og backup team fulle av bly, og selv om det selvsagt også er moro iblant, er det også artig å måtte tenke litt strategisk for å komme seg til neste område. Bossene er også akkurat passe vanskelige på en slik måte at du gjerne trenger noen forsøk, men ikke knuser spaken i drittsinne. I går kom jeg akkurat til Groznyj Grad, og i dag kommer jeg til å ta resten. Har gjort det én gang før også, og det vanskeligste da var å komme gjennom det området med masse tanks når du bare har Colt Single Action Army. Brukte vel nærmere en time på det forrige gang, så vi får se om det går lettere nå. Vi får se.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Har ennå ikke fått satt meg ned med Europeisk Ekstremt i noe MGS-spill, men det er klart det frister. Det er klart det.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg heiv meg på European Extreme i Twin Snakes, men det stoppa helt på chopperbossen.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
European Extreme i MGS3 er akkurat passe vanskelig. I MGS2 er det verre, hovedsakelig på grunn av bossene, men det aller verste er den drittgreia før sistebossen hvor du må trykke trekant som en tulling. Den har jeg aldri klart. Frykter også at The Boss Extreme eller hva det heter i firern er svært vanskelig.
 

CyberK

Finner ikke på noe.
De to verste tingene i MGS-spill er trekanthammering og siste bossfight-håndgemeng. Det første fordi det er så jævlig slitsomt og jeg er treig, det andre fordi jeg aldri har vært noe god i slike slåssespill. Ellers er alle vanskelighetsgrader top nice fordi man kan ta seg den nødvendige tid til å se hvor åpningene mellom vaktene er.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Trykkinga i enern kunne du ihvertfall skippe, selv om det fikk en dårligere slutt. I toern er det ingen vei forbi, og hvis du ikke er god nok, er det ikke noe annet du får gjort enn å finne fram ei turbostikke. Kjipt å legge inn ting som går kun på fysiske prestasjoner.
 

CyberK

Finner ikke på noe.
Spiller Peace Walker (HD Collection) nå om dagen, og der er det en obligatorisk trykkesekvens som jeg nesten fikk kreft i hånden av. Den må ha vært helt jævlig på PSP.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Vel, jeg runna European Extreme. Groznyj Grad gikk mye bedre enn forventet, og det gjorde forsåvidt det meste i spillet. Kan egentlig konkludere med at det er altfor lett med tanke på at det er det vanskeligste, og hvor mye jævligere det vanskeligste er i MGS2 og sikkert også i MGS4.

De kampene mot Shagohoden mot slutten er idiotisk lette. I den andre kampen holder det vel med to hovudskot på Volgin med sniperrifla, så er det over. Du kan også bli angrepet flere ganger uten at det gjør så mye, og spesielt hvis du har LF Med. Så kan man tenke tilbake på Metal Gear Ray-kampen i MGS2 som ikke bare var mye vanskeligere, men som også varte en god stund, med tanke på at du måtte poppe 25 av de jævla mådderføkkerne. Alt dette måtte selvsagt gjøres uten å bli råkt av de hundre rakettene de skyter opp. Nå skal jeg ærlig innrømme at den kampen er litt i verste laget, så en mellomting, som Metal Gear Rex-kampen i det første spillet, hadde gjort seg mye bedre. The Boss gikk også ned ganske greit på første forsøk. Har faktisk hatt større problemer med den kampen når jeg har speedrunnet på Easy og glemt Snow-camoen.
 
Ble ferdig med hovedhistorien i KOAR i kveld. Strengt tatt lekte jeg meg gjennom den siste timen bare for å bli ferdig med den delen, så kan jeg heller prioritere sideoppdrag og slike ting etterpå. Samtidig har jeg vurdert å gå for en ren magic fyr, etter at jeg nå snart er ferdig med hele fitness treet. Kanskje jeg sparer de resten av sideoppdraga til det.

Når det gjelder spillet merkes det godt at det startet som et mmorpg. Du kommer ikke nærmere World of Warcraft i offline-modus egentlig. Overrasket over at kampsystemet flyter såpass bra, men utfordring ble det lite av på slutten. Jeg bedrev ikke noe som helst håndverk i spillet, mest på grunn nav at jeg la poengene mine i Detect Hidden og Lockpicking, samt etterhvert Dispelling og Stealth. Har for øyeblikket over 800k, så penger ble aldri et problem. Når jeg samtidig er gjerrig og nesten aldri kjøper våpen og rustninger, siden jeg liker følelsen av å ha funnet det jeg har på meg selv, så ser jeg ikke helt hva jeg skulle bruke alle pengene til. Tror jeg kjøpte meg et helt sett kun en gang i løpet av hele spillet. Magikeren min blir å spille på høyere vanskelighetsgrad (uten at jeg tror at utfordringen blir mye større), og det kan tenkes at jeg ikke legger poeng i disse to tingene like mye, og satser mer på alkjemi og edelstenarbeid.

Spillet ender nok opp på en solid 8 av 10. Er ikke ferdig med det, men vil tro at cirka 50 timer bør holde for å avgi en karakter.
 
Vel, jeg runna European Extreme. Groznyj Grad gikk mye bedre enn forventet, og det gjorde forsåvidt det meste i spillet. Kan egentlig konkludere med at det er altfor lett med tanke på at det er det vanskeligste, og hvor mye jævligere det vanskeligste er i MGS2 og sikkert også i MGS4.
MGS4 er ikke så stress egentlig. Du må bare følge reglene i spillet så går det veldig greit. Jeg synes faktisk det vanskeligste mgs spillet er det første. Jeg sleit virkelig med flere av bossfightene der, men skal ikke se bort ifra at det har med den begrensede styringa. Det vanskeligste i MGS4 er motorsykkelscena, men dersom du ikke bryr deg om noe No-kill greier så er ikke det SÅ stress heller.


Jeg koser meg med Peace Walker for tiden. Digg å spille et mgs spill jeg aldri har prøvd, og for en gammel die hard fan for meg er det ekstra digg å få litt mer om bakgrunnshistorien til Big Boss og outer heaven. Etterpå blir det one playthrough platinum på mgs3, som ikke blir vanskelig siden jeg har store planer om å jukse med dyr og grønne frosker guide.

Skaffa meg også The Darkness 2. Har såvidt prøvd det, så har ikke veldig mye å si om det, men det virker artig. Jeg likte det første Darkness spillet, og dette later til å være bedre. Jeg koser meg iallefall med stemningen i spillet. Du føler deg virkelig som et monster der du løper rundt og bokstavlig talt river fiendene dine i filler. Også liker jeg at grafikken er mer tegneserie aktig.

Har også kjøpt Deus Ex, men spilt det alt for lite til å ha noe å si om det. Blir mye Dark Souls, MGS, Darkness, Deus Ex og Dragon's Dogma i tiden fremover. Good times.
 
Mine åtte neste spill:

Tales of Graces f, Skyrim, Kingdoms of Amalur, Dragon's Dogma, Tales of Graces f igjen for sidequests, Mass Effect 3, The Witcher 2, Dark Souls: Prepare to Die Edition.

Jeg har dødd og dratt til RPG himmelen.:D
Ett av spilene du nevnte der er et RPG.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
hvembryrseg.jpg
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Fikk akkurat Markhor-rating i MGS3 og påfølgende trophy. Endelig ferdig med det.

Ble selvsagt gjort på Very Easy med Stealth, EZ Gun og Patriot :smugdog:
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Jeg får alltid Crocodile på det spillet, gjort det siden første gang jeg spilte det.

Men så spiller jeg ikke på Very Easy da. :smugdog:
 
Mine åtte neste spill:

Tales of Graces f, Skyrim, Kingdoms of Amalur, Dragon's Dogma, Tales of Graces f igjen for sidequests, Mass Effect 3, The Witcher 2, Dark Souls: Prepare to Die Edition.

Jeg har dødd og dratt til RPG himmelen.:D
Ps3/wii only, Check, Check, SKALKJØPE, Ps3/wii only, nam/meh, skalkjøpe, tørikkestartepåførferien
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
"Hmmm rekker jo en runde Legend of Grimrock før jeg legger meg oi se her ja jeg skulle vært på jobb for tre timer siden"
 
Har planlagt builden min litt, den jeg skal bruke i Dark Souls når det kommer til PC, men tanken på det grusomt sexy Elite Knight-settet gjorde at jeg ikke klarte å la vær å starte det opp igjen på PS3. Har brukt nærmest alt av fritid de tre siste dagene på det, er minst like bra som jeg husket det (ikke det at det er så lenge siden jeg sist spilte det). Jeg må si at jeg hater hvordan online funker i dette spillet... Det virker som om level-begrensinger for coop er fjernet så jeg ender opp i NG+-verdener med den ferske karakteren min, hvor jeg såvidt klarer å skade fiendene mens hosten voldtar alt med lynspydet sitt... Får 20 000 souls og en humanity for å dilte etter joey_dude63 noen minutter. Ganske kjedelig. Og jeg tør faen ikke bruke noen humanities for å bli human slik at jeg kan få noe hjelp til å ta bossene, for da kommer det garantert en invader med lynspydet sitt og voldar meg. Også har du det faktum at PvP lider av grusom lag som gjør det tvers igjennom umulig å vinne en kamp om dere ikke bruker ganske ferske karakterer begge to, men det skjer aldri. Pluss framerate-helvete som inntreffer gjennom ca hele Blighttown, samt alle mulige områder om man spiller coop.

Altså, Dark Souls er et av de 10 beste spillene jeg har spilt, men det lider av noen forferdelige tekniske problemer som ødelegger opplevelsen. Håper virkelig at de gjør en god jobb med PC-porten... Har mareritt om fem bildeoppdateringer per sekund og teleporterende røde fantomer.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Kjøpte tre spill fra Elkjøp da de solgte stæsj for 19,- på nettbutikken. Føltes jævlig deilig å cruise rundt i Paradise City igjen, forråsiresånn!
Storkoser meg skikkelig med Janes Addiction på bilstereo'n og wreck-cam fra en haug med tullinger som trodde de kunne kødde med kjerra mi
 
Jesus Kristus Walking Dead er jævlig. Noen av de valga man må ta er blant de mest ekstreme jeg har vært med om i et spill. Er et stykke uti første episode og jeg tror dette kan bli noe virkelig minneverdig. Får ihvertfall min sel av godkjennelse.