Hva spiller du for tiden?

Har brukt litt tid på Road Redemption (Alpha v0.001 version) i dag og det er kos til tross for at det er tidlig alpha. Road Redemption er et Kickstarter prosjekt og er en slags spirituell oppfølger til Road Rash serien som var populær på blandt annet Sega Mega Drive. Som sagt så er dette kun en Alpha versjon, men dere kan gjerne ta en titt på videoen min allikevel hvis dere gidder.

Oppe til høyre kan dere se vanskelighetsgrad, trafikk flyt/mengde og oppførsel på innkommende biler.
Når crazy mode er på så flyr alt av biler rundt deg, ikke særlig realistisk men fun. Og innkommende biler sikter seg inn mot meg med vilje, noe som gjøre det rimelig mye vanskeligere. Legg merke til at jeg moser fyren i slutten rett foran målstreken, allikevel så får han førsteplassen :argh:



Denne videoen er fra DarkSeaGames og de viser frem en litt mer oppdatert alpha versjon enn den jeg har.
Kan bli blodig morro å spille dette her online når våpen som kjetting, hagle, bomber + + + er lagt til.

 
Spiller FFXIV på Excalibur med Goons. Synes det var litt tamt på serveren jeg var på. ( @Novastrum )

(Det fungerer fett på PS4. Alt blir bedre i en sofa.)
 
Sist redigert:
Det er ingen tvil om at gaming fra sofaen er mer komfortabelt enn å sitte i en kontorstol foran PC skjermen.
Kan anbefale dette produktet, har det selv og har gjort PC gaming i sofaen mye mer aktuelt når det er spill som krever mus og tastatur (DOTA 2 feks). Ellers fungerer det jo fint med X360/PS3/PS4 kontroll og forlenga usb kabel.


Couchmaster PRO får du kjøpt hos MPX, Komplett, PS.no osv​
 
Sist redigert:

demake

Seksuelt godteri
Noe så jævlig prompete. Fy faen.
 

demake

Seksuelt godteri
Ferdig med Vandrende Døde Episode 3: I Harmens Vei.
Synes sesong 1 var en del bedre enn dette, men men, det engasjerer meg nok til at jeg vil fortsette. I allefall etter den klippehengeren :argh:
 
Denne posten ble sponset av..
Hehe, jeg jobber ikke som selger av noe slag. Ikke er jeg i den bransjen heller :)
Det var bare ett tips for de som kunne tenke seg litt komfort hvis de skal spille PC spill i sofaen. Kom bare på det når Hagestol var inne på emnet. Navnet på produktet og videoen er utrolig harry, skal ikke si noe på det.

Til haterene, fy så fælt av meg å tipse andre gamere om produkter de muligens kunne vært interessert i. Fy så fælt \o/
 
Putene som ligger under brettet er løse. Ingen skinner eller noe sånt som holder de fast. Så du kan i utgangspunktet bruke selve brettet i seg selv uten putene og legge det på armlenet til stresslessen. Ikke er du nødt å feste lommene eller håndleddstøttene til heller. Så den burde passe fint til bruk i en stressless antar jeg. Gå på tuben og se etter en unpacking video så skjønner du gjerne lettere hva jeg mener.
 
Det var grei oversikt på nettsida. Så bra ut!

Har fått i gang PC-gæiming og koser meg med Just Cause 2 med ordentlig grafikk, BF4 går smooth og har kun kræsjet maskina ein gang. Protip, få meir RAM enn 4 gig. Blir å oppgradere snart, koster ikkje all verden tenker eg.
 
Nå ligger jeg litt i forkant, men det er kun fordi jeg gleder meg hardt... til å spille Shenmue 1 & 2 igjen <3
Har nemlig fått tak i en Dreamcast igjen, den blir sendt på torsdag. Angret alltid på at jeg kvitta meg med min når Dreamcast døde ut og PS2 ble the shit. Nå gjenstår det bare å få tak i Shenmue spillene i god stand. Da er jeg i det minste klar sånn i tilfelle det blir Shenmue 3 Kickstarter Edition kommer.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Så, Onechambara Z Kagura with NoNoNo... Det var japanske greier. Lettkledde damer som kutter zombier, og kan tiltrekke seg blodet deres for å få mer helse. Yup. Det er den greia.


Og jeg elsker det. Mer detaljer følger
 
Har ikke spilt noe XIV i dag da jeg har grilla, men i går kveld ble jeg sittende en time (eller to?) og levle carprenty. Det var en merkelig repetiv og tilfredstillende opplevelse. Også kom jeg meg endelig ut av starterbyen, og det som skjer da var mildt sagt spesielt. Har ikke lyst til å spoile noe, men historien har mange snev av en FF i seg, og små nerdgasms "kommer" titt og ofte.

Her vinker dem meg farvel:
Bare kaster inn et svar på denne fordi jeg lagde en ny karakter som startet i Gridania og... og den slutten. Den slutten var magisk. FFXIV 2.0 har så langt vært en fornøyelse. I motsetning til de fleste MMOer jeg har vært borti.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Er på chapter 6 og har enda ikke møtt NoNoNo. Tror det er en valgfri spillfigur seinere, så tror nok du fint kan anskaffe og zombislakte, Mr Lödin