Hva spiller du for tiden?

Spiller faktisk Tomb Raider selv. Ble ferdig med Dead Space 3 her forleden. Så langt syns jeg dette spillet (Tomb Raider) er überkoz, og jeg skjønner hvorfor folk mener dette har gått mer i en Uncharted-rettning. Drake Croft lololol. Også ser dette spillet jævlig pent ut da. Jeg digger at dette spillet holder å kaster deg i store actionsekvenser, og det er alltid noe nytt å se. Er akkurat ferdig med fallskjermsekvensen. Det er vanskelig å imponere meg med filmsekvenser i spill, men Tomb Raider gjorde godt for å gjøre disse sekvensene underholdende og fengende. Combaten var noe ustabil i starten, kanskje det bare var meg, men når jeg oppgraderte fra pil og bue ble det mye bedre. Miljøene er utrolig nice å utforske, jeg blir alltid stoka når et nytt område er oppdaget.

Tok noen screenz:


 
Samme komponist på Dead Space (3) og Tomb Raider. Så veit dere det.
 
Card Hunter var litt snasent selv til F2P å være. Det er da ganske enkelt old school Dungeons & Dragons\Heroquest i browseren din. Lekker grafikk og fightingsystemet med kort er ganske ålreit. Fin tutorial har det også. Så er bare spørsmålet når det begynner å mase om ekte penger.

 
Da fikk jeg omsider prøvd meg noen kamper i FIFA 14 demoen på PC. Dette føles ganske så bra sammenlignet med FIFA 13, jeg digger hvor tungt alt føles. Føles riktig nå. Pasningene er spesielt bra og forsvarerne har ikke utrolig super speed i det jeg har spilt så langt. Innleggene føles også veldig bra ut nå med mer ''tyngde'' i ballen, ballen føles tung og du må trykke på lob/passning mye vanskeligere for å få det over hele feltet. Det er morsomt å se hvor mange som klager over at det ser nøyaktig ut det samme som FIFA 13, det kan jo se slikt ut visuelt, men det spiller ikke noe lignende. Den nye skyting er baws. Seriøst. Måten animasjoner blander fra ting, til så enkelt som spilleren snur seg, fra en stående start, å sakte akselererende, legger så mye til spillet, mens i FIFA 13 ble animasjonen bare varierende hastigheter på en som kjører animasjon og det bare føltes som du var løpende gjennom sirup noen ganger.

Tok noen screenz:


 

Shinra85

Spillegals effort emo
Nå skal ikke jeg pådra meg ekspertise jeg ikke har, men sa ikke alle akkurat det samme om FIFA 11, 12 og 13 også?
 
Nei, det var PES.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Høh. Trodde EA mer eller mindre hadde innrømmet at de bare hadde oppdatert spilleroverganger/drakter fra i fjor. Orker ikke sportsspill uansett, så meh.
 
Jeh, de har gjort nada på PC (for hvem faen spiller FIFA på PC?). De har ny fysikkshizz på PS3 og 360 og det kommer ikke til PC fordi:

 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Siste FIFA-spillene jeg spilte på eget initiativ var 99 og 2000. Det var på PC. Alle her i gården spilte det på PC, så det ble kjørt 2-player med delt tastatur. Good times.
 
Jeh, de har gjort nada på PC (for hvem faen spiller FIFA på PC?). De har ny fysikkshizz på PS3 og 360 og det kommer ikke til PC fordi:
Du veit hva du vrøvler om, skjønner jeg...
Den nye fysikkmotoren (Ignite) kommer ikke til PC, PS3 eller 360, men PS4 og Xbone.
 
Det er ikke med på PC fordi EA er så jævla dumme og påstår at dagens PC-er ikke takler Ignite-motoren, men det er jo EA, såeeee.... Vi får det nok på PC uansett i FIFA 15.
 
De kunne fått med det på PC, men gadd ikke og derfor spiller du niggerversjonen. Heh.
Jeg er mørkhudet, så ''niggerversjonen'' er mer enn godt nok for meg. He he he.
 

Nabbe

Har fin hatt.
Ble ferdig med Saints Row 4 (eide), og i mangel av noe annet å spille, så heiv jeg meg på Fallout: New Vegas igjen.

Det er fortsatt ganske artig.

Lovet meg selv å ikke havne i loot alt alltid-fella, men det tok ikke så fryktelig lang tid før jeg var langt ute i ødemarka med så mye dritt at jeg ikke klarte å bevege meg. ED-E bærte alt den kunne, og jeg hadde ikke hjerte til å kaste noe, siden... dude, jeg kan jo få bruk for dette senere. Litt som i virkeligheten altså. Så ja, alt er som før. Kåken i Novac er stappa full av dritt jeg mest sannsynlig aldri kommer til å hverken bruke eller selge, jeg er konstant noen få pounds unna å være overlessa og jeg klarer ikke å gå forbi en lusen søppelbøtte uten å se om det er noe nyttig i den. Når dommedag kommer er jeg han som ender opp på den postapokalyptiske utgaven av Hoarders.

Forøvrig virker som det er mer stabilt nå enn sist jeg spilte det, for jeg har bare hatt tre kræsjer på nesten tjue timer. Yay!